vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cünkü gecenlerde bi arkadasi yakalayip 1k euro ceza kesmisler. simdi kuzenimle konustum ona da 850 öyro giydirmisler. ühühü hem de 6 ay önce indirdigi filmden. sanirim sirada ben varim. ben biliyorum. kesin. of torrentsiz napcam simdi, hos silsem bile önceki indirdiklerimden yakalarlar. allah karetsin ya. :( yok ya silmiyim, dizileri nerden indircem lan ben simdi. napabilirim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 paralı rapidshare üyesi ol. onu da geçtim ebayden falan eski bi account bul 1-2 yıllık. belki kandırma şansın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gerçek mi o haber? tröll olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bunlar alman kanirtirlar adami... üyeligin zamanina bakarlar, 1 sene önce indirdigim filmi suratima vururlarsa napcam. of. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Oce4n said: gerçek mi o haber? tröll olmasın ? gercek. gelen mektubu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vaniLLe said: bunlar alman kanirtirlar adami... http://www.kirlisozluk.com/nostalji/k/3416.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bir an tırstım sonra almanya'da yaşadığını fark edince rahatlama geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bişi olmaz indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi oluyomus iste, nah olmaz. kodumun almanyasi, almanci olmak neden bu kadar zor ya. BAK DOSTUM DEVLET PARASI YEMIYORUM ENTEGRE OLDUM ALMAN ARKADASLARIM VAR CURRY WURST YIYORUM MERKELI SEVIYORUM BIRAK GIDEYIM YAAA. desem kurtulur muyum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 800 avro para mı, öde nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vaniLLe said: simdi kuzenimle konustum ona da SEKKİZYÜZELLİ öyro giydirmisler. çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 beni en çok üzen şeylerden biri; bir insanın download yüzünden ceza yemesi =/ =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Dizilerden sorun çıkmaz. Fakat film ve albümler için ceza kesebilirler. SSL desteği olmayan trackerları kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Myshkin said: beni en çok üzen şeylerden biri; bir insanın download yüzünden ceza yemesi =/ =/ evet onu oraya koyana ceza kesmeleri lazim aslinda. -Bak abi beni birakirsan ben sana bunu kimin yaptigini söylerim. Axxo yapti, sahitlerim var. tam bir serrefsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Slint said: Dizilerden sorun çıkmaz. Fakat film ve albümler için ceza kesebilirler. SSL desteği olmayan trackerları kullanma. bundan sonra film ya da müzik indirmem de, umarim bundan önceki indirdiklerim yüzünden düdüklemezler beni. bi onlar kaldi düdüklemeyen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Buyse said: vaniLLe said: bunlar alman kanirtirlar adami... http://www.kirlisozluk.com/nostalji/k/3416.jpg neydi o laf? öldürmediğim her yahudi için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vaniLLe said: abi oluyomus iste, nah olmaz. kodumun almanyasi, almanci olmak neden bu kadar zor ya. BAK DOSTUM DEVLET PARASI YEMIYORUM ENTEGRE OLDUM ALMAN ARKADASLARIM VAR CURRY WURST YIYORUM MERKELI SEVIYORUM BIRAK GIDEYIM YAAA. desem kurtulur muyum acaba. kapıya biri gelirse. namusum el vermez size kapıyı acmam de. sonra git cd leri ve hdd ni mikrodalgaya at. nasıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cok güzel. ama ben holocaust kartimi kullanip, ajistasyon yapmayi sececegim. teyzemi ausschwitzde diri diri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Hotdog said: bir an tırstım sonra almanya'da yaşadığını fark edince rahatlama geldi :D ve Rasmon said: 800 avro para mı, öde nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 olm korsan film icin 800 euro odemek ne koyar adama. ode demesi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 verin ödeyelim o zaman. 800euro para tabiki, neler yaparsin onla. ama gidip mp3 e verilcek para degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 harbi dusundum de simdiki almanya olsa hitler turklerden sabun yapıyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 800euro benim ev kiram lan. korsan icin vermek hele aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Halkın maddi durumunu düşünmeyip sanat eserlerini kazık kazık satan şerefsizleri ıslak odunla dövmek yada onları hapse atmak yerine gelip korsan indiren insanları darlamaları ayıp cidden :( Geçmiş olsun vanilcim, silsen falan yine anlaşılır mı ki? Nasıldır prosedürü hiç fikrim yok gerçi ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 lan halkın durumunu dusunuyorlar aslında. cok pahalı degil yani mp3 vs. alınmıcak gibi degil. bizimki artik alıskanlık oldu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar