Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 icarbons cok iyi aga, fiyatinin hakkini veriyo bence. Alet guzel oluyo bide, ele oturuyo daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://www.sgpstore.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4/sgp-iphone-4-screen-protector-steinheil-ultra-series.html sunun hem arka hem on versiyonu olanı var. ultra crystal clear olanını alcam. parmak izi mıktanısı gibi diyorlar ama goruntuden bişi kaybetmiyomuşsun. parmak izlerini de silerim artik. şimdilik sadece on ve arka tarafa bunu takayim. sonra icarbons dusunuyorum bende. ama o gelene kadar telefonun başına bişi gelmesin. o kadar para verildi. 30-40 lira vermeyip icarbons gelene kadar cizilirse uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi teke bana mi cok anlamsiz geliyo ekran koruyucular? cam deil mi abi bu? cizilemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cam nasıl cizilmez abi? arkası da cam ona bakarsan. ama baya iyi ciziliyor. cizilmeler zaten elinle filan olmaz. genelde dış etkenlerden. aslında ben baya iyi bakarım telefonlarıma. anahtar koymam aynı cebe filan. telefon dandik de olsa. ama gene de onlem almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cam değildir, pvc falandır. yoksa cam cok zor cizilen bişi. cam üstünde maket bıcağı kullanılır öle bişi cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kolay cizilmez de ciziliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cam dediğin 2 tozla çizilir abi bakmayın. Araba camları alan nasıl çiziliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi soyle ki ufacık cizik bile demedigimiz seyler telefonda gayet goze bakan seylerdir sonucta. dedigim gibi kesin cizilir diye bişi yok. ama onlem olarak bence koymak mantıklı. eger bu linkini verdigim gibi bişi degil de ekran kalitesini dusurup goze batcak bisi olsa koymazdım bende heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cam cizilmez zannederiz de, pencere camı falan arkası gorunen seyler oldugu icin belli olmaz ufak cizikler. ama arkasına siyah bisey dayasan mesela gorunur hemen. bi de bu cepte tasınan bisey yani. pantolonun orasına burasına surtup ciziliyor. en ufak bi kum tanesi bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi de bunlarin cami ozel ekstra guclendirilmi$ falandi hani? yok helikopter cami en sert en dayanikli camdi? sonucta telefonu sert yuzeye cok temas ettirmessen cizilmesi zor. ne biliyim anahtarla parayla ayni cepte ta$imayin , hatta o cepte sadece telefon olsun. arkasina bi koruyucu kilif da di$arida bi yere gidip aleti masaya koydugunuz zaman cizilmesini engellesin yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mikro cizik dedikleri hic de mikro olmayip gayet gozle gozuken cizikler cok kolay oluyor, anahtara filan gerek yok. galiba onlar camin cizilmesiyle degil de cam ustundeki cok ince kaplamanin cizilmesiyle oluyor ama tam emin degilim, koca bir tarafimdan salliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ayrica evet, stiv cabs ilk anons ederken soyle dayanikli boyle dayanikli dedi, direkt yalan oldu. hani tamam cok kaliteli bir malzeme oldugu belli de, yere ilk dusurdugunde (ozellikle de dik duserse) parcalanacaksa niye super dayanikli diye lanse ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Serefsiz Turkcell sadece kontratlı satıs yapıyor, resmen kontratsız olayı Turkiye'de bir yalan. Ya mecburen kontratlı alıcam ya da birkac ay bekleyip yurtdısına cıktıgımda alıcam adam gibi. sinirimi bozdular bayram arifesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Apple'ın sitesinde bir olaylar var yine... durun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 music over cloud muhabbetine girecekler bence itunes'ta, grooveshark tarzı bi sistem olucak yakında gibi geliyor bana aylık üyelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 O sistemi düşünüyorlardı zaten. Bir ingiliz firmasını satın almaya çalışıyorlardı en son, o firmada Amerikan pazarına girmeye çalışıyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Cep disinda cizilme genelde masa uzerine konma aninda oluyor. Altta kalan minik taslar direk ciziyor cami veya arkayi. İki taraf icinde seffaf film cok mantikli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Su an muzik indiremiyoruz tr itunesdan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 MrLevie said: Apple'ın sitesinde bir olaylar var yine... durun bakalım. Beatles albümleri ve vidyoları gelmiş sanırım. Başka bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Absolut said: Su an muzik indiremiyoruz tr itunesdan dimi? Buyuk fail abi bu, can dundarla nedene cikmali bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 an itibari ile vazgectim bu ne lan 2 haftadir unlock munlock arastiriyorum daha 1 sene once bold aldim iphone 5 cikana kadar yok iphone bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 unlocksuz niye almiyosun? ingiltere fransa ciki$lilari mesela, hatta amerikada da sim kilitsizler cikmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hadi gelsin artık 4.2 yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 4.2.1 Gold Master developerlara açılmış. bugün yarın açılır public. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 4.2.1 ne yav, 4.2 geldimi .1 gelmis ustune bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar