Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 İlk kez iphone almak icin dogru zamanı secmisim o zaman :P
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 iphone ciktigindan beri arayuzu degismedi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu arada sanırım video hd çekiyo ama fotoğraf o kadar kaliteli değil. Bana mı öyle geldi yoksa cidden böyle bir durum mu var?
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 nileppezdel said: Bu arada sanırım video hd çekiyo ama fotoğraf o kadar kaliteli değil. Bana mı öyle geldi yoksa cidden böyle bir durum mu var? ışıksız ortamda çektiysen kalitesiz duruyor olabilir.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Arayüzlerin aynı olduğunu biliyorum abi :) Sadece beklentilerimi fazla yükseltmişim. Budur yani. nileppezdel said: Bu arada sanırım video hd çekiyo ama fotoğraf o kadar kaliteli değil. Bana mı öyle geldi yoksa cidden böyle bir durum mu var? Ben de aynı şekilde düşünüyorum, garip.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 haha seneye hala 5mp olup daha iyi fotoğraf çekebileni çıkartmasınlar sdf
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aga iyi lan alet 5 mp göre bence yinede kaliteli cekiyo yani, gayet guzel. Ben cok memnunum, telefondan telefon kadarini beklemek lazim, ki bence iphone yine telefondan ötesini veriyo.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 google android telefonların iphone 4 kadar iyi dokunmatik ve kontrol özellikleri olduğunu duydum. mesela nexus one, htc desire, samsung i9000 ile iphone 4'ü kıyaslarsak ne farkediyor? parlamayan ve çizilmeyen ekran, çabuk kullanabilmek, kablosuz internet, 3g gibi şeyler. iphone 4 ve 3gs'nin kıyaslandığı bazı videolara rastladım. görüntü kalitesi çok farkediyor ikisi arasında.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Sansin böylesi, cumartesi apple magazasindan aldigim iphone 4 arizali cikti, haftasonu oldugundan genpa'ya veremedim bugün teknik servise verip bekleyecegim. Sorun aramalarda kulaklik kismindan ses gelmemesi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben bi kere android'li bir telefonu denedim, dokunmatik klavyesine küfürler savurarak bıraktım. iphone gibisi yok, canım iphone
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 android ile dokunmatik klavye arasındaki bağlantıyı çözemedim bu ben bir kere windos denedim mouse çok kötüydü onu bıraktım mac os a geçtim demekten farksız
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Farkli, androidin klavye dizaynini mouse degistirir gibi iphone'un dokunmatik klavyesine ve algilamasina degistiremezsin mesela. Denedigimden demiyorum, ama dokunmatik klavyeye alisana kadar canim cikti, simdi bi android denesem eminim yine zorlanirim ondan ona gecene kadar.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Korax nilep in dediği baya alakasız kaçıyor yalnız. Her android telefonun dokunmatik ekranlarının türü farklı, hassasiyeti farklı bu da klavyenin kalitesine direkt etki ediyor. Gerçekten mantıksız ve sığ bir karşılaştırma androidli telefon klavyesi denedim kakaydı demek. Böyle yapınca android dünyası da iphone dünyasını fanboy olmakla suçluyor tabi hehe :)
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yani hehehe, katiliyorum iste bu dedigine.Tercih meselesi yau, nil simdi yeni aldi gitmeyin ustune ehuheh
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sorun şurada android bir işletim sistemi iphone ise bir cihaz daha bu temel ayrımı yapamayız eline aldığı x markasının cihazını beğenmeyip android e laf atmak paha biçilemez.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 KAÇIN NİL AYFON ALMIŞ! bundan sonra böle alakasız söylemlere hazırlıklı olmamızda fayda var.. ama yine de KAÇIIIIIIIIIIIN!! CANINI SEVEN KAÇSIN!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ya bu akşam ya yarın sabah geliyor telefon delircem yaaa.
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bende coktan gelmistir saniodum sana abso, yorumlarini bekliodum heyecanla.. yalan oldum :(..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Valla gecen hafta adam gelirken unutmus saka gibi bu hafta getirmiş simdi istanbuldan buraya uçakla getiriyor bi tanıdık yarın sabah bana ulaşacak umarım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Abi ciddiye mi aldınız o mesajı :/ ben fanboiluk ettim sadece sfds
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vay anasini gecmis yillarin iphone sevmeyen Absosunun haline bak =P.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Olm bende nefret ediodum lan, ama cidden pratik, artik alinabilecek durumda yani, cagin en pratik ve kullanisli telefonu yani, sartlar onu gerektirio ehueh o degil ben mac os'tan bile nefret ediodum, simdi mac'ten baska biseyde kullanmiyorum, resmen hastalik haline geldi.
Öne çıkan mesajlar