Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Şimdi gidip oyun almayı düşünüyorum hl 2 yi 20 liraya görmüştüm d&rda multiplayer deathmatch oynamak istiyorum, mantıklı olur mu almam sizce? sunucularda rahat rahat oynayabilir miyim? Yoksa böyle 20-30 liraya alınacak ama multisi çok zevkli oyun önerebilir misiniz. bad company2ye falan da bakacağım ama 100 lira üstü vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hl2dm ücretsiz ekran kartı nvidiaysa: http://www.steampowered.com/nvidia/ atiyse: http://www.steampowered.com/ati_offer1a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 d&r'larda orange box 30 lira. Onu al. HL2 ve Episode one ve Episode 2 ve Portal ve multisi acaip zevkli olarak Team Fortress 2. Bunu al, 30 liraya 5 kral oyun. Pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 orange box (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dün orange box aldım, mutluyum. 30 liracık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Silphatos linkler için teşekkür ederim orange box almak üzere çıkıyorum ben evden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aral bugün indirim yapmış, 20 tl olmuş adssdf http://aralgame.com/asp/product/806/HALF-LIFE-2-THE-ORANGE-BOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bir adet orange box ve bir adet bad company 2 aldım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Maşallah çok para çıkmışsın. Bence Modern Warfare 2 alsaydın daha iyi olurdu ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 alınmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 steamden 5 dolara hl2 dm satın almıstım abi yaşlanmışım onu anladım.midem bulandı oynarken.dod source oynuyorum arada mesela.direk rezillik adam vuramıyorum nerde o cafelerde hl cs opposingforce günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 xxbar said: alınmaz.. nedenini söyle allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben de dün aldım. Single bitirdikten sonra multiye geçiym diyorum. doğru mu yapıyorum? Daha başlarındayım Episode'lara geçmedim bile. TF2 mi oynasam direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 episodeları bitir tadını çıkar sonra tf2 oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar