Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

utorrenti siliyorum simdi =/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cünkü gecenlerde bi arkadasi yakalayip 1k euro ceza kesmisler.
simdi kuzenimle konustum ona da 850 öyro giydirmisler.
ühühü
hem de 6 ay önce indirdigi filmden.
sanirim sirada ben varim. ben biliyorum. kesin.

of torrentsiz napcam simdi, hos silsem bile önceki indirdiklerimden yakalarlar. allah karetsin ya. :(

yok ya silmiyim, dizileri nerden indircem lan ben simdi. napabilirim?!
Mesaj tarihi:
abi oluyomus iste, nah olmaz.
kodumun almanyasi, almanci olmak neden bu kadar zor ya.

BAK DOSTUM DEVLET PARASI YEMIYORUM ENTEGRE OLDUM ALMAN ARKADASLARIM VAR CURRY WURST YIYORUM MERKELI SEVIYORUM BIRAK GIDEYIM YAAA.
desem kurtulur muyum acaba.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

beni en çok üzen şeylerden biri; bir insanın download yüzünden ceza yemesi =/ =/

evet onu oraya koyana ceza kesmeleri lazim aslinda.

-Bak abi beni birakirsan ben sana bunu kimin yaptigini söylerim. Axxo yapti, sahitlerim var. tam bir serrefsiz!
Mesaj tarihi:
Slint said:

Dizilerden sorun çıkmaz. Fakat film ve albümler için ceza kesebilirler. SSL desteği olmayan trackerları kullanma.

bundan sonra film ya da müzik indirmem de, umarim bundan önceki indirdiklerim yüzünden düdüklemezler beni.
bi onlar kaldi düdüklemeyen zaten.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

abi oluyomus iste, nah olmaz.
kodumun almanyasi, almanci olmak neden bu kadar zor ya.

BAK DOSTUM DEVLET PARASI YEMIYORUM ENTEGRE OLDUM ALMAN ARKADASLARIM VAR CURRY WURST YIYORUM MERKELI SEVIYORUM BIRAK GIDEYIM YAAA.
desem kurtulur muyum acaba.

kapıya biri gelirse. namusum el vermez size kapıyı acmam de. sonra git cd leri ve hdd ni mikrodalgaya at.

nasıl fikir
Mesaj tarihi:
Halkın maddi durumunu düşünmeyip sanat eserlerini kazık kazık satan şerefsizleri ıslak odunla dövmek yada onları hapse atmak yerine gelip korsan indiren insanları darlamaları ayıp cidden :(

Geçmiş olsun vanilcim, silsen falan yine anlaşılır mı ki? Nasıldır prosedürü hiç fikrim yok gerçi ama :/
  • Yeni Oluştur...