Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://gamerinvestments.com/video-game-stocks/wp-content/uploads/2009/10/bobby-kotick-money-bags.jpg
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 En aşağı 3 tane söylerim ama SC2 izometrik olmadığından kimseye faydası olmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Darksun said: Sc2 yi her sene 120şer kağıdamı alacağız bu arada? full content için 360 , collectors ise 600 yani? öhöhö ne 120'si abi, 140 sadfsad
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Shopto'da sipariş ettik valla. Aral kendi kazığının üzerine otursun. Şimdi şeyi anlamadım yalnız. Oyun çıkınca kuryeye vericekler herhalde? Daha önceden yollasalar, çıktığında alsaydık iyi olurdu ._.
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 daha önce yolluyor shopto sendit vs 23 24 felan
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 DarKRideR said: Darksun said: Sc2 yi her sene 120şer kağıdamı alacağız bu arada? full content için 360 , collectors ise 600 yani? öhöhö ne 120'si abi, 140 sadfsad ilk oyunu 70'e aldım shoptodan ben. :p
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Redeagle said: Shopto'da sipariş ettik valla. Aral kendi kazığının üzerine otursun. Şimdi şeyi anlamadım yalnız. Oyun çıkınca kuryeye vericekler herhalde? Daha önceden yollasalar, çıktığında alsaydık iyi olurdu ._. said: If you pre-order "StarCraft II Wings of Liberty" before 12pm on Friday 23rd of July 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 27th of July 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account. diyor sitede. 42.99 + 4 euro kargo tutuyor sanırsam. 90tl civarı ediyor o da. CE yolluyor olsalardı 165e gelicekti.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Aaa nerde yazıyor o ya. Sevindim resmen *-*
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Aral said: Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır. Bilginize. AHAHAHAHA
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Standart versiyon 119 TL, koleksiyon 179 TL olmuş gibi haberler var bir yerlerde...
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Masquerade said: DarKRideR said: Darksun said: Sc2 yi her sene 120şer kağıdamı alacağız bu arada? full content için 360 , collectors ise 600 yani? öhöhö ne 120'si abi, 140 sadfsad ilk oyunu 70'e aldım shoptodan ben. :p sdfsd shopto candır ya mafia 2 çaktım bende ki dünya kupası paralarını da kattığımda 65TL'ye falan geliyor mafia 2 ps3 versiyonu :D
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arcane said: Aral said: Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır. Bilginize. AHAHAHAHA Ehehe başarısızlıklarının sınırı yok tabi.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arcane said: Aral said: Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır. Bilginize. AHAHAHAHA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hadi yavrum hadi, warlock TR degil burasi
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Viktor said: arcane said: Aral said: Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır. Bilginize. AHAHAHAHA ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hadi yavrum hadi, warlock TR degil burasi AHAHAHAHAHA
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Aluriel said: Redeagle said: Shopto'da sipariş ettik valla. Aral kendi kazığının üzerine otursun. Şimdi şeyi anlamadım yalnız. Oyun çıkınca kuryeye vericekler herhalde? Daha önceden yollasalar, çıktığında alsaydık iyi olurdu ._. said: If you pre-order "StarCraft II Wings of Liberty" before 12pm on Friday 23rd of July 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 27th of July 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account. yalnız bu sadece ingiltere içi için geçerli, BC2'de de aynısı yazıyordu oyun çıktıktak 1 hafta 10 gün sonra alabildi ordan sipariş verenler
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 smarthan said: insan elinde kutusu olsun istio ama abi insan kutulu istiyorsa, aral'dan almaması lazım zaten. SC2 nasıl bilmiyorum da korsan cd satıcılarının bazıları Aral'dan daha güzel kutuluyor oyunları :)
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yunusemre said: Aluriel said: Redeagle said: Shopto'da sipariş ettik valla. Aral kendi kazığının üzerine otursun. Şimdi şeyi anlamadım yalnız. Oyun çıkınca kuryeye vericekler herhalde? Daha önceden yollasalar, çıktığında alsaydık iyi olurdu ._. said: If you pre-order "StarCraft II Wings of Liberty" before 12pm on Friday 23rd of July 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 27th of July 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account. yalnız bu sadece ingiltere içi için geçerli, BC2'de de aynısı yazıyordu oyun çıktıktak 1 hafta 10 gün sonra alabildi ordan sipariş verenler heh benim episodes from liberty city volkan patlamasına denk geldi, düşün halimi, 3 hafta mı ne bekledim ön şipariş ürününü
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bone said: smarthan said: oyunun grafikleri çok iyi değil ki ? çok iyi grafikli bir izometrik rts söyler misin? of abi ne alaka ya. adamın "peki bu oyunu oynamak için alacağınız ekran kartı TR'ye getiren firmanın kafadan koyduğu 100-200 dolar farkı kim protesto edecek?" lafına yazdım ben. hemen bık bık saldırıonuz
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Valla en guzeli once Sc2 yi indirip oynamak sonra blizz nasil olsa kampanya yapicak ilk oyun icin o zman para verip multi takilmak en mantiklisi :)
leao Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 smarthan said: Bone said: smarthan said: oyunun grafikleri çok iyi değil ki ? çok iyi grafikli bir izometrik rts söyler misin? of abi ne alaka ya. adamın "peki bu oyunu oynamak için alacağınız ekran kartı TR'ye getiren firmanın kafadan koyduğu 100-200 dolar farkı kim protesto edecek?" lafına yazdım ben. hemen bık bık saldırıonuz bana bak düzgün konuş
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 smarthan said: of abi ne alaka ya. adamın "peki bu oyunu oynamak için alacağınız ekran kartı TR'ye getiren firmanın kafadan koyduğu 100-200 dolar farkı kim protesto edecek?" lafına yazdım ben. hemen bık bık saldırıonuz "çok kastırıcı grafikler" veya "ekran kartını zorlayıcı grafikler" değil desen anlarım da, "iyi grafik değiller" diyorsun. ben ona "point" ettim.
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 zaten iyi değilki demedim. tekrar oku. çok iyi değil ki dedim. smarthan said: oyunun grafikleri çok iyi değil ki ?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tamam işte ben de onu diyorum. "çok" kelimesini ekstradan yazmadığım için farklı bir şey diyorum değil ki. grafikleri "çok iyi" değil denmesi benim bahsettiğim mevzu. oldukça iyi grafikleri var çünkü. "çok iyi" olması için kastırıcı grafikler olması gerekmiyor.
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi az insaf ya çok iyi dediğin bu mu http://laptopcuccok.files.wordpress.com/2009/07/20081014_starcraft2.jpg 2007 de çıkan cc 3 bile daha güzel duruyor. http://www.islabit.com/wp-content/imagenes/gustavo/command-conquer-3image1.jpg böyle dedim ya şimdi kesin başlar millet yok orjinaline sadık yok cart curt. yahu birader zaten ben oyuna ne kötü diyorum ne bişi. sadece ekran kartı almamız lazım olcak ordanda bi kazık yiycez tarzında bi söylem var arkadalarda. ona hitaben grafikler çok iyi değil bi daha kazık yemene gerek yok dedim.
Öne çıkan mesajlar