Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 salak bi soru geliyor mum: steam'de macintosh destekleniyor ya, yeni iphone ve ipad'lerde de steam oyunları oynayabilir miyiz? yoksa sadece imac ve macbook'larda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cevap sorunun basinda gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sana değil muma sordum 8-) quad corelar felan gelirken steam desteği de olur diye düşünüyorum. tutup call of duty oynamazsın tabii de app market'te olmayan bazı küçük oyunları da oynayabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bi daha ki sefere pm kullanirsin o halde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 böyle iyi, pm kutusu doluyor sonra. (ona da "silersin" deme, pat diye düşüp bayılırım şurda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 pm atinca senin kutun dolmuyor. ayrica silersin. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 uzun vadede sordugunu varsayiyorum, buyuk ihtimalle hayir. birincisi, apple dagitim kanalindaki kontrolunde cok gozu donmus bir firma. steam'in de kendi dagitim kanalini kurmasina izin vermez. daha da onemlisi, steam benzer cihazlara hizmet eden bir oyun platformu. yani trine'i nerede alirsan al, benzer sekilde oynuyorsun: klavye mouse ekran kombosu. ama ios cihazlari komple farkli bir user experience sunuyor, o yuzden steam oyunlarinin hicbir zaman platformlara direkt uyarlanacagini sanmiyorum. muhtemelen xyz mobile gibi ayri versiyonlari olacaktir. ve bu dedigim sadece ios icin degil, android ve wp7 icin de gecerli. o yuzden buyuk ihtimalle hayir. soruyu dogru anladiysam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Önümüzdeki hafta almanyadan (O2 shopta'tan) iphone 4 alicam. Dur yapma demek isteyen varmi? 256mb veriyolarmis internetin kotasini. Bana biraz az geldi. Youtube'ta 2 video baksan bitti gitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yok yok o kadar degil emin ol... Ben iphonela neler yapiodum 100mb i anca geciodu. iphoneumun internet pakedime yazik oldu o acidan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 10 dakikalik bi video youtube'ta nerdeyse 70-80 mb filan. Telefondan izleyince boyutu daha mi kücük oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @mum: açıklama için sağol. KHaRoN said: pm atinca senin kutun dolmuyor. ayrica silersin. asdfasd crit oldu düşüp bayıldım abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 3g data kotasi upload+download olarak mi hesaplaniyor? yoksa sadece download olarak mi? turkcell in bireysel hizmetler sitesinde kayboldum. bi bilgi yok buna dair/bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Abi 250mb neye yeter internet paketi. Siteden habermi okican sadece. Guncellemesi olur seyi olur, wifiden yapman lazim otarz seyleri gercide. Ben hic wifi falan aramiom, surekli 3g kullaniyorum, ki haftalik 2-3gb rahat göruyorum yogun kullandigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Marveloth said: Önümüzdeki hafta almanyadan (O2 shopta'tan) iphone 4 alicam. Dur yapma demek isteyen varmi? 256mb veriyolarmis internetin kotasini. Bana biraz az geldi. Youtube'ta 2 video baksan bitti gitti sanki. almanya'da da kontrat mecburi di mi hala? bi ara kontratsız satıs da yapılıyor artık dediler falan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Yapılıyor kontratsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Valla kontratsiz da satiliyo. Kontratla alinca bile ilk ay 650 yi direk yatirip taksidi bitirebiliyosun. Yarin teyzem alicak 649'a iphone 4- 16gb bende haftaya filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 toplam 650 oyro mu? kanadada 650 dolar mı ne kontratsz lan çok palıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ordan al o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çok orta malı iphone kullanmam ben öle. vw golf gibi bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 zorla aldiran yok zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yas kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Korax said: Abi 250mb neye yeter internet paketi. Siteden habermi okican sadece. Guncellemesi olur seyi olur, wifiden yapman lazim otarz seyleri gercide. Ben hic wifi falan aramiom, surekli 3g kullaniyorum, ki haftalik 2-3gb rahat göruyorum yogun kullandigimda. oha, 2-3 gb mumkun degil yahu. turkiyede bir hafta full time tether yaptim 300mb harcadim. sen bu 2-3gb tahmin mi ediyorsun yoksa internet kullanimindan mi yola cikiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 1gblık var bende genelde 1 ay kullanım sonucu 700mb falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar