Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 degil aga, kara kara öyle ne, busty sadece eet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 mardox said: teknosaya geldi yeni iphonelar. bekleyen varsa haber veriyim dedim. fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 memlekette 4 yokmu şimdi? 5cıkıcakmıs 4 gelmiycekş artık diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bugun aradılar beni geldi diye de. karar veremedim hala. turkcell ile kontratlı cok fazla geliyo ya. kontratsız almak icin de tırt telefonculara gitmek gerekiyo. onlar da uzerine cok koyuyolar normal fiyatın. bi de gecen cin malı iphone4 gordum, tıpatıp aynısı. ayırt etmek imkansız. iyice afalladım su anda bilmiyorum alır mıyım almaz mıyım. iphone5 bu sene cıkmaz, imkansız. zaten o cıkarsa da ancak 1 sene sonra alabilecez. beklemek mantıksız olur. tek umidim artık ulkede bol miktarda iphone4 var, bi sure sonra kontratsız satıs yaparlar diye umuyorum falan ama 1% ihtimal bunun olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sahibinden e falan bak abi uygun fiyatli oluyo arada bide turkcell den alirsan iphone 5 alabiline kadar bunun takisdi biter satip iphone 5 e girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 pesin veremem o kadar para. iphone5 dert degil ya. 5 gider 6 gelir sonu yok. bunu alıcam 4-5 sene idare ederim herelde. belki daha fazla. yıllardır dandik telefonlarla geciniyorum zaten. hicbi zaman arama ozelligi dısında biseye ihtiyacım olmadı. telefon delisi degilim yani. iphone'u applicationları icin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bende hala telefon alıcam nexus s beğendim ama telefona öyle nakit para vermem hiç lan tamam iphone alim diyorum yazın daha ucuzlicak yeni model gelicek yok iphone 5 cıkıcak deniyor bb torch içinde kötü deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iphone 3gs hala catir catir piyasadaki bi cok telefondan iyi surekli guncelleniyo vs iphone dan sasma hic ugrasma baska marka ile belki Blackberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ben&Jerry's said: iphone 3gs hala catir catir piyasadaki bi cok telefondan iyi surekli guncelleniyo vs iphone dan sasma hic ugrasma baska marka ile belki Blackberry Ben&Jerry's said: surekli guncelleniyo vs iphone dan sasma hic ugrasma baska marka ile belki Blackberry Ben&Jerry's said: iphone dan sasma hic ugrasma baska marka ile belki Blackberry Ben&Jerry's said: belki Blackberry AMAN DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 blackberry bbm'i ile yönetir sırf onun için almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bbm i multi platform acmayi du$unuyolarmi$. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 liberal said: blackberry bbm'i ile yönetir sırf onun için almayı düşünüyorum.yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 liberal said: blackberry bbm'i ile yönetir sırf onun için almayı düşünüyorum. whatsapp var artık ne bbmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 toggie said: mardox said: teknosaya geldi yeni iphonelar. bekleyen varsa haber veriyim dedim. fiyat? Vodafone üzerinden aldım yoksa ayrı satmıyor Teknosa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Spiegel said: liberal said: blackberry bbm'i ile yönetir sırf onun için almayı düşünüyorum. whatsapp var artık ne bbmi =) +15151 whatsapp yönetir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mardox said: toggie said: mardox said: teknosaya geldi yeni iphonelar. bekleyen varsa haber veriyim dedim. fiyat? Vodafone üzerinden aldım yoksa ayrı satmıyor Teknosa da teknosa'da bile mecburuz yani kontrata. heh, sigeyim boyle ulkeyi ya. iphone falan alınmaz turkiye'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben ikinci bir roketadam ruyasi/kabusu bekliyordum ama sonu bekledigim gibi gelismedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 anlamadım bisey. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/01/yigit-ozgur-baga-mi-didin-250x180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 "roket adam" said: Ulan dün rüyamda gidip mal gibi iPhone 4 alıyodum. Daha doğrusu annem hediye etmiş 1900 liraya mı ne almış (oha) Bi de banka kredisiyle. Daha akşam olmadan ön camı parçaladım yere düşürüp, babama ne dicem diye ağlıyodum. Böyle liselilik olmaz, böyle fakirlik görülmedi sdfkljsd tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O konuya burdan nası vardın ben onu anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi iste umut. bide maksat o konuyu up lamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mum_Chamber said: toggie said: kontratlı 32gb alabilirim belki. 105x24 haftada 2 gun turkcell ici beles var + 1gb internet. o gaza gelme iste. yeni iphone 6 aya cikacak. senin sozlesmen bittine kadar 5. nesil degil, 6. nesil iphone bile "meh" olacak. o gaza gelme. 6 aya çıkar mı, çıksa türkiye'ye gelir mi, ilginç sorular mesela... iphone 5'in ne olcağı bile belli değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ne olacagi belli oldugunda ne zaman gelecegi de belli oluyor. ama apple her yil yeni iphone aciklanacak sekilde bir program olusturdu. haziran basinda aciklayip ayni ay icinde amerikada satisa cikiyor. temmuz avrupa, agustos eylul gibi de turkiyeye gelmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 İlk çıkandan bu yana istediğim bütün özellikleri birleştiren versiyon iPhone 4 oldu, bundan sonra etkileyici bir yenilik eklemeleri benim için zor. Bunu baya kullanırım diye düşünüyorum. Bu arada PSP2'de bulunan quad-core işlemciyi gördükten sonra telefonlarında bu vagona atlayacağı bariz. 2 seneye quad-core telefonlar görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 i-ih quad core'lar bayagi alir daha. tabi 1-2 tane cikar da, yayilmaz o kadar. dual-core'larda optimasyon goruruz daha cok, sonucta kac yildir laptoplarda bile cok fazla yayilmadi quadlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar