dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 e intihar da etmiyor.. ola ki bi yaratıcı varsa iyice sıçtın demektir hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 konu hakkındaki "sonuç iyi de olsa kötü de olsa atlıyorsun hacı." temalı çalışmalarım.. atlayın en azından lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 beceremiyorsun dasaaa, oooooof. "uçurumdan kurtulmanın tek yolu; ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır." sorununa çareyi burada arayacak kadar acizsen pekaziz, intihar da etmeyeceksindir zaten. git dertlerini gerçek arkadaşlarına anlat, en azından suratlarındaki tepkiyi ve umursamazlığı görürsün. bunu gördüğünde daha da soğu hayattan. sonra hayat yerine insanlardan soğumanın daha mantıklı olduğunu fark et. bunu fark edince hayatındaki insanlarla arana mesafe koy, narsistleş. sonra yalnız kaldığında geri buraya gel. ekmek düşmüyor pek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 1997 - San Diego: Kendilerini UFO'ların götüreceğine inanan 'Cennetin Kapısı' tarikatına üye 39 kişi zehir içerek ölümü seçti. gerçek bi olay.. en azından adamın mantıklı bi sebebi var demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 said: beceremiyorsun dasaaa, oooooof. neyi beceremedim yaw.. bitiriş mi kötüydü.. yok sigara da içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şş 1 saat bakmadık konu gelişmiş,noluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi senin gibi binlercesi var, biz hepimiz intihar etsek dünyada bi milyar apaçi troll kalırdı çekilmez bi yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhammed93 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 büyük gönah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhammed93 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 günah dedik, 20 dakkadır sallayan yok, din elden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 aslinda herkes yasarken intihar ediyor. off manyaq laf offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bi ara "lan intihar edecek olsan hangi yolu seçerdin" şeklinde bi muhabbet çeviriyoduk arkadaşla. arkadaş en acısız olanlarından birini seçerdim heralde falan dedi. evin heryerini kapatırım, gazı açarım içerde oturup zehirlenmeyi beklerdim dedi. o sırada da son sigaramı içerim demişti, fena yarılmıştım. kendisi patiden, evet evet, duy beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 duble post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 _ClymoR_ said: 1997 - San Diego: Kendilerini UFO'ların götüreceğine inanan 'Cennetin Kapısı' tarikatına üye 39 kişi zehir içerek ölümü seçti. gerçek bi olay.. en azından adamın mantıklı bi sebebi var demi? adam kuşlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 intihar çeşidi arayan insanlarda bi sorun var bence arkadaşım! git paşa paşa al EROİNİNİ 2 gün sonra da altın vuruşunu çak. en azından yedi cüceler seni yalıyarak öldürürler ya da nası hayalini kurarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fede said: zorluk çekerken intihar etmek kadar saçma bişey yok. benim şuan herşeyim tamam olsa. kendimi tamam lan başka sorun çıkmaz heralde diye düşünsem o zaman keserim kendimi. Abi geyiğine yazdın belki ama böyle düşünüyorum ahahah. İntihar ediceksem bu bana çok zor geldi, çok ağır geldi kaldıramıyorum diye etmem. Zayıflık bildiğin afsadf. Ha madem niye intihar edicen falan derseniz de; doğmadan önce bana sormadılar birader bu dünyaya gelmek istiyor musun diye. İstemiyorum buralar iyi derdim diye düşünüyorum büyük ihtimal afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 pekazizi trollüyorsunuz da, "insanları uyuşturucuya ve intihara teşvik etmek" yüzünden permanent ban yiyebilir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 KahnX said: intihar çeşidi arayan insanlarda bi sorun var bence arkadaşım! git paşa paşa al EROİNİNİ 2 gün sonra da altın vuruşunu çak. en azından yedi cüceler seni yalıyarak öldürürler ya da nası hayalini kurarsan.AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Olivies said: Dasaayı merak eden yok mu benden başka lan. Adam sanki irlandanın sessiz sakin bir köyünde hormonsuz domates yetiştiren 5 nüfuslu bir ailenin en küçük çocuğu. Pokemon filan da olabilir. ben gördüm abi adamı boğaziçinde nispet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nası bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ölürse başımız yanar len bu muhabbetlerden sonra çokaziz arkadaşım hayat güzel sana kızmı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://www.milliyet.com.tr/universite-ogrencisi-genc-intihar-etti/turkiye/sondakika/09.06.2010/1248585/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bende ne zamandır intihar etmek istiyorum gaz verin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 geberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 IQ'su düşük olanların intihar şansı daha yüksekmiş. Bence de, aptallık etmeyin intihar etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar