Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 1 dakka bile surmuyor geveyi aktif etmesi,turkce videolar bile var youtubeda nasil yapilacagini anlatan,telefoncuya verilir mi sirf onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 satıyorum geveyli iphone umu az sonra sorun çıkmazsa HTC Desire HD alıcam adam gibi takıcam sim kartımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben de desire hd alacaktım. bu ara ailede almanya'ya gidenler, almanya'dan gelenler falan var. dedim madem oyle aldırayım bi iphone. 629€ baya uygun fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sene 2011 hala ip4 desire hd falan... Galaksi iki falan geliyo allah gibi, bekleyin az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Lol galaksi 2 ... 2011 hala kabul etmemissin telefonlarin kralini :P 2012 de olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben ayfonu ekimde aldim. $imdi alacak olsam almam onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yokki abicim iyisi, oyle hardware kasmakla olmuyor, bakiniyorum yenilere ama hepsi sanki monster laptoplar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mum_Chamber said: bilgisayara indirirken hata veriyorsa itunes'u tekrar yukle ya farklı bilgisayarlarda farklı ituneslar ile denedim. en son 2 denemede de yeni itunes kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 iphone hayatımda kullandığım en muhteşem elektronik alet diyebilirim avrupa piyasasındaki neredeyse tüm belli başlı telefonları denemiş biri olarak. ama çok ayağa düştü ve pahalı, bence de i4 almayın, htc falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sırf gösteriş olsun diye bir telefona bu kadar paralar verildiğine inanamıyorum. ben LG ciyim... evde ki tüm elektronik eşyalarım LG. fiyat olarak bizim standartlarımıza göre..tasarımları süper.mesela yakında LG'nın Optimus Black model cep telefonu piyasaya çıkıyor. Tamam kullanmadan birşey diyemem ama araştırdığım kadarı ile tasarım onda, hafiflik onda,uygulama onda.. yani sırf millet kullanıyor diye bir dünya para vermem arkadaşlar bir telefona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Açıkcası nokia telefonlarda fanatik haldeydim ama iphona geçtikten sonra kolaylık ve basitliği inanılmaz etkiledi beni ayrıca nokia vb diğer telefonlardaki özellikle updateler konusunda çektiğim dertleri tek tuş ile halletmek cidden çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bende şuan nokia n95 8gb kullanıyorum.. hatta bu telefona neden smartphone denilmiyor anlayamıyorum.dokunmatik ekran olmadığı için mi:) ama gerçekten o kadar para verilir mi bir telefona? bence çok gereksiz.. I4 lere kötü demiyorum ama verilen o fiyata acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Para olarak kesinlikle çok pahalı suan satılan fiyat. Ben 1300*1400TLye almıştım ama bugun anneme sorduk vodofonedaki eleman 2400TL dedi unlock olanına bizde saol dedik ayrıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 wallace75 said: sırf gösteriş olsun diye bir telefona bu kadar paralar verildiğine inanamıyorum. ben LG ciyim... evde ki tüm elektronik eşyalarım LG. fiyat olarak bizim standartlarımıza göre..tasarımları süper.mesela yakında LG'nın Optimus Black model cep telefonu piyasaya çıkıyor. Tamam kullanmadan birşey diyemem ama araştırdığım kadarı ile tasarım onda, hafiflik onda,uygulama onda.. yani sırf millet kullanıyor diye bir dünya para vermem arkadaşlar bir telefona.. n97 de çok şık bir telefondu. kullanmayı dene derim mesela. bu öyle bir konu değil. denemek kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 "roket adam" said: wallace75 said: sırf gösteriş olsun diye bir telefona bu kadar paralar verildiğine inanamıyorum. ben LG ciyim... evde ki tüm elektronik eşyalarım LG. fiyat olarak bizim standartlarımıza göre..tasarımları süper.mesela yakında LG'nın Optimus Black model cep telefonu piyasaya çıkıyor. Tamam kullanmadan birşey diyemem ama araştırdığım kadarı ile tasarım onda, hafiflik onda,uygulama onda.. yani sırf millet kullanıyor diye bir dünya para vermem arkadaşlar bir telefona.. n97 de çok şık bir telefondu. kullanmayı dene derim mesela. bu öyle bir konu değil. denemek kullanmak lazım. Bir arkadaşımın N97'sini kurcaladım biraz..Evet şık telefon.. Şuan telefonumu değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama değiştirirsem Lg optimus black veya N900 alırım. Tabi fiyatlarına bağlı olarak. Ama dediğin gibi denemek lazım.bugüne kadar büyük ve kaba telefon kullandım..Sanırım telefonumuda Lg'den yana kullanarak elektronik eşyalarımı tamamlamış olacağım. bir çıksında bakacağız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 N900 tavsiye etmem, gelisen bi platform degil suanda cunku. Baya bi geri kaldi iphone falanin yaninda. Lg alman sanki daha iyi olur enazindan android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Korax said: N900 tavsiye etmem, gelisen bi platform degil suanda cunku. Baya bi geri kaldi iphone falanin yaninda. Lg alman sanki daha iyi olur enazindan android. Teşekkürler Korax.. %70 Lg'den yanayım şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 2011 yılı geçti artık ama 2012 de Symbian yeryüzünden silinecek inşallah. Nokia çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lgnin son çıkardığı telefonlar hakikaten çok başarılı ya. en son kullandığım lg cdromdan beri bu markaya aşırı önyargıyla yaklaşan ve kullanmamaya çalışan ben, ben bile lg aldım ve çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Stringray said: 2011 yılı geçti artık ama 2012 de Symbian yeryüzünden silinecek inşallah. Nokia çok rerörö. N900 symbian degil, uzerinde linux var, gelistirilen bi platformdu. Iphone 4 ten ve androidden sonra piyasadan silindi resmen. Fazla application yok, en son meego diye bisey olcakti sanirsam, ne oldu bilmiyorum ama ne uzaldi ne kisaldi öylece kaldi diye biliyorum. Oyuzden lg diyorum, uzerinde android var. Telefonlarin donanim olarak özellikleri artik assagi yukari ayni. Farki olsa olsa kamera olur, hafiza olur, extradan flashi olur, batarya ömru olur. Coguda assagi yukari ayni yani artik. Benim icin önemli olan icine yukleyebildigim applicationlar ve arama yapmanin disinda hayatimi nekadar pratiklestirebildigi, nekadar isime yaradigi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 selamlar, çok makul bir fiyata i-phone 4 buldum, sıfır. yalnız pasaport kaydı yok ve sim kilitli. pasaport işinde sorun yok, yalnız sim kilidi konusunu sormak istiyorum. bir arkadaşım sim kilitli ise alma dedi, çünkü bazı i-phone'ların sim kilidi kırılamıyormuş. (hiç i-phone kullanmışlığım yok, sim kilidi hede hödö'yü de ilk defa duyuyorum) doğru mu bu ? yani sim kilidi kırdırma işi riskli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar