dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aquila said: lasonil basur kremi. yuh cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 _ClymoR_ said: karikatür 10 numara:D buldum lasonil isimli bi kremmiş çaresi teşekkür ettim hepinize Lasonil benim bildiğim morluğu geçirmiyor, morluktaki ağrıyı vs. geçiriyor. Yada kaslarda zedelenme olduğunda kullanılıyor. Sen genede margarinden vazgeçme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 eed lasonil anca agriyi gecirir. sirf morluk icin olan bir merhem degil sonucta. anca göz alti morlugu giderici seyler var, bunlari geciremeng, zaman tek ilaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 morluk dedigin kanin yogunlasmasi buz kompres iyi gelir ama cok hizli bir yol degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 de onu ilk morardigi an koyarsan bir etkisi olur anca diye biliyorum ben. sonradan koyarsan farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bir sonraki icin kulagina kupe olsun o zaman arkadasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 eed ya gömcürtme, ya da sal falan filan tak. ama erkeklerde gay durabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 boğazlı kazak giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kusum gagaladı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Dartanian said: 1.maddenin görevi 2.maddeden oluşan morluğun trollenmesini engellemek ama başarısız olucak. Çözüm fondoten bence ikisi bir arada. emmeli gömmeli yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 şair burda seviştiğini belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kuşa emdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bizim fakülteden bi arkadaşın da böyle bi durumu vardı. Başka şehirlerde okudukları için sevgilisiyle 1 aydan fazla bir zaman görüşmemiş. Tabi görüştüğü gece direk böyle mor olmuş boyun. Ailesi de acayip mutaasıp. Herif de memleketine dönecekti kısa süre içinde. Okulda boğazlı şeylerle gezdi. Havalar da o ara biraz sıcakladıydı böyle, çok pis geyiğini yapmıştık. Sonra geçti merhemle falan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ben konuyla alakasız bir soru sorucam. Sultan nasıl? Yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Black-ice said: internet bilmiyorsunuz hiç arkadaşım tek keyvördde buldum http://img685.imageshack.us/img685/9039/49449228331461268733961.jpg direk aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Holy said: Ben konuyla alakasız bir soru sorucam. Sultan nasıl? Yaşıyor mu? öldüydü o yahu yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Lilly said: Dartanian said: 1.maddenin görevi 2.maddeden oluşan morluğun trollenmesini engellemek ama başarısız olucak. Çözüm fondoten bence ikisi bir arada. emmeli gömmeli yapmışlar :D öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tamam geçmiştir morluğu suyu çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar