pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 onceki senelerde izlenen sacma sapan tranfer politikasi yuzunden diger takim taraftarlarinin diline dusmeyelim de baska bir sey istemiyorum ben futboldan anlayan bir yonetim gelene kadar bununla avunucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Schuster ile ilk skandalı yaptınız zaten :P Bence çok yanlış bir süreç yönetimi gerçekleştirdiler. Hayırlı olsun yine de. Real Madrid'den gelen bir başka teknik adam, diğeri ile sonu benzemez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben de onu diyorum iste su an ispanyol milli takimini calistiran Del Bosqueyi basarisiz birkac sonuctan sonra sen bu isten anlamiyorsun diye gonderen futbol cahili bir yonetimimiz var ne yazik ki Bilgiliyi mumla arar oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu nasil bir baslik lan buram buram donanimhaber kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ALDIK ULAN SONUNDA Q7 SADSADSADAS KAPAKK OLSUNN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 PZero said: hedeflerimiz .. 1: uefa kupası 2:süper kupa 3:türkiye kupası 4:şampiyonluk .. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Aldık Quaresmayı da sevinemedim ya. Adam senelerdir oynamıyor. Pek ümitli değilim açıkçası. Bonservisi ne kadar çok merak ettim. Tabatadan ucuza gelmiştir kesin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Querasma lan zäaaaaa ggthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Wispy said: Aldık Quaresmayı da sevinemedim ya. Adam senelerdir oynamıyor. Pek ümitli değilim açıkçası. Bonservisi ne kadar çok merak ettim. Tabatadan ucuza gelmiştir kesin sdfgh 7.3 milyon euro. ne olursa olsun iyi transfer bence. chelsea, inter değil bjkda, tsl'de oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 adı yeter quaresmanın, isallah sacmalamazda oynar guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 @Masq: kaynak ? parası için kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 quaresma beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Resmi site yazmış, yanlız çok zor açılıyor yoğunluktan, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 artık alırız 1 tane quaresma forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 YÜZYILIN APAÇİSİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Şirketimiz Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma ile 3 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000.EUR, 2011-2012 sezonu için 3.750.000.EUR ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000.EUR ödenecektir. Inter kulubüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000.EUR ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 QUARESMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bir GS'li olarak sevindim. En azindan artik BJK maclarini izlerken top ayagina geldiginde zevk alabilecegim bir futbolcu var. Ozellikle bu sezon olmak uzere son 2-3 senedir hic cekilmiyordu BJK maclari, istisnalar haric. Mutlaka iyi isler cikaracaktir Q7. Iyi transfer, pahali transfer -baska turlu gelmezdi zaten- Tabata transferiyle karsilastirincada iyi transfer denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 QUARESMA GELMİŞ YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Wispy said: Aldık Quaresmayı da sevinemedim ya. Adam senelerdir oynamıyor. Pek ümitli değilim açıkçası. Bonservisi ne kadar çok merak ettim. Tabatadan ucuza gelmiştir kesin sdfghyahu önceki sezonlarda düzgün oynamayan sergen gittiği takımı uçuruyordu bu ligde. fizik olarak çok tekme yer diyenlere de kewell bile bu lige fazlaysa q7 lige tecavüz eder demek istiyorum. o değil de asıl bobonun yılı olacak bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cidden iyi transfer, apaçiliği bırakıp uyum sağlarsa estirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Maaşları yatmayan Beşiktaşlı futbolcusu empatisi yaptım şu ücretleri okurken de. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi insallah tutar ya o kadar para döktü kulüp ama ii is yapacak gibi his var icimde,27 yasında umarım guiza gibi olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tabatadan ucuza alınmış şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 DoubleW said: artık alırız 1 tane quaresma forması hell yes!! çok sevmesemde, takıma ne kadar katkısının olucağından şüphede etsem, forması alınır her türlü. umarım saçmalamaz. ama schuster bunu adam eder gibime geliyor. volkan yalan oldu artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar