Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Nebula duruyor mu hala? 10 yılı geçmiştir belki ben Nebula'ya girmeyeli.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hatırlamıyorum ki. Dur bir sayayım. 7 yıl olmuş bırakalı.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Nebulanın player sayısının neden azalmadığının cevabı var zaten postlarda..7-8 yıldan bahsediyolar hala açık.
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 GERGE said: Nebula duruyor mu hala? 10 yılı geçmiştir belki ben Nebula'ya girmeyeli. zuaaa
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bende 2003'den beri girmedim zaten =).
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben ilk acildigi geceyi, ilk giren oyunculari falan hatirliyorum :) superdi.. son derece sans eseri acilmasina 2 gun kala haberim olmustu nbl dan benim :) vay be super gunlerdi..
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben item resten sonra 7x pure mage kastım. Gerçekten güzel nebula. PH yok burada. Eskiden kasmamız aylar sürüyordu çünkü 56k modemlerle bağlanıyorduk. Şahsen ben günde 2-3 saaten fazla oynayamıyordum. Şimdi neredeyse 7/24 kasabiliyoruz o yüzden biraz daha azmış gibi geliyor
Hebrew Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Birkaç gün içerisinde ben de Uo'ya dönmek istiyorum, sanırım en son 3 sene önce oynadım. Şimdilerde de birkaç forum gezdim, gözüme çarpanlar "Nebula" ve "Revolution Uo" Oldu, ancak oyuncu sayıları yine de çok tatmin edici değil. Genellikle 100'e yakın oyuncu sayısı; tabi bu zamanda eskisi gibi 150 + serverların olmaması da normal, ama ne yalan söyleyim bu oyunu özledim. Ha bir de umarım Nebula da saçma sapan sistemler, her şeyi rare olan oyuncular barındırmıyordur...
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Yok şu an sistemler revizyondan geçiyor zaten,Item kimsede olmadığı için herkes bişeyler kasmak için uğraşıyor.Yani bi zorluk çekmezsin
Rajinhear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nbl dan cacık olmaz bu saatten sonra
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bende oynuyorum iş yerinde boş vakitlerimde 125 kişiyi bulmaya başladı server
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya hala çirkef çirkef insanlar varmış heralde.ondan kasmaya değmez.zaten ne zaman bi serverda kassam server kapanır.Çıldırırım.
Hebrew Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 İki güne finallerim bitiyor, ben de bari üyelik alayım da kasmaya başlarım sonra.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 2 gün önce başlayıp bu süre zarfında 2 acc banlatmayı başardım. ^^
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Valla eski bildiğimiz nebuladan hiç bi farkı yok bende girip takılmaya başladım. Sadece warlock olunmuyormuş birde necromancer eklenmiş zannedersem.
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 skillcap yetmiyo warlock için ama yeniden warlockları aktif ediyolarmış forumlarda okudum. Sistemler olarak eskisinden iyi nebula kendini geliştirmiş boş durmamş bu kadar yıl belliki o yönden içiniz rahat olsun. Macro falanda serbest yani bırakın gidin kasılır 2 haftada nolcak =) açtım ben kasıyorum valla.
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 skill cap nası yetmiyor 4x mi olmuş server?
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Silencerin askiydi Sphere. Adam zevk aliyo Run Uo da default gelen seleri Sphereda yarim yamalak calistirmaktan.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 PrudenT said: nası warlock olunmuyomuş baya olamıyorsun skil kap yetmiyor bir çok skil çalışır durumda 40 50 falan yapman lazım herhalde bazılarını ki 700u doldurasın
Öne çıkan mesajlar