Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 http://www.gazeteciler.com/fatih-altayli-canli-yayinda-sinir-krizi-gecirdi-news18007.html şu incicilere bari musallat olsalarda internet temizlense biraz liseli veletlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 inci çok bayık anketleri manketleri trollemeleri komikti de herkese ana avrat küfür etmek komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tepkisin de haklı altaylı ama fake gibi geldi tepkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 adam haklı beyler kıhkhıkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne göndermişler acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sinir krizine falan girmemiş ya abartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 inci kodeste haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kesin dedeler linkini yolladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fatih altaylı diyince aklıma şu geliyor hep: http://www.koskomik.com/flashberk-varis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ekşi deki şu linke bakarsanız olayın özünü de kavramış olursunuz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 "ben de yeni server'dayım" --ortadaki dede christroffer søndergaard basdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sparkcaster said: http://www.gazeteciler.com/fatih-altayli-canli-yayinda-sinir-krizi-gecirdi-news18007.html şu incicilere bari musallat olsalarda internet temizlense biraz liseli veletlerden incidekiler liseli değil ki? liselilere giydiriyolar orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 said: Siz o karanlık ve iğrenç ruhlarınız, kokuşmuş bedenlerinizin gereğini yapmaya devam edin. DM yapmak lazım bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Fin said: inci kodeste haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ardeth said: said: Siz o karanlık ve iğrenç ruhlarınız, kokuşmuş bedenlerinizin gereğini yapmaya devam edin. DM yapmak lazım bu adamı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 nasıl sallamış ya ofof. böle çocukları korkuturduk biz telefon şakası yapmaya çalışanları. Numara gösteren telefon bu numaranı şimdi polise veriyoruz derdik korkup kapatırlardı telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Friedman said: nasıl sallamış ya ofof. böle çocukları korkuturduk biz telefon şakası yapmaya çalışanları. Numara gösteren telefon bu numaranı şimdi polise veriyoruz derdik korkup kapatırlardı telefonu ne pis herifmissin lan ben bütün gece korkudan nası yusuflamıştım bana böle polise veriyorum bumaranı dediklerinde =D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 emailden ip adresini bulamazlar ki. proxy altindan gmaile girerim, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sozluk adı altında şebeklik yapanlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dedelerimi yollamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 fatih altaylı satılmış kalemlerden biridir. okuyup kızacaksa çağırsın beni programına da dönem dönem birbiriyle çelişen yazılarını yanyana koyup morartayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 calimero said: ekşi deki şu linke bakarsanız olayın özünü de kavramış olursunuz sanırım... Tebrikler Calimero. Bu başlığa MÜTHİŞ bir katkı olmuş. Çok iyi özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 adam kısmen haklı.. yazarların çoğu oturdugu yerden hicbir sey uretmeden sanki her bi bokun gurusuymuş gibi herşeyi, ahlak sınırı olmaksızın eleştiriyor, ben de kıl olmaya başladım ekşiye.. inciye gelince, onlar tam siyanür odasına sokmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 gazeteciligin ozu de hicbirsey uretmeden elestirmektir. ayni mantikla eksiye sinir olan tum gazetecilere de, dolayisiyla fatih altayliya da sinir olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar