smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://artoftrolling.files.wordpress.com/2011/03/chatroulette-trolling-wink.jpg pislik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Şu manueller aşırı pislik özellikle nefes alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Gıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ne varki bunlarda ben olayı mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ki ayrı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 her gözümü kırptığımda gözümü kırptığımı fark ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 daha önce farketmiyomuydun abi ahaıdhaskjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Sağ baştan say! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fede said: daha önce farketmiyomuydun abi ahaıdhaskjdh muydun ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fede said: ne varki bunlarda ben olayı mı anlamadım gözlerini refleksif olarak değil düşünerek kırpıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 manual heartbeat activated dese boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/98626_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yutkunma ile ilgili bişi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 manual touch sensing sdf sdfdsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Random Horrible İmage Activated! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ardeth said: manual touch sensing sdf sdfdsc touchpad'den kullanıyodum bilgisayarı şu anda klavye tuşlarına dokunmak bile gıcık ediyo sdfklşjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Şu manual hedehödö olayına dirençli bi ben mi varım ya? Görüyorum, tamam refleksler kapanıyo bilinçli olarak nefes almaya/göz kırpmaya filan başlıyorum, 5-6 seferden sonra reflekse geri dönüyo kendiliğinden. Böyle kriz geçiricek/uyuz olucak kadar etkilenenleri de hiç anlamıyorum. (ha, kafama takarsam ya da meşgul olabileceğim başka bişey yoksa bende de bayağı kalıcı oluyo ve uyuz ediyo da onun haricinde pek sorun yaşamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sağolun şu son 2 sayfayı okudum şuan nefes alıp vermemi göz kırpmamı kontrol ediyor dokunduğum heryerde dokunduğum bölgeleri hissediyorum yutkunup duruyorum kendi isteğimle bi de aklıma dilini ağzının içinde rahat ettiremediğini farkediceksin trollü geldi dilim de oynuyor ağzımın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ShadowFury said: (ha, kafama takarsam ya da meşgul olabileceğim başka bişey yoksa bende de bayağı kalıcı oluyo ve uyuz ediyo da onun haricinde pek sorun yaşamıyorum) Bu kadar zaten olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6875975/All-you-tities-will-be-mine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tabi canım 5-6 saniyelik bi sinir bozucu olay üstteki mesajdaki olaylar geçti mesela bende şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Alın beyniniz rahatlasın biraz. http://images.ichc.s3.amazonaws.com/originals/completestore/2011/4/1/d7491a30-3912-4ed6-8296-dae759193526.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Black-ice said: tabi canım 5-6 saniyelik bi sinir bozucu olay üstteki mesajdaki olaylar geçti mesela bende şuan hangi olaylar ? dilini rahat ettiremediğin mi ? http://www.airbornegamer.com/wp-content/uploads/2011/02/troll-face-funny.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Başka bişeyle meşgul olun, ne biliyim başka bi topik açın, hiç olmadı gidin bi oyun oynayın filan, geçiyo hemencecik. Mesela şu dil hareket ettirme trollünü gördüğümde fena etkiledi, dilimi sürekli hareket ettirme isteğine filan girdim ama mesaj yazmaya başladıktan sonra geçti hemen. Gerçi şimdi şu 2. cümleyi yazmaya başladığım zaman tekrar başladı ama bu topiği kapatıp başka bişey açtığım anda geçiceğinin farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar