ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 17 aralıkta yeni sezonu mu başlıyormuş? Check out @BBCOne's Tweet: https://twitter.com/BBCOne/status/668781930507165696?s=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 15 aralık yeni sezon. bekliyoruz sabırsızlıkla. ingiliz dizilerinin allah belasını versin bu kadar ara mı verilir ya 4 bölüm için bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 dizi vakit kaybı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 alice yoksa ben de yokum edit: luthere verilen arada hbo dizisine geçmiş golden globe almış kadın daha da gelmez ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 efsane dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 4. sezon başladı, baya da iyi başladı. tek sıkıntı ygritte de burda, you know nothing john luther diyip duruyo johnları karıstırmıs, biri gelip kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 off şimdi gördüm 4. sezon gelmişşş.. izlemeyeyim biriksin, 3 saat verip bitirrim sonra keyifle :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bitti bile, 2 bölümle dizi bitirerek episode 1 premiere episode 2 final yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 5. series cekimlerimi baslamis. Idris Elba says: “It’s good to be back in London, back in the coat.” http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2018/luther-series-five-casting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bunu yeni bitirdim ben. Hoşuma gitti açıkçası biraz underrated kalmış. Ancak sezonda iki bölüm nedir birader ayıp. 3-4 sene aradan sonra da 5. sezon olmasına ayrıca sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Season 5 trailer [video] https://www.youtube.com/watch?v=zltvWcctE6g?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 İlk bölüm çıkmış. Beğendim, özlemişiz. Sonunda; Alice gene mi sen be kadın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 ilk 3 sezonu bitirdik çok çok iyiydi. uzun zamandır bu kadar beğendiğimiz bir dizi olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Nedense 3. sayfadan bu konuya yanıt veremiyorum, bug gibi bişi var çözemedim @DynamicK Neyse bunun filmi gelmiş netflixe. O kadar kötü o kadar kötü ki çok şaşırdım bu kadar kötü olmasına. Akla gelebilecek bütün gereksiz klişeleri kullanmışlar, karakterler hiç oturmamış konu desen kötü, işlenişi çok daha kötü yani böyle bi kötü adam yapıyorsan biraz daha iyi motive lazım, hadi bu kadar uçuk kaçık bi senaryon var bari işlenişi kendi içinde tutarlı olsun o da yok. Üzüldüm ya çok kötü bi final olmuş luther için. Bu arada final diyorum ama filmi bitiremedim daha o kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Berbat evet.. Sacma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 @axedice o quote bug icin bakiyoruz suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 film kötüyse bakmayayım da diziyi tekrar izleyesim geldi adını görünce. tr de bi platform da var mı? bi ara vardı kalkmıştı netflix ten fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Filmi dün izledim, fena değil. Ama 3-4 bölümlük dizi yapsalar çok rahat daha başarılı olurlarmış. Fazla hızlı ipuçlarını görüp sonuç alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 bu topicin acanin nickini gormek filmden daha eglendiriciydi dizinin hatirasina saygisizlik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 dizinin hatirasi ruth wilson'in hep sikletinin altinda yapimlarda rol almasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar