BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 |-----------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yalnız renk ayırt etme bozukluğun varsa 21 görürsün 71 değil.(renk körlüğü denmez ona renk körüysen hiç renk görmezsin) nerden mi biliyorum? bende var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 zekiyiz sürünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Cystein said: yalnız renk ayırt etme bozukluğun varsa 21 görürsün 71 değil.(renk körlüğü denmez ona renk körüysen hiç renk görmezsin) nerden mi biliyorum? bende var :D Renk körlüğü ne renkleri hiç görememek ne de herkesin öyle sandığının aksine sadece kırmızı ile yeşilin karıştırılmasıdır. Renk körlüğünün seviyesi vardır, ona göre renkleri ayırt etmekte sorun yaşarsın.(Özellikle de böyle renklerin iç içe girdiği durumlarda). Senin renk ayırt etme bozukluğu dediğin renk körlüğü işte. nerden mi biliyorum? bende var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bi kere antilop testinin varolabilmesi için o testi yapanın benden daha antilop olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 olm ben hiç sayı göremedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 prondir said: Cystein said: yalnız renk ayırt etme bozukluğun varsa 21 görürsün 71 değil.(renk körlüğü denmez ona renk körüysen hiç renk görmezsin) nerden mi biliyorum? bende var :D Renk körlüğü ne renkleri hiç görememek ne de herkesin öyle sandığının aksine sadece kırmızı ile yeşilin karıştırılmasıdır. Renk körlüğünün seviyesi vardır, ona göre renkleri ayırt etmekte sorun yaşarsın.(Özellikle de böyle renklerin iç içe girdiği durumlarda). Senin renk ayırt etme bozukluğu dediğin renk körlüğü işte. nerden mi biliyorum? bende var :D yok komple gri gören harbi renk körü bi adam vardı, belgesel tarzı bi şeydi hatta. ameliyat falan olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 escape said: olm ben hiç sayı göremedim lan monochrome monitör kullanıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Cystein said: yalnız renk ayırt etme bozukluğun varsa 21 görürsün 71 değil.(renk körlüğü denmez ona renk körüysen hiç renk görmezsin) nerden mi biliyorum? bende var :D doğru diyorsun. 7'nin üstündeki renk değişimine dikkat etmemişim. bu arada çok ilginç bişi ya, cidden 21 mi görüyorsun. keşke geçici olarak renk körü gibi görebilsek, çok merak ediyorum renk körleri nasıl görüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 niye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 renk körü sarı ile kırmızıyımı ayırt edemiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kırmızı ile yeşili ayırt edememe en çok görülen renk körlüğü türüydü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mantık şu: önce seni etkileyecek şekilde sana meydan okumak (gaza getirmek) sonra sen gaza gelince beyninde ne kadar kolay bi meydan okumaymış mantığıyla tek doğru şıkka gaza gelerek tıklamanı sağlayıp siteye girmeni sağlamak kısacası gaza getirerek tek şıkka tıklatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu zaten göz testi sen bence internete koyulan saçma bir banner'a inanmışın sdf internette bu banneri gören 100.000.000 kişisiniz size hediye vericez dediklerinde de mi böyle kızıyosun sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bi de ben önce 71 sandım sonra 74 olduğunu anladım bu da dikkatsizliğimi gözler önüne sermiş oldu bir kere daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 71 i gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ardeth said: internette bu banneri gören 100.000.000 kişisiniz size hediye vericez dediklerinde de mi böyle kızıyosun sen sdf kızıyorum tabii. "YALAAĞN SÖYLÜYORSUN!" diyerek hamle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 doğru soyle suana kadar kaç ekran parçaladın yada klavye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ''Ne kadar zekisiniz? '' bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar