Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yardırmış şaka maka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ilk acildigi geceyi, ilk giren oyunculari falan hatirliyorum :) superdi..

son derece sans eseri acilmasina 2 gun kala haberim olmustu nbl dan benim :) vay be super gunlerdi..
Mesaj tarihi:
Ben item resten sonra 7x pure mage kastım. Gerçekten güzel nebula. PH yok burada. Eskiden kasmamız aylar sürüyordu çünkü 56k modemlerle bağlanıyorduk. Şahsen ben günde 2-3 saaten fazla oynayamıyordum. Şimdi neredeyse 7/24 kasabiliyoruz o yüzden biraz daha azmış gibi geliyor
Mesaj tarihi:
Birkaç gün içerisinde ben de Uo'ya dönmek istiyorum, sanırım en son 3 sene önce oynadım. Şimdilerde de birkaç forum gezdim, gözüme çarpanlar "Nebula" ve "Revolution Uo" Oldu, ancak oyuncu sayıları yine de çok tatmin edici değil. Genellikle 100'e yakın oyuncu sayısı; tabi bu zamanda eskisi gibi 150 + serverların olmaması da normal, ama ne yalan söyleyim bu oyunu özledim. Ha bir de umarım Nebula da saçma sapan sistemler, her şeyi rare olan oyuncular barındırmıyordur...
Mesaj tarihi:
skillcap yetmiyo warlock için ama yeniden warlockları aktif ediyolarmış forumlarda okudum. Sistemler olarak eskisinden iyi nebula kendini geliştirmiş boş durmamş bu kadar yıl belliki o yönden içiniz rahat olsun. Macro falanda serbest yani bırakın gidin kasılır 2 haftada nolcak =) açtım ben kasıyorum valla.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

nası warlock olunmuyomuş

baya olamıyorsun skil kap yetmiyor bir çok skil çalışır durumda
40 50 falan yapman lazım herhalde bazılarını ki 700u doldurasın
  • Yeni Oluştur...