rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tamam hepiniz klonsunuz. hadi pic koyun, koyunluk yapmayın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/105627_460s.jpg http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/105423_460s.jpg
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 işte lan. sonuna kadar doğru. daha fazla renk ayırt eden erkek değildir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rahatsiz said: görsel işte lan. sonuna kadar doğru. daha fazla renk ayırt eden erkek değildir. grafik tasarımcılar? ressamlar? heykeltraşlar? terziler? tekstil mühendisleri? mimarlar? mobilyacılar? (modoko mobilyacısı değil tabii ki de)
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 grafik tasarımcılar? ressamlar? heykeltraşlar? terziler? /modacılar abi genelde gaylik yüzdeleri yüksek değil mi?
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dasaaa said: repost kere repost ben hatırlamıyorum. benim için benim bu yeterli. aha işte bu gerçekten repost.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 muhendisim, o renkleri ayirdigim gibi kahverengiyi teak, pine, wenge, chestnut , mahogany, walnut ivir zivir diye bile ayirabiliyorum. http://i44.photobucket.com/albums/f5/HangmenHeaven/Response%20Face/ffffuuuu_colored.jpg buna anca renklisi gider.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dasaaa said: grafik tasarımcılar? ressamlar? heykeltraşlar? terziler? /modacılar abi genelde gaylik yüzdeleri yüksek değil mi? modacılarda sadece yüksek ehe terzi=modacı bu arada diğer meslek gruplarında ne akdar varsa bu grupaklrda da o kadar var işte ayrıca "en iyi tasarımcılar mühnedislerdir" denilirken bu durumda en kapsmlı olarak gayler "mühendisler" içinden çıkması gerekmiyor mu? u mad? tıtıtıtıtıtıtı ha ir de aydınlatma tesisatı işinde oalnalr var onalrda da renk aralıkları çok önemli.. ho onlar malesef isimlendiremiyorlar renklere sadece Kelvin değerinden konuşuyorlar ehe
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yok ya ressamlarda bi sürü gay var. heykeltraşlarda da öle. düşün Michelangelo bile homo. meendiz -ama ciddi meendiz öle işletmeci meendiz gibi değil- meendiz adam badak olur, forever alone olur genelde. gay olmaz
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 BabacumMostors said: ha ir de aydınlatma tesisatı işinde oalnalr var onalrda da renk aralıkları çok önemli.. ho onlar malesef isimlendiremiyorlar renklere sadece Kelvin değerinden konuşuyorlar ehe aslinda isim vermek isteyince var. http://www.rosco.com/us/filters/supergel.cfm
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o foreer alone olanlar "memur" mühendis hani bir şey yaratmanktan ziyade var olanın süregelinimini sağlıyorlar işte, zaten bir şeyi tasarlayıp ortaya çıkarabilen mühendis zengin oluyor, geri kalanı sabit maaşa talim işte zaten onların içinde sosyal ikişkileri kuvvetli insan yönetebilme yetisine sahip olanlar az buçuk da firma yönetiminden anlayanlar ilerleyen yllarda üst düzey yönetici oluyor ama en esaslı mühendis tasarım yeteneği olan mühendistir, gerisi öss den yüksek puan almıştır sadece yanlış mıyım adamım? ama kalıma mühendis dendiğinde da vinci geliyor, sakalına kurban oluğumun
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 said: zaten bir şeyi tasarlayıp ortaya çıkarabilen mühendis zengin oluyor tr'de meendislik camiasına uzak olmak vol 3.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 "Cin Ruhi" said: -Deno- said: Valerius said: Robert_Poche said: LathspeLL said: DrTirolBey said: http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/102969_700b.jpg LAN AYNISIYDIM LAN SDMFSKMFSDkm Ahahahah direk aynıydım. şu gelecekte direk müzelik olacak. ahanda buraya not düşüyorum. OHA LAN ŞAKA MI BU ben solak değilim. fail.. :) piramiti buyutmek gibi amacım yok ama kardeşim,solağım ve mouse da sol elimde bu kadarını beklemezdim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Piramit ban geliyor.
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Robert_Poche said: "Cin Ruhi" said: ben solak değilim. fail.. :) piramiti buyutmek gibi amacım yok ama kardeşim,solağım ve mouse da sol elimde bu kadarını beklemezdimkeyboarda dikkatli bakın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dasaaa said: said: zaten bir şeyi tasarlayıp ortaya çıkarabilen mühendis zengin oluyor tr'de meendislik camiasına uzak olmak vol 3. benim tanıdığım mühendisler de tasarım yapıp net ihracatçı durumunda olanlar öyle lan ben napayım :/ memur durumunda mühendis de var tanıdıklarımdan hani zaten pek girişimci ruhlu adamlar değiller o ayrı
derp Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rahatsiz said: dasaaa said: repost kere repost ben hatırlamıyorum. benim için benim bu yeterli. aha işte bu gerçekten repost. FUNNY JUNK LINKLEMEYIN LUTFEN
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 EVET ARKADAŞIM. FOTOĞRAF BÜYÜMÜYOR. HMMMPS
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Quel-Thul said: benimki büyüdü valla ADHFGJŞLKASDŞLASKDŞASİ
Öne çıkan mesajlar