axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yazın arkadaşlarla bi mini interrail yapalım diyoruz romadan başlayıp barselonada bitireceğiz. Tabi arada fransız sahillerine de uğramak lazım. Kan monako nis falan bunlar bana çok çekici gelen merkezler değil. Özellikle nis çok bayık bi şehir olarak aklımda kaldı, bilmiyorum belki mayısta gittiğimden ve sahili çakıllı olduğundan olabilir. Bana böyle denizi sahili falan güzel, aşırı kalabalığı olmayan bi mekan tavsiyesi lazım. Ha bide bi internet sitesi vardı avrupadaki pek çok firmanın uçak bilet fiyatlarını gösteren. Onu da hatırlayan varsa gözlerinden öpücem.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 interrail için biraz yaşlı değilmisin, fabrikatör adamsın bas parasını cote d'azur un en pahalı otelinde kal
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kalabalik onemli diil fransada su tabancasi cikarin ICHBIN ICHBIN ICHBIN bagirmaya baslayin, onlar teslim olur veya kacar zaten
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Fransız polinezyası var bi de, oraya git esas.
Razu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 st tropez olabilir fransa'da olsun diyorsan ama avrupada güzel deniz sahil için hırvatistan çok güzel bir yer.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 istediğin gibi bir yer bulman çok zor, kalabalığı az kısmı özellikle.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ganj nehri kıyısı yılın bu zamanları iyiymiş diye duydum
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hadi kalabalığı azı bi kenara bıraktım böyle kaş gibi bi yer olsa yine güzel. Sahil çakıl taş olmasın bide ya cidden sevmiyorum o olayı.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya böyle upuzun kumsallar bekleme, kumu da türkiye gibi değil tabi. İtalya sınırına yakın yerlerde beaulieu-sur-mer, cap d'ail gibi yerlerde plajlar bulabilirsin. St. tropez'de de istediğin gibi plajlar olması lazım ama nasıldır bilmiyorum pek. Riviera'da değil ama İspanya sınırında Atlas Okyanusu'na bakan Biarritz var sonra, sörf merkezidir, büyük bi şehir plajı vardır.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yok yok o kadar uzağa gidemeyiz. Bizim plan romaya gidip iki üç gün kalmak, sonra güney fransayı trenle geçip işte orda bi iki gün denize girmek falan, ordan da barselonaya geçicez. Direk güney fransa lazım yani.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yoğunluktan ve yorgunluktan tam istediğim gibi gezemedik, bi de arkadaşlar illa monaco nice falan diyince gitmek gerekti ama gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum. Bildiğin alanya plajı daha güzel. İnsan kalitesi olarak demiyorum deniz olarak diyorum tabi ki. Kesinlikle deniz tatiline uygun mekanlar değiller, hatta ölmeden bi kere göreyim derdiniz yoksa buralara hiç uğramayın bile. Şehir olarak da gayet sıkıcılar. Bi cannes bunların arasında biraz başarılı, st. tropez de bi dahaki avrupa gezisine artık. Barça plajları güney fransaya göre hem daha eğlenceli hem de denizi daha güzel ama sanırım türkiyede kaşından datçasına denize girilecek o kadar iyi mekan var ki pasifik adaları ya da avustralyadan aşağısı falan bizi kesmez.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sen çalışmıyor musun arkadaşım? yıllık iznin birikti mi ki böyle geziyorsun?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Burda işe gireli iki yıl oldu lan nerdeyse, hastalık harici izin bile kullanmamıştım hehe. Önümüzde iki tane uzun bayram tatili var, yıllık iznimden bi kuple daha var falan. Böyle pragdır viyanadır görmediğim mekanlara gidicem daha. Gel seni de götüreyim ildenizim, romantik akşamlar yaşarız.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Gece hayatından çok tarih kültür vs. olayını seviyorum ben. Zürih nası bi yer yenir mi? Çılgınsa pek de hitab etmiyor bana.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fransız Guyanası diye okudum baştan -Vayyy be patilere bak nerelere açılmışlar dedim içimden.
Öne çıkan mesajlar