Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci furyası

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Emaleth said:

ben size asıl problemi söyliim:
burada artık o kadar hiçbir şey olmuyor ki başka yerlerde yapılan şakaların sohbetini etmek dışında çare kalmadı.
daha da kötüsü bu bir kısır döngü: burada bunlar konuşuldukça yine yeni bir şey çıkmayacak internetlerin bu güzel köşesinden, dışarı daha da muhtaç kalacağız.
böyle bu.
obey.

Sende patiyi bırakmayacaksın değil mi?

Bu söylediklerini çünkü patiyi bırakanlar söylüyor ve sonuna kadar haklısın ve haklılar. Ancak nedense bunu kimse kabul etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol bu ara bitti,konu dışındaki yasaklar konuları kısıtladı bununla birlikte bu kısıtlanan konuları konuşmak için foruma giren arkadaşlar forumu bıraktı,özel sebeplerden forumu bırakanlar oldu ve bi çok insan da banlandı.Bu banlanıp bırakan arkadaşların bi bölümü forumda sevilen insanlardı.Onların bırakmasıyla arkadaşları da daha az girmeye başladı.

Her geçen yıl yaşlar büyüyo.İşler artıyo foruma daha az vakit ayırabiliyoruz.Sonuç bu azalarak bitiyo forumdaki muhabbet.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

BarbarianClone said:

Sende patiyi bırakmayacaksın değil mi?

bırakma muhabbeti yapacak halim yok, arada gelip bakıyoz işte, bayıldığımdan diil de, alışkanlıktan, cicileri görmek için filan.
yoxa bence bıraktım bile for all i care.
:P

Olsun sen genede arada da olsa uğra buralara. Sende olmazsan apla diyeceğimiz kimse kalmaz, hem birde patinin kurulduğu zamanlardan kalma gözlerimizin arayacağı birini daha kaybetmek istemem. Hoş şuan bile gözlerim(iz) birçok kişiyi arıyor. Ama olsun biz yinede "orda bir apla var uzakta, o apla bizim aplamızdır, gelmesede gitmesede, o apla bizim aplamızdır" diyelim varlığını unutturma.
Sosyal ağlarda paylaş

bence küfür selbes olmalı

ya o değilde yağmur ne güzel yağıyor :)

ben çıkıp biraz yağmur yiyeyim ya süper yağıyor

sonra ee gelip kahve koyayım gömleğimin manşetlerini avuçlarıma akdar çekip iki elimi narasına aldığım fincanımdan kahve içeyim mmmmhmmmmm

sanırsam içişmde küçük bir ergen kız çocuğu yaşatıyorum... ihi ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bence küfür selbes olmalı

ya o değilde yağmur ne güzel yağıyor :)

ben çıkıp biraz yağmur yiyeyim ya süper yağıyor

sonra ee gelip kahve koyayım gömleğimin manşetlerini avuçlarıma akdar çekip iki elimi narasına aldığım fincanımdan kahve içeyim mmmmhmmmmm

sanırsam içişmde küçük bir ergen kız çocuğu yaşatıyorum... ihi ^_^

okuduğumda suratımda beliren ifade;
http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/Cartman1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi herzaman diliminde oluyo bole seyler,
bi aralar eksi tarzi baslik atmak vardi
sonra bi sure millet 1 minute fln diye sardirdi
incide dogal olarak etkiliyo ahaliyi
hatta inciden once ibretlik paylasim vs gibi
forumtr furyasi vardi

isin ilginc tarafi patinin gozle gorulen kendine ait bir mottosu yok, yada arada ben denk gelmemis olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...