Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Arkadaslar, iphone 4 alabilecegim istanbul ici bir yer soyleyiverin lutfen, sabahtan telefonla aradigim hic bir yerde mevcut degil. Turkcell tim leri aradim agirlikli olarak ayrica kanyon apple store i da aradim, ellerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yahu 2 hafta once arkadasim aldi ofiste turkcell den. Aldigi yeri sorayim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben satarım 1000 e ama telefonla konuşulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Factory unlocked iphone 4 kutudan ciktiktan sonra sim card takin ve activate edin diyor itunes ile, bu normal bir davranis mi? Bu telefon sim locked oldugunu mu gosterir yoksa kutudan ilk ciktiginda her turlu itunes ile activate ettirmek sart mi bu adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Her türlü ettirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 serefsiz apple... ok tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu tethering bluetoothla bağlanmada sorun yaşayan var mı? usb de bağlantıda bir problem olmuyor yanlız bluetootla bilgisayarı eşleştiremiyorum bir bilgisayar iphone bt sürücüsünü arıyor ama bulup yükleyemiyor çevrimiçi arasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Öncelikle itunes kurulu olması lazım bilgisayarında sonra Bluetooth deviceslardan telefonu ekleyeceksin. Bluetooth devicesda iphoneun uzerine gelip propertiesi acıp ordan sonra PCnin BT'si açıkken ve telefonun BTsi acıkken services kısmına gel ve ordaki tickli olan kutunun tickini(wireless İAP mı ne oyle bi kutu) kaldır. Daha sonra gene telefonun uzerine gidip sag clickleyip en yukardaki connect usingden baglanıcan. Ama önemli olan konu. Bunları yaparken elbette bi yerde şişiyorsun . Öncelikle 1. BT devicese iphonu ekle 2. Deidiğim tick kaldırma işlemini yap. 3. Telefonun BTsini kapat 4. Telefonda tethering menuye gel ve ON yapıp bluetooth seç. Sana bluetoothu açayımmı dicek telefon. 5. Aç de biraz bekle sonra bilgisayarındaki BT devicese giip telefonu secip propertiesine gir ve connet usingden baglan :P İlk sefer zor sonra sorunsuz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kralsın abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben aleti turkscellden almadım, hattım turkcell ama. Mikro sim'i taktım ama hat aktif diyor olmalarına rağmen gelmiyor ve itunes "The SIM card inserted in this phone does not appear to be supported" diyor. Ekstra bişeyler mi yapmak lazım buna nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 YOK MU BİR DERMAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Usta geri götür sen onu, sim locklu falan mı denk gelmiş nolmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Herşeyi Türkçe halbüki ya. İçindeki kullanım kılavuzu boku püsürü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 xaenin o aletin imei numarasini bi check et bence, alet yurtici olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Durumu : IMEI numarası kayıtlı Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Diyor, o da değil sorun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ya belki sim kilitli alet gelmiştir, adamlar da kaydetmişlerdir ithalat malı sonuçta, dolayısıyla kayıt dışı olmaması sim kilitli olmadığı manasına gelmiyor. İki ihtimal var, ya alet sim kilitli, ya senin kartında bi bozukluk var, başka sim kartla denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Başka sim kart yok şu anda, normal sim kartım başarızı bir kesme işlemi sonucunda mefta oldu, gittim düzgün mikro sim aldım ondan da 1 tane var işte. Neyse en iyisi ben yarın bi turkcelle götüreyim aleti de neyse sorunu halletsinler. Bunu bizden kontratlı almamışsınız biz çözemeyiz demek gibi bir hakları var mı bu adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yok yav, öyle sey olurmu? Adamlarin hatasiysa cözmeleri lazim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Jailbreak yapabilir miyim peki bu haldeyken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 versiyonu kac? jb yaparsinda, unlock yok 4.2.1 versiyon icin(diye biliyorum). BEnce yinede yapmadan önce turkcelle bi götur derim, degistirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bilmem açılmadığı için bakamıyorum dsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ya turkcell inatla yeni sim kartınız aktif ve kullanılabilir durumda gözüküyor diyor, itunes inatla support etmiyor bu sim kartı diyor. Birilerini öldüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 baska bi itunes ile denesen baska bi pc/mac'te. Hic olmadi aga al simkarti telefonu laptopi, alin buyrun aktif olmuyo alin telefonunuzu verin parami yada degistirin bu telefonu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 O degilde, yurtdisina gidip gelmis son bi ay icinde bi arkadas varmi? Sali gunu turkiyeye gelicem pasaporta kayit ettirmem lazim telefonu, 50-60 parasi neyse veriyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Korax said: Hic olmadi aga al simkarti telefonu laptopi, alin buyrun aktif olmuyo alin telefonunuzu verin parami yada degistirin bu telefonu de Turkcellden almamış yalnız, tcell bize ne aga diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar