Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam 4 yıldır proje anlatıyor. bakalım bu sefer ne olacak.gerçi bu kez haberler daha ciddi gibi. artık stat bu sezon sonu mutlaka yıkılmalı. daha fazla gecikmeye tahammül yok diye düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
geçen fi yapı ile anlaşma imzalarken söyledi
hükümet gidin demiş istediğiniz yere hemen başlayın demiş
4 yıldır inönünün mücadelesini veriyordu adam
Mesaj tarihi:
akaretlerden ve fulya'dan yılda 18 milyon dolar kazanıyormuş beşiktaş

Fulya'nın arazi değeri de 500 milyon dolarmış şuan, Demirören'in orayı 30 yıllığına kiralama bedeli ise 450 milyon dolar civarındaymış, kesin gelecek para olarak.

Eğer doğruysa bu gelirler harika rakamlar bunlar ya
Mesaj tarihi:
Avrupa Ligi'nden Beşiktaş'a 8 milyon gelmiş bu sene, FB-GS-TS kalamadı gruplara diye;

forma satışlarında geçen sene yaptıkları toplam satışın neredeyse tamamını 1.5 ayda gerçekleştirmişler. Kombinelerde ise geçen seneye daha yetişememişler ama yaklaşmışlar.

Birde yeni stadyum inşaatı sırasında federasyon vs. izin verirse eğer Süper Lig'de takımı olmayan illerde maçlarını yapacakmış Beşiktaş. Bir futbol takımından ziyade Beşiktaş sosyal bir dernek olarak kabul edilmelidir ve bu yüzden bu illere Beşiktaş'ı taşımalıyız vs. dedi.

Yani bilmiyorum, anlattıkları cidden doğruysa Yıldırım Demirören'e ilk defa sempati duymaya başladım.
Mesaj tarihi:
iversonla anlaşmaya çalışıorz demişte demezler mi adama diğer basketbolculara aylardır paralarını vermiosunda iversona nası senelik bu kadar parayı vericen diye...
Mesaj tarihi:
sezon başında luis fabiano'ya teklif götürmüşler, gelmedi diyor. Bundan sonra da ihtiyacımız yok almayız dedi.

robinho içinde son güne kadar uğraştık gelmedi, ama halen takip ediyoruz dedi.
Mesaj tarihi:
zuhahah yalnız rıdvan nasıl ezildi demirörenin karşısında, oturuşundan anlaşıldı zaten yamuk yumuk, evivivi diye konuştu hep. eski futbolcu olmasından dolayı kulüp başkanı diyince bi heyecanlanıyor herhalde.

demirören çok iyi adammış yalnız, tam işadamı lan. 2 senedir yaptıkları da gayet iyi. geçmişte hataları oldu ama toparlıyor artık kaptı olayı. konuşmasını da gayet beğendim.
Mesaj tarihi:
ya rıdvan bariz tırstı evet, adnan polat geldiğinde onunla laf dalaşına bile girmişti, sürekli laf sokmuştu.

Onun dışında bende sevdim bugün demirören'i, yani kendisi de sonlara doğru dedi çok amatördük, çok hatalar yaptık falan diye. Bende, yönetimde hatalarımızdan ders aldık vs. dedi ki adam geçmişi görmemezlikten gelmedi konuşma sırasında da

evet, bende hayatımda ilk defa yıldırım demirören'den memnum kaldım.
Mesaj tarihi:
ohh sonunda. sahiplenin şu adamı ya, camianızda bi sinan engin var bi demirören var. kıymetini bilin şu adamların. Aziz Başkan yaratamazsınız belki ama idare eder camianızın zamiri olurlar.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

g.zan ile yan yana fizyoterapiste gitsinler, düz koşu yapsınlar

Fixed

Bu arada Porto maçı çok yaş. Guti oynamayacak sanırım ?
Q7 ve Guti'yi çıkar, direk geçen senenin hasta eden takımı.
Mesaj tarihi:
nobrede idmanda aldığı darbe yüzünden bırakmış takımı yarıda

1 Rüştü Reçber
21 Hakan Arıkan
90 Umut Kaya
99 Cenk Gönen

3 İsmail Köybaşı
19 İbrahim Üzülmez
20 İbrahim Toraman
22 Ersan Gülüm
27 Matteo Ferrari
30 Tomáš Zápotočný