Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 çay gotur belkı ıstedıgın yoktur caydanlık falan olabilir. Ama bı yere ole kısa surelıgıne gıdıosan gerıde kalanı unutup oranın tadını cıkarmak lazım. Bişi goturme yıyecek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şair burda ne demek istemiş lan özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sevdiklerinin resmini götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Giderken ne götürürsen götür de gelirken patiye yabancı bayan üye getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tarhana götür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 demokrasi goturebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oooooooooooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sağlık sigortası yaptır, çok işine yarar, belli başlı ilaçlardan bi kaç kutu götür (mesela ishal için bişiler götürebilirsin, zira dışarda yaz sıcağından leş gibi olup kapalı bi mekana girdiğinde, adamlar yüzde 99 klimayı köklemiş olacakları için, oldukça sıkıntılı zaman geçirebilirsin, bi yaz öyle gezdim lan :/ ) çorba olayı güzel yapabilirsin bence de, özlüyorsun çünkü türkiye'ye özgü yemekleri, yapabiliosan mantı fln da götür, new yorkta acaip kazık, şerefsiz dervish. bunun dışında, eğer oradan almayacaksan laptop'ını fln götür, başka da bişi lazım olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben de laptop oradan mı alsam buradan gitmeden mi alsam bilemedim. bir de baya uzun kalma olasılığım var öyle 3-5 ay değil, sanırım oradan almak daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sağlık sigortası falan yapıldı zaten work and travel aracılığıyla. Ve en büyük sorunum laptop yok. Bozuldu lanet olası HP. neymiş fabrikasyon hatası varmış çok ısınıyomuş, anakart değişicekmiş 500$ istiyolar. oha arkadaşım ben o fiyata yeni laptop alırım. Amerikadan almaya kalksam bile dönerken alabilicem ancak, 3 ay bilgisayarsız napıcam bilmiyorum. Eğer kullanmadığı laptopu olan falan varsa çok makbule geçer dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Emrah - Götür beni gittiğin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Catzee said: sağlık sigortası yaptır, çok işine yarar, belli başlı ilaçlardan bi kaç kutu götür (mesela ishal için bişiler götürebilirsin, zira dışarda yaz sıcağından leş gibi olup kapalı bi mekana girdiğinde, adamlar yüzde 99 klimayı köklemiş olacakları için, oldukça sıkıntılı zaman geçirebilirsin, bi yaz öyle gezdim lan :/ ) çorba olayı güzel yapabilirsin bence de, özlüyorsun çünkü türkiye'ye özgü yemekleri, yapabiliosan mantı fln da götür, new yorkta acaip kazık, şerefsiz dervish. bunun dışında, eğer oradan almayacaksan laptop'ını fln götür, başka da bişi lazım olmaz sanırım. saglik sigortasini ciee yapiyo zaten 100K dolarmi ne. ahua bende acenta gibi adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Evet CIEE 100k dolarlık yaptırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 navigasyon alinip geri ver4iliyo yaptim hic sorun cikmadi mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tr'de disciye git bir guzel muayene ol, tedavi gerekiyorsa yaptir. sonra git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 vaay CIEE ci kankalar varmış, bende CIEE ile gidiyorum ama staja. stajdaki sigortayı abartmışlar $1M. ilaç için ama $25 copay vermek biraz saçma olacağından ötürü, basit ilaçları direk ben stokladım, işini görür mü bilmem ama benim yanıma alacaklarım: [list] [*] tylol hot [*] aspirin [*] talcid [*] ercefuryl [*] bephantene [*] parol [*] advil [*] lansoprol [*] redoxon [/list] miden taş gibiyse talcid ve lansoprolü salla boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu ilaçları bavula koyunca sorun çıkmıyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Galiba bir ara bavulu didik didik arama vardı. Öyle duymuştum, rüyamda bile görmüş olabilirim. Sorun çıkar mı, kıllanırlar mı bilmiyorum da tylol hot yasak olabilir Amerika'da. Diğer ilaçları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 asinanyavuz said: vaay CIEE ci kankalar varmış, bende CIEE ile gidiyorum ama staja. stajdaki sigortayı abartmışlar $1M. ilaç için ama $25 copay vermek biraz saçma olacağından ötürü, basit ilaçları direk ben stokladım, işini görür mü bilmem ama benim yanıma alacaklarım: [list] [*] tylol hot [*] aspirin [*] talcid [*] ercefuryl [*] bephantene [*] parol [*] advil [*] lansoprol [*] redoxon [/list] miden taş gibiyse talcid ve lansoprolü salla boşver. ole bisi yok, markete git istedigin ilaci al bas agrisindan, idrar sokturucusune kadar, receteli ilaclarda eksta para odersinki isin recetelikse yani doktora gitmen gerekirse zaten yapragi tutmussundur. ilac olayini abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ordaki prizlere uyumlu adaptor yoksa benim gibi pirisle bi sure bakisip soversin ve tabi ki kredi karti bol bol sallama cay, 3u birarada ve hazir corba sigara iciyorsan da 4 aylik stokla freeshoptan prezervatifi demisler ama kiz isen dildoyu da at edip: bi de notebook falan goturme zaten alacaksan ordan al sonra havaalanlarinda iksini de cikar sepete koy sonra tekrar al ugrastiriyor bi de bi koltukta 2 notebook bele zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Setroth said: sonra havaalanlarinda iksini de cikar sepete koy sonra tekrar al ugrastiriyor bi de bi koltukta 2 notebook bele zarar şurayı anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kendercik said: Galiba bir ara bavulu didik didik arama vardı. Öyle duymuştum, rüyamda bile görmüş olabilirim. Sorun çıkar mı, kıllanırlar mı bilmiyorum da tylol hot yasak olabilir Amerika'da. Diğer ilaçları bilmiyorum. o arama olayı yok sanırım bi süredir ama belli de olmuyor, sıvı olmadığı sürece de yasak yok diye biliyorum. reyou said: ole bisi yok, markete git istedigin ilaci al bas agrisindan, idrar sokturucusune kadar, receteli ilaclarda eksta para odersinki isin recetelikse yani doktora gitmen gerekirse zaten yapragi tutmussundur. ilac olayini abartmaya gerek yok. bence abartmanda fayda var, her ilacı gidip parasını verip alamıyorsun maalesef. belki yer yer değişiyordur ama bir ağrı kesici için bile bi ton şey sormuşlardı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Birer kutu olduğu sürece sorun çıkcağını sanmıyorum.Reçeteli olanların reçetesini de koy kutuya. Kitap leyin al cebine uçakta patlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 reyou said: ole bisi yok, markete git istedigin ilaci al bas agrisindan, idrar sokturucusune kadar, receteli ilaclarda eksta para odersinki isin recetelikse yani doktora gitmen gerekirse zaten yapragi tutmussundur. ilac olayini abartmaya gerek yok. ne biliyim ben yahu, orada yazana binaen hareket ettim ben. sakin olmakta fayda var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Vingthor said: reyou said: cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks evet bunu ben de duymuş ama inanmamıştım.Güvenilir bir kaynaktan teyid aldığım iy oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar