Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 jb farkli unlock farkli arkadaslar, basebandiniz 1.59.00 dan yuksekse su an icin ipod olarak kullanabilirsiniz daha unlock edilemiyor. jb 4.2.1 e kadar var ancak baseband 1.59 dan yuksekse sadece ipod olarak kullanirsiniz... pek bir anlami yok acikcasi 4.2.1 in eger baseband yuksekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Aynen öyle, benim v4.1, baseband 02:10:04, eylülden beri bekliyorum hala çıkmadı fdsfds. Ama apple iOS 4.3'ü yayınladıktan 1 2 hafta sonra, bütün versiyonların ve bb'ların unlockının yayınlanacağını söylüyorlar. Artık telefonumu kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Baseband dediginiz modem firmware ise 02.10.04 yaziyor. 4.1 version. Olmuyor mu? Alette cydia ve limera1n flnda yukluydu. Napabilicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecmis olsun simdilik ipod olarak kullanacaksin benim gibi. cozumu su an icin yok. jb yapabilirsin ama telefon olarak kullanamassin , hic riske girme birde basebandi tekrar guncellersin 3.1 lere falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Anlasildi. Bekliyoruz yani. Peki bu update bolgesel mi olur ? Rusya'dayim ben cunku. Umarim rusyanin rusyaligi tutmaz oyle olursa en son buraya gelir kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yok tüm iphone lara gelir aynı anda rus yapımı değilse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Şimdi iphone4ümü 4.1 den 4.2.1'e güncelledim eski sürümde jb falanda vardı sorunsuz 4.2.1'e güncellendi alet gayet güzel çalışıyor bu 4.2.1 için jb özel private mesajdan ilgili linki atabilecek varsa sevinirim bu arada baseband kaçdır nedir bilmem nereden bakacam bilmiyorum eğer basebandın kaç diye soracak varsa nerden bakacağımı söylesin yazayım şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 4.2 icin guncelleme yapayım diyorum ama 624mb için 5 saat kaldı diyor. belki itunes yavaştır direk apple link filan veriyor mu? bulamadım da ben. saçmalık 5 saat nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi allah belasını versin telekomun da itunes downloaderın da. saatlerdir bekliyorum download bitsin diye. 74 dakika kala internet gitti geldi ve download baştan başladı. 10 saatte indiricek şuan gene.650mb ya. of. ne salak bir şey bu. neden devam edemiyor downloada. ayrıca niye bu kadar yavaş. delirmemek elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 iphone 4 alan bir arkada$imda 10 aramadan 3 unde kar$i tarafa ses gitmeme problemi var. bu sorunu aramizda ya$ayan var mi? varsa cozumunu bilen var mi? internette aradim baya yaygin bir sorun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Benim ev arkadaşı da yaşıyordu o sorunu. Turkcell kaynaklı falan diyoduk ama genel bi sorunmuş demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yahu ben bu unlockdan ümidimi kesicem sonunda satıcam aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 SeaGle said: Benim ev arkadaşı da yaşıyordu o sorunu. Turkcell kaynaklı falan diyoduk ama genel bi sorunmuş demek ki? bu da turkcell alet. ama amerikadan gelenlerde falan da oluyomu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 iphone sorunsuz bir şekilde bluetooth kulaklık bağlayabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sorunsuz olsaydi iphone olmazdi :D bilmiyorum ben hic denemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bende laptop, araba ve kulaklık kullanımında gayet sorunsuz iphone. İlk eşleştirmeden sonra birşey yapmaya gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aynen problemsiz. sadece bt 1.2 lerde eslesme problemi var data transferi soz konusu oldugunda. en azindan benim tecrubem bu yonde. basarili olan varmidir baska cihazlarla bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 4 aldım bugün. Çok düşündüm, piyasadaki neredeyse tüm cihazları denedim WM7 tabanlılar dahil, kaliteyi performansı fonksiyonelliği şıklığı tek bi kapta toplayabilen başka telefon bulamadığımdan iPhone aldım. 5'i de umrumda değil zira bu alet 4. sürümü ile tüm ihtiyaçlarımı karşıladı artık. Bir takım sorularım var, soracağım bir ara. Ama cidden, olay "işlemci hızı", "MEGA-PİKSELRÖÖÖÖAARRRGG!11", "HDMII ÇIKIŞIII!1" falan değil, ciddi ciddi değil. Olay bu. Arzu nesnesi kabul edilen, herkesin görünce vuu diyeceği şeyleri almaktan nefret etsem de başka seçenek cidden yok. HTC, cihazlarında biraz daha plastik dışında bir madde kullansaydı ve azıcık daha düzgün form faktöründe olsaydı aletler mutlaka HTC alırdım, ama nasıl bir el için üretildiyse anasını sattığım aletleri, tek elde tutarken tuşlara ulaşamıyosun o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 welcome to the cult of apple. bir nefretin daha aska donusmesini izleyecegiz. 14 subat <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bazen sırf imac almak icin abd'ye tatile gitsem mi diye dusunuyorum. ucak bileti 1500 lira + 3000 lira 27" imac. turkiye'de de 4500 lira zaten, ustelik i3 islemcilisi. fifth avenue'da bi tur atar donerim, iki foto cekilirim falan. mantıklı bence. 10 senelik vize de cakarım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Münih Apple Store'dan aldım, nasıl tiksiniyorum. Apple'ı severim normalde ama evet, pazarlamayı tiksindirecek derecede iyi yapıyorlar. İçerisi mahşer kalabalığı, müşteri temsilcisi yetmiyor, kasalarda sıra var, ve o kadar güzel ki ortam, ulan gelmişken hepsinden alayım diyorsun ahahahah. Allah kahretsin steve jobs'u. Bu arada bunun kutusu aşırı derecede küçük, al al al al bavul ticaretinin dibine vur resmen. Zaten Genius Bar sırasındaki heriflerin yarısı türktü sdfljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 git valla. bi tane gitar getir yanında ayrıca. iki katı fiyatına satarsın. kara bile geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Şimdi bana söyleyin, ne yükleyeyim ne edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 massive ios pack; skype reeder (en iyi rss okuyucu) evernote ps express instagram shazam ebay / paypal teamviewer / logmein bookmarklari nimbuzz (multi client messenger) bedava beejive (multi client messenger) ucretli dropbox Fileapp (wifi uzerinden ftp server, dosya transferi) yemeksepeti ntvmsnbc (onemli turkiye haberlerini pushluyor) ibb trafik gerisi keyfiidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hmm, yükledim bakalım ilgilendiklerimi, biraz daha arama tarama yapayım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar