dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 auri nin kendisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu serefsiz herif 3. kitabi cikarmayacagini acikladi, logistically impossible demis birde, yatacak yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hype icindir..reklamdir..kitap basi 10 000 000 dolari ver 254.bile yazar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben de bu kitabın çıktığını bilmiyordum. d&r'da görüp aldım, şimdi harcadığım paraya acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Gladmir said: Bu serefsiz herif 3. kitabi cikarmayacagini acikladi, logistically impossible demis birde, yatacak yeri yok. Ne zaman açıkladı yaw? Valla vurur fanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 onun hayıtını öperim, ne demek imkansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 2016 da çıkmayacak dedi, eksik yazmışım :) Ama yine yatacak yeri yok, makine basına geçince link atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hee 2016, ben 2 yıl daha beklemiyorum zaten, sandersson la yarışıyorlar kim daha geç çıkaracak 3. kitapları diye, gavatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 https://twitter.com/patrickrothfuss/status/550418840283516928 Birde utanmadan, Next year, I'm not going to publish Doors of Stone. #ResolutionRevolution (Sorry, but you might as well start coming to grips with it now.) Ardindan; There's just no way for it to happen, logistically. Logically mi diyecekti, typo mu yapti, MNG Kargo ile anlasirdik yardimci olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 3 kitaplık sözleşmesi vardır onun, adamın götünden kan alırlar yazmıyorum derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 RR Martin bir bu iki. Kitaplarda ne oldugunu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yeahh1986 said: Kitap çok sıktı beni arafta takıldım resmen. Muhtemelen Cennet'e gelemeden bırakacağım. Çok sıkıcı bırak gitsin, geçmişte kalması gereken bi kitap. Yok yere hypelanıyor ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/26/Robin_Hobb_-_Assassin%27s_Apprentice_Cover.jpg güzeldi bu da baya. sonlara doğru daha da bi güzelleşti hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bu seri devamında biraz sapıtıyor yalnız, haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yarın başlıcam ikinci kitaba bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 İttihatçı bir subayın hikayesi ve milli mücadelenin başlangıç zamanları.. Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 nyks said: Robert Silverberg'in okuduğum ilk kitabı oldu. En kısa zamanda çevrilen diğer kitaplarını da okumayı planlıyorum. 280 sayfaya o kadar çok şey sığdırmış ki katman katman düşün dur. Ama bir yandan da dili, okuması çok kolay ve akıcı. senin mesajından görüp aldım okudum cidden güzel kitapmış teşekkürler. yalnız ufak bir talihsizlik oldu basımda sorun olmuş 210. sayfadan sonra 20 sayfa falan 290lardan karışmış araya 1 paragraf okudum ve direk şok oldum öyle bir yerde kaynak yapmış ki araya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/69/Perksofbeingwallflower1.jpg Perks of Being Wallflower. 9/10 Çok tesadüf bir şekilde karşıma çıkan bu kitabı sevme sebeplerim. 1-) hiç alakasız bir yerden almaya karar verdim, amazondan kindle indiridm, okumaya başladıkça mekanlar Futbol takımları filan hep tanıdık. Meğerse Pittsburghta geçiyormuş ( doktora için geldiğim şehir burası-7 aydır) dahası baş kahraman Charlie, şuanda burdaki çok yakın bir arkadaşmla benzer karakterlere sahip, ismi bile Charlie. Ve diğer doktora öğrencilerinin aksine o başka bir ülke veya şehirden gelmiyor, yani doğma büyüme buralı Pittsburghlu tıpkı kitaptaki karakter gibi....Hani kitap 1999 da yazılmasa ...Charlie yi görmüş yazmış yazar diyecem, o kadar benzer. Depresif olması sürekli düşüncelere dalması, gibi gibi...aile yapısı bile benzer ! bu kadar mı olur dedim... 2-) Catcher in the Rye ile benzetiliyor, hatta kitapta da gönderme yapılyıor. Ben çok daha fazla beğendim bu kitabı ondan, bilmem neden. 3-) altını çizdiğim, durup düşündüğüm o kadar fazla yer oldu ki. Belki bir çocuğun(gencin) ağzından okuduğum için, belki de çok basit bir şekilde ifade edilen aslında çok derin anlamları olan cümleler sarf-ettiği için. Hani aslında hepimizin ortak düşüncesi olan pek çok şeyi söylüyor, ama o kadar güzel söylüyor ki fark burada işte diyorsun. ben beğendim okuyun, filmi de varmış, izlerim bir ara. Sırf yaşadığım şehirden manzaralar görmek için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde geçiyor roman. Tutunamayan insanların yaşayışları. Okurken sanki gerçekten o anı yaşıyor gibi oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://www.ilknokta.com/u/ilknokta/img/c/k/i/kiskanclik20140627104417.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Sayfa sayısına bakmadan sipariş ettim 1180 sayfa oku oku bitmez de genede koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 okuncak bi kitap değil o ya, gerçekten baştan sona okumayı mı düşünüyosun? çok ilkel kavramları onlarca sayfa açıklayan bir kitap. alıp kitapliğına koyup okumayacağın bişi yane. adam smith'i de kapsayan iktisadi düşünce tarihi kitapları var mis gibi onları okusana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 PARDAYANLAR http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000192223-1.jpg bu uzun bir seri, şövalye pardayan belki değil ama dönemim fransası, Caterina de' Medici ve çocukları, protestan meseleleri gibi bir çok konu başlığı için okunabilecek bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 birde konunun uzun vadede iş görmesi için, kitap kapak görselleri ile birlikte kitap isimlerini de yazarsak iyi olur çünkü zamanla linkler çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 görseline gerek yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar