suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Beşiktaş'ta sağlık sorunları bulunan Mustafa Denizli görevi bıraktı. Denizli'nin yerine en büyük aday Alman Bernd Schuster... NTV Spor Güncelleme: 19:36 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı. Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmak istediğini yönetime bildirdiği ve gelecek sezon takımın başında bu yüzden olmayacağı ifade edildi. Görevi bırakan Mustafa Denizli'nin yerine teknik arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın gündeminde ise Alman teknik adam Schuster var. İtalya'dan gelen haberler Schuster'in Beşiktaş'a imza attığı yönünde... Schuster'in menajerlik şirketinin Türkiye temsilcisi Aytekin Erayabakan Schuster'in Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Beşiktaş bu haberleri henüz doğrulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 transfer başlığında biri daha dedi başkası da doğrud eğil dedi ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yürü beee :D habere bak. sevindim lan gece gece. bu saatten sonra ziya doğan gelse yine gam yemem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben dedim bunu, doğru değil diyen reröre =( Mustafa Denizli başkası gelecek diye hastayım istifa ediyorum diyecek adam değil, öpe öpe alır tazminat parasını. Gerçekten hastadır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sorun denizli değildi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Quaresma'nın alınamamasına kızıp gitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aquila said: sorun denizli değildi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 denizliye gelene kadar beşiktaşın çok daha büyük sorunları ve bunların da tek bir çözümü var: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs219.snc3/22635_306448280954_716940954_4690221_6202524_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tam ulan ne alaka diyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 umarım ciddi bir sağlık sorunu yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nileppezdel said: Ben dedim bunu, doğru değil diyen reröre =( Mustafa Denizli başkası gelecek diye hastayım istifa ediyorum diyecek adam değil, öpe öpe alır tazminat parasını. Gerçekten hastadır bence.. Mustafa denizli daha çok arkasından "Schusterle anlaşılmasının ardından gönderildi" dedirtecek adam değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bari sportif direktör filan olsa ya gitmesin :( sadece basın toplantılarına çıksın medyaya ayarı versin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 robinho gelir artık bu değişiklikten sonra. sürekli tanınmış antrenör istiyorum falan diye açıklamalar yapıyordu birde real madrid'den hocası sanırsam q7 olmadı robinho olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eğer dışardan bi adam alacaksak max 10. hafta postalanır. 3-4 yılda onun parasını ödemeye kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yahu türk teknik direktör mü var kim gelecek? tabi ki yabancı gelecek mustafa denizli giderse. yılmaz vuralı mı getirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 orta sahayı geçemezler işte fena mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Türk TD düşünülüyorsa bence beşiktaş için tek isim ; Abdullah Avcı. Hem adam beşiktaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hmm demirören - avcı ikilisi. Heralde takımda en son anlaşacak 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yılmaz vural gelsin, Dalga geçmiyorum gerçekten beşiktaşın ihtiyacı olan şey yılmaz vural çünkü bu kifayetsizler topluluğunu alıp tekme tokat dalacaksın belki ozaman oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 harbiden hee ne kaybedersin ki.. Yabancı hoca getirsen 1 senede şampiyon mu yapıcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sırf eğlencesine yılmaz vuralı istemiyor değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bu yönetim varken bir halt olacağı yok o yüzden denesinler işte adamda başarısız olursa sesini keser artık =P Sayın çim yiyen Yılmaz vural hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mighty_THoR said: yılmaz vural gelsin, Dalga geçmiyorum gerçekten beşiktaşın ihtiyacı olan şey yılmaz vural çünkü bu kifayetsizler topluluğunu alıp tekme tokat dalacaksın belki ozaman oynarlar. yılmaz vural fenerbahçe'li olduğunu açıklamasaydı bir şansı vardı ama gelipte ilk fener maçında yenilirse yılmaz vural'ı yok eder taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yılmaz vurular büyük takım topcusuna o yaptığı hareketleri yapamaz yemez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 vurular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar