Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 İlk kez burayı kullanarak bir alışveriş yapacağım. Ama alacığım ürünü satan adamın ne aldığı bir yorum ne de daha önce sattığı birşey var. Şu Güvenli E-Ticaret şeyi var üründe ama yinede rahat olamıyorum o kadar. Zar zor topladığım 500 TL'yi vereceğin ne de olsa. Şimdi, eğer ürün 3-4 gün içinde gelmezse ya da dendiği gibi gelmezse ne yapabilirim? Parayı geri almak kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sanırım sen onay vermeden para satıcının hesaba yatmıyo, ürün gelmedi diyince de geri alabiliyosun paranı. yoksa o gittigidiyorda mıydı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 evet isitem şöyle.. sen parayı ödüyorsun para bankada bloke oluyor, malı teslim aldığında paranın blokajı açılıyor ticarette mal vesaiki ödeme nin tam karşılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sahibinden.com gittigidiyordan daha iyi alıcı için.çünkü hiçbir sebep göstermeksizin malı iade edebiliyorsun satıcıya. ürüne onay vermessen hiçbirşekilde para transferi gerçekleşmiyor. bu arada alıcağın ürün neydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ebook reader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tek tehlikesi çakma olabilmesi ve senin anlayamaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Anlaşılır o. İçinde build-in ebook dükkanı ile geliyor. dükkana girmezse çakma diye yollarım geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4849708,page=1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Aldım. Hadi hayırlısı. İnternette bir sürü dolandırılma öyküsü okudum. Ama sanırım ben ürünü elime almadan adamın lafına güvenip onay verecek kadar aptal olmam. Dolandırılan herkes öyle dolandırılmış. Zaten neden malı görmeden para verirsin ki, anlamak güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 e abi malı alıp almadım dersen noluyor diyerek bu konuların fix sorusunu sorayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GERGE said: Anlaşılır o. İçinde build-in ebook dükkanı ile geliyor. dükkana girmezse çakma diye yollarım geri. idefix'dekilerden daha mı iyi fiyatı? Bende araştırdım da sonra vazgeçtim baya pahalı diye. Sen onay vermeden zaten parasını alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 CthuLhu said: e abi malı alıp almadım dersen noluyor diyerek bu konuların fix sorusunu sorayım :p kargo'yu alırken imza atıyorsun ^^ pisliğin cıkar ortaya Şunlar nasıl acaba http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39448 iş görüyormu yoksa çöp mü direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 adam kanitliyor kargo fisini yolluyor adamlara bakin burda kargosu diyor ee peki adam sana diyelim ps3 oyn diye http://www.sacred-destinations.com/turkey/images/ephesus/museum/resized/bes-c-andrys.jpg bunu yolladi o zaman suc sende cunku sen bol bi durumda kargoyu kargocunun onunde acip bu urun benim ismarladigim urun deil diyip zabit tutturup geri vermen lazim felan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 CthuLhu said: e abi malı alıp almadım dersen noluyor diyerek bu konuların fix sorusunu sorayım :p Demeseydim şimdi kardeşimin yanına gidip kargo gelirse abim yok de ve alma demezdim. Aklıma gelmezdi. Kargocunun yanında açmam gerektiğini fark ettim bu sayede. İdefixe'dekini almadım ben. B&N Nook aldım. O DealExtreme'deki ebook için alınmaz. eInk yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 zaten kargoyu aldığınız an açın, eğer bir sorun varsa geri gönderin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Gittigidiyor'da bir kere bile yapmadım onu ben. Aptalmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gittigidiyor iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya genelde adamlarin dukkani warsa 20 30 ira icin -1 puan almayi goze almiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GERGE said: Gittigidiyor'da bir kere bile yapmadım onu ben. Aptalmışım :( kargocunun stresli, ne bekletiyosun beni bakışları filan geriyor ortamı ondan olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi hakkaten kargocu dediğin paketi uzatıp ardından imza atılcak kağıdı tutuşturuveriyor eline ben hiç bi sn kontrol edeyim diyemedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 adamlar zamanla yarışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eski çalıştığım yerde kargocu getiriyordu, ben bekletiyodum. Adam beklerim seve seve diyordu ahaha Ama eve gelenler gergin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 konuyu hortlatmış gibi olacam ama ne boktan bir site lan bu.ota boka para alıyorlar ama daha telefon numaramı değiştiremedim.2 gündür deniyorum sms gelecek diyor gelmiyor kafayı yemek üzereyim.birde müşteri temsilcilerine de ulaşamıyorum bir türlü.küçücük ilan resmine bile 19 tl alıyorlar ne yapıyorlar lan bu kadar parayı yok bir de ayda 1 ilan hakkım varmış sonrası 69 tl YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 öyle. rantabl bi sektör olunca kurnaz biçimde rantın tadını çıkartıyorlar. presentabl bi ilan arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 insanlıga inancını kaybetme parayı direk havale et :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar