fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 üretecek adam kalmadı ki, çatır çatır banlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ağlama kelis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ağlarım abi. ağlamak hakkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sabret fede,tutunmaya çalışıyoruz.belki eskiler kadar iyi olamayabiliriz ama bizde de elbet bikaç numara vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Emaleth said: ben size asıl problemi söyliim: burada artık o kadar hiçbir şey olmuyor ki başka yerlerde yapılan şakaların sohbetini etmek dışında çare kalmadı. daha da kötüsü bu bir kısır döngü: burada bunlar konuşuldukça yine yeni bir şey çıkmayacak internetlerin bu güzel köşesinden, dışarı daha da muhtaç kalacağız. böyle bu. obey. Sende patiyi bırakmayacaksın değil mi? Bu söylediklerini çünkü patiyi bırakanlar söylüyor ve sonuna kadar haklısın ve haklılar. Ancak nedense bunu kimse kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4917348,page=3#msg-4917537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Futbol bu ara bitti,konu dışındaki yasaklar konuları kısıtladı bununla birlikte bu kısıtlanan konuları konuşmak için foruma giren arkadaşlar forumu bıraktı,özel sebeplerden forumu bırakanlar oldu ve bi çok insan da banlandı.Bu banlanıp bırakan arkadaşların bi bölümü forumda sevilen insanlardı.Onların bırakmasıyla arkadaşları da daha az girmeye başladı. Her geçen yıl yaşlar büyüyo.İşler artıyo foruma daha az vakit ayırabiliyoruz.Sonuç bu azalarak bitiyo forumdaki muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BarbarianClone said: Sende patiyi bırakmayacaksın değil mi? bırakma muhabbeti yapacak halim yok, arada gelip bakıyoz işte, bayıldığımdan diil de, alışkanlıktan, cicileri görmek için filan. yoxa bence bıraktım bile for all i care. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Emaleth said: BarbarianClone said: Sende patiyi bırakmayacaksın değil mi? bırakma muhabbeti yapacak halim yok, arada gelip bakıyoz işte, bayıldığımdan diil de, alışkanlıktan, cicileri görmek için filan. yoxa bence bıraktım bile for all i care. :P Olsun sen genede arada da olsa uğra buralara. Sende olmazsan apla diyeceğimiz kimse kalmaz, hem birde patinin kurulduğu zamanlardan kalma gözlerimizin arayacağı birini daha kaybetmek istemem. Hoş şuan bile gözlerim(iz) birçok kişiyi arıyor. Ama olsun biz yinede "orda bir apla var uzakta, o apla bizim aplamızdır, gelmesede gitmesede, o apla bizim aplamızdır" diyelim varlığını unutturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bence küfür selbes olmalı ya o değilde yağmur ne güzel yağıyor :) ben çıkıp biraz yağmur yiyeyim ya süper yağıyor sonra ee gelip kahve koyayım gömleğimin manşetlerini avuçlarıma akdar çekip iki elimi narasına aldığım fincanımdan kahve içeyim mmmmhmmmmm sanırsam içişmde küçük bir ergen kız çocuğu yaşatıyorum... ihi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.deviantart.com/download/106216779/Erotik_Furya_by_StreetsOpera.jpg furya mı, furya ne arar pati de mesela bu baydı ama inci trolle yeni tanışan nesil ya da sonradan benimseyenler için ilginç ve heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 tamda incide stres atarken bu başlığı gördüm. hemen sonra birisi ne yasak meraklısısınız demişte rahatladım sonra. apaçi dansı yapsak dahamı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oyun öncelikli muabbet amacıyla açılmış bi forumda hala oyun muabbeti gayet dönüyo..yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cenx said: tamda incide stres atarken bu başlığı gördüm. hemen sonra birisi ne yasak meraklısısınız demişte rahatladım sonra. apaçi dansı yapsak dahamı iyi? hmmm ver ekoyu VER EKOYU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yalnız şu @# olayı bin yıldır filan var net'in mesajlara post numarası koyan her ortamında, belli bir siteye maletmek anlamsız geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BabacumMostors said: bence küfür selbes olmalı ya o değilde yağmur ne güzel yağıyor :) ben çıkıp biraz yağmur yiyeyim ya süper yağıyor sonra ee gelip kahve koyayım gömleğimin manşetlerini avuçlarıma akdar çekip iki elimi narasına aldığım fincanımdan kahve içeyim mmmmhmmmmm sanırsam içişmde küçük bir ergen kız çocuğu yaşatıyorum... ihi ^_^ okuduğumda suratımda beliren ifade; http://www.comedycentral.com/press/images/southpark/Cartman1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi herzaman diliminde oluyo bole seyler, bi aralar eksi tarzi baslik atmak vardi sonra bi sure millet 1 minute fln diye sardirdi incide dogal olarak etkiliyo ahaliyi hatta inciden once ibretlik paylasim vs gibi forumtr furyasi vardi isin ilginc tarafi patinin gozle gorulen kendine ait bir mottosu yok, yada arada ben denk gelmemis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kasmayın gençler. Ben @pekaziz'le @1 arasında bir fark göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 @Zarif meme hakkinda yorum yapama dayak yersin patilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 omegle oldu 4chan oldu o oldu bu oldu demeyin boşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi omegle iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi inci sozlukte takilan birileri varsa rica edebilir mi genc sivillerin sitelerine, facebook profiline falan bi saldirida bulunup hayra gecsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 avrupa yakası izleyip yolda burhan taklidi yapan insan gibi görüyorum inci stayla takılanları. geçer zamanla, takmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 insan taklidi yapmaktansa inci stayla takılmayı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar