Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'un Sahibi Fail Olmuş


Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Belki de, kutsal gözleri ve Out Loud CNET's Buzz de akıllarında gibi huzursuzca D8 konferansta Facebook CEO'su Mark Zuckerberg's oldukça tuhaf performansa göre nemli yapılmıştır.

o fretted olarak sömürülen Kesinlikle, gerçekten aklından geçmekte ne ve kaç tane soğuk bira ve kendisi için böyle zor bir deneyim sonra dönüş için gerekli olabilir sıkıştırır merak etti.

Belki de en açık, en (bir insan düzeyinde), bağlı ve kesinlikle röportajın en erotik tahsil an ne zaman Facebook'un CEO'su onun hoodie kaldırıldı. Bu da onun uyluk içine geniş sivri koyarak sahip biri tarafından tasarlanmış olabilir içeride bir logo ortaya koymuştur.

Bu AllThingsD's Kara Swisher ki tasarım arkasında belli bir Illuminatish lezzet olduğu sonucuna varıldı. Şimdi SF Weekly kendisi üzerine tam göstergebilim analiz için almıştır.

SF Haftalık şöyle diyor: "çift yönlü oklar her parçası oluşturduğunu gösterebilir gelen ve paylaşım giden; oklara etiketler - GRAF, burada" arkadaş istekleri tarafından "simgesi, STREAM," mesajları ile temsil "temsil simgesini ve PLATFORMU, "bildirimlerinin" simgesi - temsil 2010 için Facebook stratejisi üç dişleri temsil eder. "

Mavi halka, SF Weekly öneriyor, "arabirimi veya veri kullanıcı etrafında Facebook'un duvarıdır." Ve mavi halka üst yarısında sloganı "'yaparak dünya açık ve' bağlı ... Facebook'un açık gayri resmi 'Misyonu anlamına gelir."

Ama belki de çok kolay bu kült çalışmasıdır önermek's. Bu çok bu bilim adamlarının bir Scientological seviyeye mantık alarak bir grup olduğunu düşündürmektedir basit geliyor.

Şüphesiz bu logonun en ilginç kısmı, güney tepe yer almaktadır. Orada bir tek baş ve omuzlar var. baş yanında ve omuzlar "1 yerleştirilir."

Bu sadece bu logonun çok temeli gibi gözüküyor, ama aynı zamanda olduğu için Facebook'un neden. birçok kez istediğimiz nasıl biz "ve" 1 vardı nasılsa o değil varlık var mı? birçok kez biz sanki kimse ya da, Zuckerberg, sanki dünya yanlış algılamalar "dolu" olduğunu bu ki bizi anlayan hissediyorum ne yapmalıyım?

İnternet bize fazla izole yaptı, o bize yalvarmak, daha büyük şiddette yapılan's, başkalarının şirket. Facebook belki de dünyanın en ilginç en büyük deney kendimizi açmaya hazır olduğumuzu ne kadar olduğunu, ne kadar, gerçekten, biz kendimizi vazgeçmeye hazır, sipariş, duygusal bir tür kazanmak için konum, bağlantı fiziksel değilse Başkalarıyla. (Hatta bu "ötekiler" marka değil, insanlardır.)

Bazen, Facebook bazı insanlığın en büyük sorulardan kaçınmak için biraz garip bir vicdan azabı ile en iyi parçaları karartmak başarır. Bu logonun "1" öğesi kuşkusuz önemli ve grafik etkisi bir insan yüzü daha Facebook marka veren kullanılmalıdır.

Mark Zuckerberg bir evangelist bir şey olarak kendini görmek gibi görünüyor. Ama tüm iyi olanları bakıyorum. Bu gülümseme. Bu proje. Onlar duyguların dokunmayın. Bunlar sanki yalnız değilsin hissettirecek. Onların kolları açık ve Bağlanmak bilin ki o silah size büyük bir kucaklama veriyoruz hissediyorum yaparak.

Ne yazık ki, sahnede, Zuckerberg kendini bir kucaklama ihtiyacı gibi görünüyordu. Hangi, ne yazık ki ülkenin yeni Başbakanı David Cameron, bazı zaman sarılma bir hoodie için bir toplumun en önemli içgüdüleri olmalıdır inanmıştır ki İngiliz değildi getirebilir.

Ancak, bu sırrı, ipeksi yeni Facebook logo kesinlikle umut sunuyor. Bu Facebook CEO'su bir şans içgüdüsel olarak biraz daha yüce ayakkabıları doldurmak için sunuyor. Bu kesinlikle büyük bir pazar boşluğu, bir pazar ihtiyacı, o gerçekten yararlanabiliriz için ağ geçidi olabilir. biraz daha güven ve "1" logosu ile Zuckerberg kesinlikle bir evangelist haline gelebilir sadece ticari çok çok daha güzel bağlantılar için.

Ve unutmayın, orada henüz hoodie giydi başarılı bir evangelist olmamıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...