Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Bu arada sanırım video hd çekiyo ama fotoğraf o kadar kaliteli değil. Bana mı öyle geldi yoksa cidden böyle bir durum mu var?

ışıksız ortamda çektiysen kalitesiz duruyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Arayüzlerin aynı olduğunu biliyorum abi :) Sadece beklentilerimi fazla yükseltmişim. Budur yani.

nileppezdel said:

Bu arada sanırım video hd çekiyo ama fotoğraf o kadar kaliteli değil. Bana mı öyle geldi yoksa cidden böyle bir durum mu var?

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, garip.
Mesaj tarihi:
aga iyi lan alet 5 mp göre bence yinede kaliteli cekiyo yani, gayet guzel. Ben cok memnunum, telefondan telefon kadarini beklemek lazim, ki bence iphone yine telefondan ötesini veriyo.
Mesaj tarihi:
google android telefonların iphone 4 kadar iyi dokunmatik ve kontrol özellikleri olduğunu duydum.

mesela nexus one, htc desire, samsung i9000 ile iphone 4'ü kıyaslarsak ne farkediyor?
parlamayan ve çizilmeyen ekran, çabuk kullanabilmek, kablosuz internet, 3g gibi şeyler.

iphone 4 ve 3gs'nin kıyaslandığı bazı videolara rastladım. görüntü kalitesi çok farkediyor ikisi arasında.
Mesaj tarihi:
Sansin böylesi, cumartesi apple magazasindan aldigim iphone 4 arizali cikti, haftasonu oldugundan genpa'ya veremedim bugün teknik servise verip bekleyecegim.

Sorun aramalarda kulaklik kismindan ses gelmemesi.
Mesaj tarihi:
Farkli, androidin klavye dizaynini mouse degistirir gibi iphone'un dokunmatik klavyesine ve algilamasina degistiremezsin mesela. Denedigimden demiyorum, ama dokunmatik klavyeye alisana kadar canim cikti, simdi bi android denesem eminim yine zorlanirim ondan ona gecene kadar.
Mesaj tarihi:
Korax nilep in dediği baya alakasız kaçıyor yalnız. Her android telefonun dokunmatik ekranlarının türü farklı, hassasiyeti farklı bu da klavyenin kalitesine direkt etki ediyor. Gerçekten mantıksız ve sığ bir karşılaştırma androidli telefon klavyesi denedim kakaydı demek. Böyle yapınca android dünyası da iphone dünyasını fanboy olmakla suçluyor tabi hehe :)
Mesaj tarihi:
Olm bende nefret ediodum lan, ama cidden pratik, artik alinabilecek durumda yani, cagin en pratik ve kullanisli telefonu yani, sartlar onu gerektirio ehueh o degil ben mac os'tan bile nefret ediodum, simdi mac'ten baska biseyde kullanmiyorum, resmen hastalik haline geldi.
  • Yeni Oluştur...