mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oyun çok iyi olmuş. fatality yapabildim yıllar sonra galiba ilk fatalityler kolaylaştırılımış. yalnız story mode oynayınca her oyunda "story" olmasına gerek olmadığına karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 story mode u beğenmeyen tek kişi olarak tarihe geçtin. duygularını alabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hala mk1 ile mk2 nin ve shaolin monks un kaymağını yiyorlar geri kalan oyunlarda ne kadar artı varsa alıp bu oyuna eklemişler story mode un ve x-ray olayının dışında bir yenilik olmamış tag combo olayına girmek bile istemiyorum oynanır yani kötü değil gayet güzel ama deli gibi tüm mkleri bitirmiş oynamış birisi olarak sf4 varken mk9 oynamam açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sf4 nasıl bir yenilikle gelmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yahu dövüş oyunu dışında hayatım boyunca mk dışında birşey oynamadım; bi 10 yıl falan daha da oynamam heralde. ne gerek var mk varken ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Duygularımı dile getirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ciddiye almayın beyler yokmuş gibi davranın oyunda güzel bişi yok diyin hatta bok gibi mk9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bu arada sanırım Klasik Skins DLC pakedi bu hafta geliyormuş. Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Ermac, Kitana, Jade, Mileena'nın eski kostümleri olacakmış pakette. İlk üçlünün eski fatalityleri de olur kesin de diğerleri için yeni fatality olur mu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kaijad said: story mode u beğenmeyen tek kişi olarak tarihe geçtin. duygularını alabilir miyiz ? oha leş gibi, nesini sevcem be :D yine de sihirli annem veya selena tadı yaşatmadı değil. (karakter bioları hariç) edit: bence de mk sf'den güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 NetherRealm Studios evine adam yollatmıs birazdan gelip oyunu elinden alıcaklarmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 subzeroyla alayına.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 mardox said: Kaijad said: story mode u beğenmeyen tek kişi olarak tarihe geçtin. duygularını alabilir miyiz ? oha leş gibi, nesini sevcem be :D yine de sihirli annem veya selena tadı yaşatmadı değil. (karakter bioları hariç) edit: bence de mk sf'den güzel zannedersem 5 dakika oynayıp cani keyc'in esprilerine dayanamayıp kapattın story mode'u :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hehe onlara dayandım :D ne biliyim dövüş oyununda senaryo açısından çok fantastik bişi beklemedim de kurgu, hikayenin işlenişi filan türk dizisi tarzıydı :D bir dövüş oyunu için iyi olabilir de şöyle genel olarak oyunlardaki senaryolara bakınca kötüydü ama galiba bi tek ben böyle hissetmişim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 PSN ismim SuSaNoO_tr oynamak isteyen varsa eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://youtu.be/aaSBkBDcepM freddy krueger ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oha kac kayme krueger? bayadir acmiyodum mk'yi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oynayan kaldı mı mk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi de arcade stick nerden alınıyo online? yurtdışı kasmıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ben satarım 200 papele. Ucuza gitti önden o yüzden editledim. Memlekette satan yok, kargosuyla deli pahalıya geliyor. Her şekilde hesaplıyım dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 niye aldın niye satıyosun sdf bi de kablosuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yok kablolu, satıyorum çünkü gamepade alıştım, stickle uğraşamadım artık oynamıyorum da pek mk vakit yok. Bir kaç kere kullanıldı yani, adamdan da sıfır almıştım, ama kutusuna termosifondan su damladı onu çöpe attım haberin olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hımm kablosuz buldum bi tane ama bakalım. eger olmassa sana döneyim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tamam beklemedeyim ben, öyle satışa çıkardığım bir alet de değil yani duruyor, istersen alırsın olmazsa kalır bende. YA DA BAŞKA İSTEYEN VARSA SATABİLİRİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 neydi seninkinin markası modeli mister kaan kargosuz amazon fiyatından hesaplıysa alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Hori Real Arcade Pro abem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar