Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

bir beşiktaş klasiği

not:sercan kadar dandik bir adam için çıkartılan yaygaraya anlam veremiyorum.Adam kendi takımının kalecisinden az gol atmış buna karşılık sezonun 2/3 ünü sakat geçirdiği halde yine sercandan çok gol attıp attıran holosko ile yine sercandan 2 kat fazla gol atıp 2 kat fazla gol attıran telloyu takaslamak ancak beşiktaşın yapabileceği bir hadisi la viva tüpçü
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bir beşiktaş klasiği

not:sercan kadar dandik bir adam için çıkartılan yaygaraya anlam veremiyorum.Adam kendi takımının kalecisinden az gol atmış buna karşılık sezonun 2/3 ünü sakat geçirdiği halde yine sercandan çok gol attıp attıran holosko ile yine sercandan 2 kat fazla gol atıp 2 kat fazla gol attıran telloyu takaslamak ancak beşiktaşın yapabileceği bir hadisi la viva tüpçü

temel sebep ozan ve sercan Türk oyuncu tello holosko zapo yabancı yer acma cabası besiktasın yaptıgı 15 milyon tane yabancı var hangisi oynayacak
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

turkish messi serdar özkan ve maldini ibrahim kaş tan sonra necip e tereddütle bakıyorum. son dönemde altyapıdan çıkan oyuncular genelde kanserojen işlevi gördü.

Serdar Özkan gerçekten yetenekli bir adamdı ama malesef istanbul tüketti elemanı.. Yetenekli oyuncunun iyi futbolcu olması için başında mutlaka adam akıllı biri durucak yada kendisi ultra über akıllı bir herif olacak..

Ama 18 yaşına kadar salak saçma şekilde yaşayıp ayakkabı parasına oynadığı takımlardan biranda yılda 1 trilyon alacak duruma gelince sapıtıyor tabiki..

Bunun en büyük örneği ibrahim akın dır adam sırf istanbulda kalmak için trabzonun teklifini reddetti ve bitirdi kendini son zamanlarda ondan yeteneklisi yoktu genç olarak (Arda tabiki klansman dışı :) )

Batuhan fln diyeceksiniz korkunç overrated bir oyuncu tek olayı yaşıtlarına göre 20cm uzun olan boyu.. Kurtulduk iyi oldu zaten 2 sene dayanmaz süper ligte..

İbrahim Kaş, aydın karabulut fln ziyan oldular resmen..

Rıdvan, Necip vs hepsi iyi adamlar ama dediğim gibi yönetim göz açtırmaması lazım bu heriflere.. Yoksa hepsi birer arda yolunda gider ki şimdi quaresma ile antreman yapacaklar kimde vardı bu sanş.. İşte Hagi ile çalışanları gördük nerelere geldiler..
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce Quaresma ile Hagi'yi bir şekilde kıyasladın farkında mısın?

Quaresma olgun bir adam değil ki takımdaki diğerlerine abilik yapsın, liderlik yapsın, insanlık öğretsin. Hagi bunların hepsini yapıyordu. Takımdakileri gayet de adam etmeyi biliyordu. Quaresma ancak gelin bu gece içmeye gidelim der takımdakilere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...