Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Denizli istifa etti...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ta sağlık sorunları bulunan Mustafa Denizli görevi bıraktı. Denizli'nin yerine en büyük aday Alman Bernd Schuster...

NTV Spor
Güncelleme: 19:36 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba

Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı.

Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmak istediğini yönetime bildirdiği ve gelecek sezon takımın başında bu yüzden olmayacağı ifade edildi.

Görevi bırakan Mustafa Denizli'nin yerine teknik arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın gündeminde ise Alman teknik adam Schuster var. İtalya'dan gelen haberler Schuster'in Beşiktaş'a imza attığı yönünde... Schuster'in menajerlik şirketinin Türkiye temsilcisi Aytekin Erayabakan Schuster'in Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Beşiktaş bu haberleri henüz doğrulamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben dedim bunu, doğru değil diyen reröre =(

Mustafa Denizli başkası gelecek diye hastayım istifa ediyorum diyecek adam değil, öpe öpe alır tazminat parasını. Gerçekten hastadır bence..

Mustafa denizli daha çok arkasından "Schusterle anlaşılmasının ardından gönderildi" dedirtecek adam değil :p
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

yılmaz vural gelsin,

Dalga geçmiyorum gerçekten beşiktaşın ihtiyacı olan şey yılmaz vural çünkü bu kifayetsizler topluluğunu alıp tekme tokat dalacaksın belki ozaman oynarlar.

yılmaz vural fenerbahçe'li olduğunu açıklamasaydı bir şansı vardı ama gelipte ilk fener maçında yenilirse yılmaz vural'ı yok eder taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...