Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de avrupa kupalarına katılacak takım sayısını, torbaları benim verdiğim liste belirlemiyor mu?

diğeri daha çok bu sene oynanan tüm maçların 0-1-3 diye puanlayıp yukardan aşağı dizmek gibi birşey sanırsam ki çok alakasız birşey uefa ranking e göre kanımca.
Mesaj tarihi:
Hammer haklı sanırım,UEFA listeleri daha doğru oluyor,öbür listelerde UEFA kupası ve Şampiyonlar ligi katsayılarını dikkat etmiyorlar ya da Libertadores'le Şampiyonlar Ligi bir tutuluyor,karışıyor işler,bizi ilgilendiren UEFA sıralamaları dediği gibi...
Mesaj tarihi:
tabiki uefayı dikkate almak laızm uefa son 5 yılın başarılarını dikkate alır ve her şey ordan belli olur. yok 26.cıymışız yok fener 50. yok 40.ymış hiç bir önemi yok fener ve gs avrupada salak salak takımlara elendiler ve türkiye puanını düşürecekler inşallah bi şeyler yapabiliriz bursada da bi kıvılcım olurda ş.liginden bi 3. fln olsa çook zor ama bi ümit işte uefaya gelse...
Bu arada fb yada gsye laf etmek deil amacım ikisininde eleme maçlarını izledim ve çıkmaları için çok dua ettim ama işte yapacak bişi yok sanırım türkiyenin futbol kalitesi bu kadar... Biz sadece kendimizi kandırıyoruz...
Nerden girdim bu kdr konuya bilemedim :)
Mesaj tarihi:
iffhs resmi sıralama değil, xs4all.nl deki sıralama resmi. aradaki fark bu. ama iffhs türk gazetelerinde 10 yıldır falan resmi sıralamaymış gibi anlatılır.

mesela soyle bir komedi var: http://www.iffhs.de/?eedbca388d85691a55685fdcdc3bfcdc0aec70af09 gecen sene gs dunya 10.su bu sıralamaya gore.
Mesaj tarihi:
guti 2 hafta yokmuş. İnönüde Egemen eşkiyasına bir süpriz hazırlamak lazım. Faul yaparsın bilerek de insan gibi yaparsın yani. adam ayağını kaçırıyor, beyinsiz ayağını kaldırıyor. ona ondan beterini yaparlarda kalkamaz umarım yerden
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

guti 2 hafta yokmuş. İnönüde Egemen eşkiyasına bir süpriz hazırlamak lazım. Faul yaparsın bilerek de insan gibi yaparsın yani. adam ayağını kaçırıyor, beyinsiz ayağını kaldırıyor. ona ondan beterini yaparlarda kalkamaz umarım yerden

yok etmek lazım inönü de
Mesaj tarihi:
Ya hiç konuşmasın fenerliler filan bu faul konusunda... Senelerce alex ceza sahası etrafında kendini yere atarak fauller kazandı , senelerce Arif kendini yere atarak penaltılar kazandı.. Şimdi bu hafta BJK li futbolculara böyle hareketler olunca " yaaa şimdi anladınız di mi bizim neden bahsettiğimizi" gibi saçma yorumlarda bulunmayın.

Sert faul ile şerefsizce faulün farkı vardır...
Mesaj tarihi:
samsunspor maçında, dört yeyince ben küstüm oynamıyorum yapıp oyundan çıkmak için sarı kart görmeye çabalıyan beşiktaşlıların nasıl fauller yaptığını hatırlayalım. yaka paça çekeni mi dersin, ilhan gibi aşil tendonuna basanı mı dersin... beşiktaşlılara napılsa müstehaktır. böyle mızıkçı profesyonel olamamış, fizik gücüyle oynayan takımlar bu tür müdehalelere ses çıkarma hakkın sahip değiller.

Alex'e gelince... adam topu kurtarmışsa eğer sen ayağını önüne uzatırsan Alex kendini bırakır. normali de budur. çıkıp da yere bırakıyor diye ağlamanın alemi yok.
  • Yeni Oluştur...