Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikaya giderken götürelecekler

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

sağlık sigortası yaptır, çok işine yarar, belli başlı ilaçlardan bi kaç kutu götür (mesela ishal için bişiler götürebilirsin, zira dışarda yaz sıcağından leş gibi olup kapalı bi mekana girdiğinde, adamlar yüzde 99 klimayı köklemiş olacakları için, oldukça sıkıntılı zaman geçirebilirsin, bi yaz öyle gezdim lan :/ ) çorba olayı güzel yapabilirsin bence de, özlüyorsun çünkü türkiye'ye özgü yemekleri, yapabiliosan mantı fln da götür, new yorkta acaip kazık, şerefsiz dervish. bunun dışında, eğer oradan almayacaksan laptop'ını fln götür, başka da bişi lazım olmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlık sigortası falan yapıldı zaten work and travel aracılığıyla. Ve en büyük sorunum laptop yok. Bozuldu lanet olası HP. neymiş fabrikasyon hatası varmış çok ısınıyomuş, anakart değişicekmiş 500$ istiyolar. oha arkadaşım ben o fiyata yeni laptop alırım. Amerikadan almaya kalksam bile dönerken alabilicem ancak, 3 ay bilgisayarsız napıcam bilmiyorum. Eğer kullanmadığı laptopu olan falan varsa çok makbule geçer dsfg
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

sağlık sigortası yaptır, çok işine yarar, belli başlı ilaçlardan bi kaç kutu götür (mesela ishal için bişiler götürebilirsin, zira dışarda yaz sıcağından leş gibi olup kapalı bi mekana girdiğinde, adamlar yüzde 99 klimayı köklemiş olacakları için, oldukça sıkıntılı zaman geçirebilirsin, bi yaz öyle gezdim lan :/ ) çorba olayı güzel yapabilirsin bence de, özlüyorsun çünkü türkiye'ye özgü yemekleri, yapabiliosan mantı fln da götür, new yorkta acaip kazık, şerefsiz dervish. bunun dışında, eğer oradan almayacaksan laptop'ını fln götür, başka da bişi lazım olmaz sanırım.

saglik sigortasini ciee yapiyo zaten 100K dolarmi ne.

ahua bende acenta gibi adamim.
Sosyal ağlarda paylaş

vaay CIEE ci kankalar varmış, bende CIEE ile gidiyorum ama staja. stajdaki sigortayı abartmışlar $1M.

ilaç için ama $25 copay vermek biraz saçma olacağından ötürü, basit ilaçları direk ben stokladım, işini görür mü bilmem ama benim yanıma alacaklarım:
[list]
[*] tylol hot
[*] aspirin
[*] talcid
[*] ercefuryl
[*] bephantene
[*] parol
[*] advil
[*] lansoprol
[*] redoxon
[/list]
miden taş gibiyse talcid ve lansoprolü salla boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:

vaay CIEE ci kankalar varmış, bende CIEE ile gidiyorum ama staja. stajdaki sigortayı abartmışlar $1M.

ilaç için ama $25 copay vermek biraz saçma olacağından ötürü, basit ilaçları direk ben stokladım, işini görür mü bilmem ama benim yanıma alacaklarım:
[list]
[*] tylol hot
[*] aspirin
[*] talcid
[*] ercefuryl
[*] bephantene
[*] parol
[*] advil
[*] lansoprol
[*] redoxon
[/list]
miden taş gibiyse talcid ve lansoprolü salla boşver.

ole bisi yok,
markete git istedigin ilaci al
bas agrisindan, idrar sokturucusune kadar,
receteli ilaclarda eksta para odersinki
isin recetelikse yani doktora gitmen gerekirse
zaten yapragi tutmussundur.

ilac olayini abartmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki prizlere uyumlu adaptor
yoksa benim gibi pirisle bi sure bakisip soversin
ve tabi ki kredi karti
bol bol sallama cay, 3u birarada ve hazir corba
sigara iciyorsan da 4 aylik stokla
freeshoptan
prezervatifi demisler ama kiz isen dildoyu da at

edip: bi de notebook falan goturme zaten alacaksan ordan al
sonra havaalanlarinda iksini de cikar sepete koy sonra tekrar al ugrastiriyor
bi de bi koltukta 2 notebook bele zarar
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Galiba bir ara bavulu didik didik arama vardı. Öyle duymuştum, rüyamda bile görmüş olabilirim.

Sorun çıkar mı, kıllanırlar mı bilmiyorum da tylol hot yasak olabilir Amerika'da. Diğer ilaçları bilmiyorum.

o arama olayı yok sanırım bi süredir ama belli de olmuyor, sıvı olmadığı sürece de yasak yok diye biliyorum.

reyou said:

ole bisi yok,

bence abartmanda fayda var, her ilacı gidip parasını verip alamıyorsun maalesef. belki yer yer değişiyordur ama bir ağrı kesici için bile bi ton şey sormuşlardı bana.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

ole bisi yok,

ne biliyim ben yahu, orada yazana binaen hareket ettim ben. sakin olmakta fayda var bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...