Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tim'e (di'ye) nasil ulasirsiniz ?

di

Öne çıkan mesajlar

sharky said:

hasta misiniz ?

Derdiniz Tim'in gitmesi ya da Tim'in kararina duydugunuz saygi ise, benim tepkime ve kararima niye cevap veriyorsunuz ? :)

Herkesin yorumu kendine. Bence hala sacma. Issiz gucsuz bir adam da degil Tim, burada yararli olabilir.

hastayız. sevişelim mi? gerizekalısın. yok lan çok iyisin. sevişek?
Sosyal ağlarda paylaş

derdimiz tim'in gitmesi değil adamın kendi için bişeler yapması

paticikte yararlı olmak ne demek ayrıca nasıl bi platform ki paticik adam burda yararlı olabilir.
napıyoruz yani burda insanlığa hizmet mi ediyoruz herkes bir diğeri için hiç bi önemi olmayan görüşlerini ortaya koyuyo can sıkıntısından dolayı.

he paticikte de yıllar geçiren adamlar var burda aydınlanma yaşayan beri gelsin sölesin.

demem o ki burası bir boş zaman geçirme amacından öteye gidebilcek hiçbir özellik taşımıyor oyuzden adam işine koyulsun başka biyerlerde yararlı olsun

he mesela bukadar yazmama rağmen adamın ne yapacağı beni gram ilgilendirmiyor bu yazdıklarımın da adamın alıcağı karar hakkında hiç bi etkisi olmayacak paticik böyle biyer.

oyuzden biranönce yolalsın herif diyorum:D
Sosyal ağlarda paylaş

hala bir aciklamalar, trollemeler.

paticik'i de bana anlatman cok iyi oldu hakkaten. Ufkum genisledi.

Bence sacma Tim'in gitmesi diyorum. Paticik su ana kadar Tim'e cok sey katti, ozellikle kariyer acisindan. Bu dusuncemi degistirebilecek bir sey uretmeye calismak niye ? Bu benim dusuncem. Benim dusuncemden size ne ? Yazdiklarim Tim'e, ne sana, ne baskasina.

Yeterince polemige girdim. Of, yordunuz iki dakkada.
Sosyal ağlarda paylaş

@sharky
senin düşünceni değiştirmeye çalışmaya çalışan yok ki bende kendi düşüncemi söledim sana cevap olarak trolleme falan yok yani
her yazdığımın sonuna bence koymaya gerek yok bence:

yukadarda da zaten demişim burda yazılanlar bi değerini gram ilgilendirmiyor diye

bende yoruldum mesela yukardakileri yazarken onu diyorum işte gerek yok::D

hocam her ne yapıcaksan kolay gelsin sanada

gaçtım
Sosyal ağlarda paylaş

biri bana forum bırakmanın mantıgını açıklasın lütfen.yıllardır anlam veremedim.

birşeyi bırakırken bakın ben bırakıyorum demenin sebebi nedir acaba.

herkes calısıyor herkes ogrenci herkesin bir zamana karşı yarışı var

ama sonuçta her şekilde evinde internetin başında bir zaman geçirilebiliyor.facebuk msn vs yani internet expolorerı açıp hyr paticik.com yazmamalıyım bana saçma geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

biri bana forum bırakmanın mantıgını açıklasın lütfen.yıllardır anlam veremedim.

birşeyi bırakırken bakın ben bırakıyorum demenin sebebi nedir acaba.

herkes calısıyor herkes ogrenci herkesin bir zamana karşı yarışı var

ama sonuçta her şekilde evinde internetin başında bir zaman geçirilebiliyor.facebuk msn vs yani internet expolorerı açıp hyr paticik.com yazmamalıyım bana saçma geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

paticik eğer 10 kişilik bir arkadaş forumu olsa bırakabilirsin.ama yüzlerce insanın yazdıgı okudugu bir yeri bırakmak tavşan dağa küsmüşten öte birşey dğeildir.

sıkılırsın birşeyler hoşuna gitmez okumazsın yazmazsın.bi mecburiyetimizin olmadıgı yeri bırakmak bana mantıksız geliyor

hani eskiden millet ufaktı.forumu bırakıyorum ve altınada insan listesi yazılırdı 20-30 kişi.moda oydu.

sessiz sedasız gidip uzun süre mesaj atmayanları farketmek zor değil.

e normalde de gorustugun adamlarla ztn irtibat kurulur her şekilde.

her veda topici altında bu yorumum vardır yani :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...