Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Schuster ile ilk skandalı yaptınız zaten :P

Bence çok yanlış bir süreç yönetimi gerçekleştirdiler. Hayırlı olsun yine de. Real Madrid'den gelen bir başka teknik adam, diğeri ile sonu benzemez umarım.
Mesaj tarihi:
ben de onu diyorum iste su an ispanyol milli takimini calistiran Del Bosqueyi basarisiz birkac sonuctan sonra sen bu isten anlamiyorsun diye gonderen futbol cahili bir yonetimimiz var ne yazik ki Bilgiliyi mumla arar oldum resmen
Mesaj tarihi:
PZero said:

hedeflerimiz ..
1: uefa kupası
2:süper kupa
3:türkiye kupası
4:şampiyonluk ..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Aldık Quaresmayı da sevinemedim ya.
Adam senelerdir oynamıyor. Pek ümitli değilim açıkçası.
Bonservisi ne kadar çok merak ettim. Tabatadan ucuza gelmiştir kesin sdfgh
Mesaj tarihi:
Wispy said:

7.3 milyon euro.

ne olursa olsun iyi transfer bence. chelsea, inter değil bjkda, tsl'de oynayacak.
Mesaj tarihi:
Şirketimiz Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma ile 3 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000.EUR, 2011-2012 sezonu için 3.750.000.EUR ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000.EUR ödenecektir. Inter kulubüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000.EUR ödenecektir.
Mesaj tarihi:
Bir GS'li olarak sevindim. En azindan artik BJK maclarini izlerken top ayagina geldiginde zevk alabilecegim bir futbolcu var. Ozellikle bu sezon olmak uzere son 2-3 senedir hic cekilmiyordu BJK maclari, istisnalar haric.

Mutlaka iyi isler cikaracaktir Q7. Iyi transfer, pahali transfer -baska turlu gelmezdi zaten- Tabata transferiyle karsilastirincada iyi transfer denilebilir.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

yahu önceki sezonlarda düzgün oynamayan sergen gittiği takımı uçuruyordu bu ligde. fizik olarak çok tekme yer diyenlere de kewell bile bu lige fazlaysa q7 lige tecavüz eder demek istiyorum.

o değil de asıl bobonun yılı olacak bu sene
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

artık alırız 1 tane quaresma forması

hell yes!!
çok sevmesemde, takıma ne kadar katkısının olucağından şüphede etsem, forması alınır her türlü.
umarım saçmalamaz. ama schuster bunu adam eder gibime geliyor.

volkan yalan oldu artık :(
  • Yeni Oluştur...