ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 15 hazirandan itibaren yeni TOS ile karşı karşıyayız. Artık bot kullanan kişiler yeni warden sayesinde otomatik banlanacak. Blizz antivirüs programı gibi bir programla bilgisayarınızda bot var mı yok mu diye kontrol edecek. Eğer bot kullanıyorsanız banlanacaksınız. Yalnız sıkıntı bunla da kalmıyor. Yeni gelen TOS ile beraber adamlar ''oyuna zarar verdiniz'' gerekçesi ile size dava açabilecekler. Başlangıç olarak binlerce davadan bahsediliyor. Yakında gold fiyatları tavan yapacak. Gold alacaksanız şu ucuz fiyatları kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gold fiyatlarını patlatmak için fake haberdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Günde 100k+ üzeri gold satan elemanın birinden geldi bu haber. Adam sıçtım diyordu en son. 15 inde bakalım yeni TOS gelirse doğrudur.. Adam botla kasıyordu herşeyi durdurdum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Göremedim ben bu haberi, nerede yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bu bahsettiğim arkadaş wardenlar değişmeden haber alan biri. Nasıl yapıyor zerre fikrim yok. Tek söylediği varsa tanıdıgın bot yapanlar söyle boşuna banlanmasınlar. Ha doğrudur yanlıştır bilemem. Ama kendisinin söylediği her bilgi tutmuştur bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi yormucan o bot biter bu bot geir sikinti yok yillarca teleport hack yapti millet hala yapiyo ogrimmarin ortasinda blizz onu durdurmaktan aciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 biseycik olmaz merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bişicik olmaz çinlilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Adamlar çinli abi ne önlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 adam robot yapıp oynatır, gene yapar yapacağını çinli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mokoko said: gold fiyatlarını patlatmak için fake haberdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gold fiyatlarını patlatmak mı? WoW'da? Yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 wow da olmus kınayt desenize ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 adam first killleri bile önceden tahmin ediyomuş. wow kahini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gangren said: Gold fiyatlarını patlatmak mı? WoW'da? Yapmayın etmeyin. +1 Wow'da gold ne yapılabilir ki? Raider olsan Consumable,ench,gem, Repair vs. alırsın/yaptırırsın (ki badge sistemi vs.ile o bile yalan oldu). Pvp desen yine aynı gem.ench yaptırır ki oda alsın her hafta bi item alır ona ne para gider. Plz. sacma sapan pet,achiev için lazım safsatasınıda geçin madem achiev kasıon parada kas o zaman.Yani oyunda bisürü cebinde 1k bile parası olmayan adamlar gördüm, gayet bildiğin çatr çatr oyun oynuola bi eksiklikleride yok.Ultima falan diil bu oyun Gold yalan, sadece başkalarına hava atmak zavallılığı "250k goldum var" o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ama şöyle birşey var ona dikkat etmek laızm. WoW botlarını yakından takip eden biri olarak son 15 günde çok ciddi sayıda botlu account banlandı. Açıkama olarakda direkman kullandıkları botun ismini vererek ilişik kesilmiş birçoğundan yani ulan bi deniyim neymiş bu bot falan diyecekseniz main accountunuz ile denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Amonn said: Wow'da gold ne yapılabilir ki? Raider olsan Consumable,ench,gem, Repair vs. alırsın/yaptırırsın (ki badge sistemi vs.ile o bile yalan oldu). Pvp desen yine aynı gem.ench yaptırır ki oda alsın her hafta bi item alır ona ne para gider. Plz. sacma sapan pet,achiev için lazım safsatasınıda geçin madem achiev kasıon parada kas o zaman.Yani oyunda bisürü cebinde 1k bile parası olmayan adamlar gördüm, gayet bildiğin çatr çatr oyun oynuola bi eksiklikleride yok.Ultima falan diil bu oyun Gold yalan, sadece başkalarına hava atmak zavallılığı "250k goldum var" o kadar. gold yalanmış geşçen sen onları. wow'da her zaman para lazım ,adam gibi oynamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 WoW'da yüklü miktarda gold sadece kozmetik ürünler için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yüklü miktar dediğiniz 250k ise eyv.ama 1k ile şöyle oynanır falanda pek mantıklı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 quuq said: yüklü miktar dediğiniz 250k ise eyv.ama 1k ile şöyle oynanır falanda pek mantıklı gelmiyor bana. Sen yüklü miktarda para ve yüksüz miktarda para arasındaki "adam gibi oyun oynanır" bağıntısını bi kur bakalım. Ben ediKliim hemen postu /sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Haftalık raid giderlerini karşılayacak goldu, off-günlerinden 1'ni daily questlere harcayarak tamamlarsın. 1k ile rahat rahat yapılır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben neredeyse 5 aydır daily yapmıyorum, haftada bir 20 flask alıyorum. En son ne zaman potion kullandım o da belli değil. Raid weekly ve bosslardan düşen goldlarla geçinip gidiyorum. Lan keşke çok param olsa da şunu da alsam dediğim ne var hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 iyide raidden zaten para kazaniyorsun normal bile kessen full bi icc raidden 120-130g felan geliyor en az 2 flask kullansan her raid 30g plate aşası iki posta repaire max 80g bayılır her türlü kardasin heleki ah kovalıyan bi tipsen vardır en az bi 50-100k goldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paran olsun tabi "nie var git bagışla" diil durum. Ama paranın oyuna play/fun ya da High-End bi etkisi yok. Parası olana farklı bi Raid zone,Extended Loot table falan yok olsa eyw. Tekrar söylüom Ultima diil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 quuq said: yüklü miktar dediğiniz 250k ise eyv.ama 1k ile şöyle oynanır falanda pek mantıklı gelmiyor bana. ahaha pis zenginler sizi :D... o kadar oynamışlığım var 1k'yı sadece 1 kez geçtim o da 5klık mount için para biriktirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar