aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 in bed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Arkadaşlar PS3 yeni aldığımdan PSN hesabımı dün açabildim fakat online oyun oynama zevkine henüz erişemedim. Online a trial olarak bağlanıyorum, odalara girebiliyorum fakat gerek King Of The Hill gerek VS maçlara girerken "The Game session is no longer availabe" mesajı alıyorum. Problemin çözümü konusunda yardımcı olabilecek varmı Uydunet kullanıyorum modem ayarı falan mı yapmam gerekiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Usernamelerinizi alayım da bu gece birazcık tokatlama seansları dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gmnnn_ bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ağır ezerim yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Firlattim req. Xaenin_ benimki ekleyin. Ev arkadasimla tagli de atiyoruz varsa sizde de ikinci bir kisilik bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ulan psn açılmadan öten delikanlılar açılınca sessizliğe büründüler hale bak. ADAMSANIZ GELİN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Abi ben Smoke'la ladder'da beginner oynarken shang tsung'dan 3 defa dayak yedim, konuşamıyorum o yüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ya şu oda yaratma olayında şifre mifre muhabbeti olsa bi kendimize oda yaratıp şifre koysak orada takılsak. 19 mayısı fatality bayramı ilan ettik, king of the hill aksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kapışmak isteyen iddialı mk9 oyuncuları aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 10 dakika oldu kapatalı ya, yarına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi mesaj attım sana da görmedin sanırım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Hee olabilir killzone oynuyodum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Story Mode'u bitirdim az önce, sağlam olmuş baya. =) Bir dövüş oyunundan bu kadar sağlam hikaye beklemezdim açıkçası =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dün sinir krizine girdim. noobu alıp bu kendi kopyanı gönderme olayını kullananların allah belasını versin adam bütün oyun boyunca aynı şeyi yaptı 1 kere bile zıplamadı ölün inşallah noob oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Zıplamadan yenme achisi var, onu yapmıştır, sen de tabi rezil bir MK'cı olarak yenilmişsindir. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Abi tag oynuyoruz kermitle, ben ilk adamı yendim, ikincisini de %30 falan bırakıp öldüm, kermit full hp girip yenildi adama. Böyle bir yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Çok kaslılığımı Moral Kombat'ta da gözler önüne seriyorum. Kaan kız çocuğu gibi sadece Ermac oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kermit said: dün sinir krizine girdim. noobu alıp bu kendi kopyanı gönderme olayını kullananların allah belasını versin adam bütün oyun boyunca aynı şeyi yaptı 1 kere bile zıplamadı ölün inşallah noob oynayanlar. Ahahaha ben de Burcu'ya yaptım aynı şeyi delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Xaenin said: Abi tag oynuyoruz kermitle, ben ilk adamı yendim, ikincisini de %30 falan bırakıp öldüm, kermit full hp girip yenildi adama. Böyle bir yeto. sen gerizekalı olduğun için sub zero tam ice topu atarken beni soktun köşede. adam köşede ağzıma sıçtı sonra laf ediyosun. MK hayatında 20 kere oynadık 3 kere yenebildin beni hala ötüyosun lan ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kermit said: dün sinir krizine girdim. noobu alıp bu kendi kopyanı gönderme olayını kullananların allah belasını versin adam bütün oyun boyunca aynı şeyi yaptı 1 kere bile zıplamadı ölün inşallah noob oynayanlar. Yapay Zeka bile yapıyor onu bazen arka arkaya çok sinir bozucu bir hareket cidden. =/ Keşke bir sınırlama falan koysalar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 benim dediğim adam oyun boyunca yaptı bunu üstünden zıplayayım dediğimde yukarı doğru atandan yapıyo falan arkadaşla evde allah kitap sövmeye başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HWhpgCnL4Os nooobftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=HWhpgCnL4Os nooobftw Adını hakediyor bunu yapan, hakikaten "noob" =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Breaker kullanacaksın bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar