cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok cidden populous.oyunu açınca hatırladım abi kamera çok dert döndüremedim bi türlü.oynuyan varsa öğretebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok tuslarıyla oyna, kamerayı öle döndürüyosun. bu arada hangisini oynuyosun? 1-2 mi yoksa the beginingmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 1 heralde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 paylaşım istemeyelim/önermeyelim, foruma bununla ilgili mesaj atmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abandonware sitesi linki istesek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sam said: paylaşım istemeyelim/önermeyelim, foruma bununla ilgili mesaj atmayalım lütfen. peki x bölümünü geçemeedim nasıl geçicez diye sorarsam banlenir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 eauh yok banlanmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 durumum:denize girmeden önce ayak başparmağıyla ısıyı kontrol eden insana döndüm.yapmadan önce soruyorum banlenme riskini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 su çok güzel gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 şu kırmızıların ateş topu attığı bölüme gelebilen ve nasıl geçicez bilen varmı.duacı baba mı yaratıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bone said: abandonware sitesi linki istesek peki? abandınveyr karışık bir konu, 2873257 yıllık oyunun bile sahibi çıkıp abanabiliyor sitenin sahibine. o yüzden abanmayalım download ile ilgili konulara eğer shareware/freeware/demo değilse. cemss said: durumum:denize girmeden önce ayak başparmağıyla ısıyı kontrol eden insana döndüm.yapmadan önce soruyorum banlenme riskini. bölümün yukarısında kurallar başlığımız var, faydalanmak self-servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar