roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Burada sıkıntı backupları bilgisayarda tutması. PC'sine erişimim olan bi iphone kullancısının nerede olduunu telefonu satın aldıı tarihten itibaren bilebiliyorsun düşünsene. Ciddi kısmı bi yana ben cidden merak ettim, bunu harita haline getiren program da sadece macteymiş, winde bunu nası yaparız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 KHaRoN said: ucubik gorunmeyen, yatak ucu icin $ik bi alarm dock var mi bildiginiz/kullandiginiz? philips in var i$te. en temiz o duruyo kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 o degil de bir haftada google ve apple'i besyuz yerden darladilar. senatoya trade hedehodosune ifade vermeye cagirdilar, savcinin teki sorusturma baslatti, tazminat davasi icin baska bir savci cagirdi, iki uc tane senator yazili savunma istedi.. turkiyede olsa bas dolandirici cikip "garantoru benim" derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 insanlar apple a dava açmaya başlamış şu silinemeyen yer takip etme şeysi sebebiyle. ilk davalar california ve floridadan gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yapılacak en iyi şey teknoloji marketlerinde çalışan arkadaşın varsa onlara haber bırakmak. Bu mağazalara iPhone4 gelir gelmez orda çalışan insanların çevresine gidiyor zaten %83.71'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 orçundan alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 O silinemeyen yer şeysi dediğiniz location ON programlarda kullanılmak üzere saklanan dosyamı? Yani 1 tane bile evet location ON dendiğinde o dosyayı saklama hakkı almış olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hayır, location'a hiç on demesen bile tutulan bir şey, yalnızca GPS verisi değil, baz istasyonu üçgenleme ile yaklaşık yer belirleme de buna dahil. Yani yer altına girdim GPS çekmiyo oley de yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 28 nisanda beyaz modeli çıkıyormuş, ayrıca şu süpermiş lol http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2011/04/steve-jobs-carbonite-iphone-case.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Nerden siparis ediyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şurdaymış: http://www.society6.com/cases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 şu görüntülü çeviri yapan app nin adı neydi tutuyosun ispanyolca tabelaya ingilizceye ceviriyor ekranda falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 WordLens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hepsiburada 2k ya satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bugun avea'da sordum 2300 dedi 16GB modele. hayvanogluhayvanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kafa atmadan nasil cikabildin dukkandan? hirsizlik lan bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bundan onceki partiyi 2450'den satmıslar, bu partiyi de 2350'den satmıslar. son 1 tane kalmıs bunu da 2300'den satmalarına izin verilmis. 16gb modeli 1600 gibi bi fiyata bulsam alıcaktım da feci sogudum artık. 1 sene gecti cıkısının uzerinden artık yenisini beklerim daha iyi ya. desire hd alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 artık iphone 3g gerçekten bende kanser yaratmaya başladı 2.5 senenin sonunda elimden çıkarıp iphone 4 almak istiyorum ama sanırım iphone 5 eylülde çıkacakmış? ama bu her yıl apple'ın haziranda yaptığı kongrede yeni iphone olmayacakmış, sanırım ertelendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Millet kufur edicek aralarinda 2 3 yil olmazsa ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 // reklam yooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 iphone 4 macaristanda locksuz mu ? bulamadım nette bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://support.apple.com/kb/ht1937 Burdan europe i secip bakabilirsin. Macaristanda t-mobile ve vodafone da locklu satiyorlarmiş.Ama aldıktan sonra gsm firması tarafından unlock yapılabiliyor. Büyük ihtimal Macaristandaki sistemde soyledir.Bende bulgaristandayım.Burdada 2 gsm firmasi kontratlı(12-24ay) iphone 4 satiyor.Bende 24 ay kontrat ile aldım.Eger 24 aylik hat bedelini(benimki 24*50lira) tek seferde odersen telefonunu unlock yapıyorlar. veya o ülkedeki apple store a bakabilirsin.Cogu apple store unlocklu satiyor iphone 4 leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya telefonda update ile ilgili problemim var. şuan 4.1 var. daha önce 4.2 ye yükseltmeye çalışırken %99 gibi hata verdi ve baştan başlamaya başladı. sinirlendim yapmadım bir daha. bugun denedim 4.3 için 2 defa da %100 olup processing file kısmına gelince network hatası veriyor. ama internetim var. ve telefonu günelleme kısmı değil. sadece bilgisayara indir dedim. var mı böyle birşey ile karşılaşan. acayip sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bilgisayara indirirken hata veriyorsa itunes'u tekrar yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 rusya dan arkadaş istanbula gitti bir kaç günlüğüne iş için. o arada iphone 4 e gevey sim kart almışlar. zeytinburnu - ataşehir taraflarında bildiğiniz ettiğiniz bu işlerden anlayan telefoncu var mıdır ? gidip ona yaptırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar