BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 A-BOVVVVVVV yine de koskoca ekonomi politiğini, devlet ekonomisini, ekonmik analizi ve uluslararası ekonomi finasnmanını çöpe attın sadece birinci sınıfı okuttun 4 sene tamam çoğu mühendilsik bölümüne göre kolay da ekonomi okumak (sadece türkiyede ama belki kongoda) ama göründüğü gibi değil ya, o ar-ge ler yapılsın diye finansman kaynağı nereden bulunur hangi teknolojinin güncel dünyada faydası diğer seçeneklere göre daha fazla, hangi teknoloji ne zaman eski akbul edilecek de yenisine geçilebilinecek.. lan bunların hesabı kitabı var hep arz-talep değil lan A-BOOOOVVVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 DİNİNİZ İMANINIZ PARA ULAAAN!! şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ABİ DUR SAKİN OL ŞAKAYDI ONLAR ABOOOOOVVVVV 2 TOPLAMA ÇIKARMAYI 1 PARAGRAFTA ANLATTI ADAM ABOOOOVVVV ehüğehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bak hala 2 toplama cıkarma diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2 kiloluk tasarım kitabında gördüğümüz ekonomiyi de sildi attı adam, bütün mühendislerin adını kötüye çıkardı. arkadaşlar ben ekonomiden anlayan bir mühendisim. bunlar hammaddeyi denizden çıkartıp mühendislik yapacaklar. kafalarına vurucam ben de tuğla gibi kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ne bekliyosun olm 3 tane termodinamik kuralıyla integral almayı 4 senede öğrenen adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: 2 kiloluk tasarım kitabında gördüğümüz ekonomiyi de sildi attı adam, bütün mühendislerin adını kötüye çıkardı. arkadaşlar ben ekonomiden anlayan bir mühendisim. bunlar hammaddeyi denizden çıkartıp mühendislik yapacaklar. kafalarına vurucam ben de tuğla gibi kitabı. Abi sabuncusun ya ne anlatıyosun allasen sabun dediğini Gemlik'in köylerinde her gün yapıyo dedeler nineler, biraz kostik biraz zeytinyağı falan Ekonomi de işte bakıyorlar 4 yıl bunlara sabun yapmayı öğretirsek ayıp olur, ondan hammadde çükmadde falan onu öğretiyorlar. Heyecanlanmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İnanılmaz hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Endüstri mühendisliğine daha bok atılmadı mı?Hı hıı ben atayım mı hııı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 UMARIM CİDDİYE ALMIYOSUNUZ LAN yoksa sabun yapmayı da öğretmiyorlar yani hasan iki salak osman dört, bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 suratıma sabuncu diyip canlı cıkan daha olmadı.. it's on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Endüstri mühendisliği mi? mühendislik mi oldu abi endüstri pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sakin ol şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SeaGle said: ABİ DUR SAKİN OL ŞAKAYDI ONLAR ABOOOOOVVVVV 2 TOPLAMA ÇIKARMAYI 1 PARAGRAFTA ANLATTI ADAM ABOOOOVVVV ehüğehüeh AHAHAHHAHAAHHAHA LÖLZ Holy TrollScience LTD. ŞTİ. Babacum Mostors Economics ORG. TR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seagle haci sakin ol. tr'de en cok okunan bolumlerden biri makina. hani boyle genetikci olursun falan coolface takilirsin anlarim da makinaci ne lan. makinaciyiz biz sahin k foreva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Beyler ben yatıyorum Siz de açın wiki falan okuyun, ne bileyim gigapediadan bikaç kitap indirin de ilim irfan girsin vücudunuza. Sabunla köpükle dört işlemle olacak işler değil bunlar.. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gel zeytin yemeye gidelim ya bırak bunları gemlikde 4 hekrat zeytinlik alalım sabun yağ motorin artık zeytinden ne çıkarırsak satarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 dylanN said: ciddi değildim yiaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nüfus kağıdımda doğum yerime "bursalıdeğilgemlikliyim" yazdıracağım hadi be koçi kıralım şu paranın belini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi sen gel zeytinin benden olsun Sabunu da anneannem yapıyor zaten Zeytinliği de var onun Bak yevmiye de verir çalışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Seagle bize zeytin getir gemlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sonra kalifiye işçi diyince kızıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 NolaxThensbane said: Seagle bize zeytin getir gemlikten. Abi ben kokusuna dayanamıyorum yanlız gelip yersen tamam da beni uzak tutun yenilebilir zeytinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SeaGle said: ABİ DUR SAKİN OL ŞAKAYDI ONLAR ABOOOOOVVVVV ha bu arada şuna inanıyorum ya çarmıha germiyıorum seni aklın kalmasın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Hatun bir süre zeytin fabrikasında çalıştı o günden beridir dışarıdan zeytin yemiyorum :D Kendimiz yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar