acuster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Öncelikle Spor'a açıcaktım vaz geçtim.:)-D Arkadaşlar Kocaelide Jkd ya başlamayı düşünüyorum. http://www.jkdturkey.com/ Jkd yi anlatıyor. Bu sporu bilenler Enver eren vericek bize eğitimi gideyimmi ne yapayım yararı olurmu başka spor önermeyin birde>:D< yok çünkü bizim muhitte yol parası da girince fena patlıyor. Birde Boks'a başlayabilirim ama bilemiyorum.Jkd daha yakın geliyor bana ama bilen adama sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Boks yap herkez ekseriyetle çekinir abi der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acuster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viral nedemek bilmiyorum Boks'a da gidebilirim 2 si arasında kaldım zaten dur konuyu editlim saol bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bence'de viral'a git. bizim arkadaş gidiyor virale net bokstan da wing tsundan da daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viralle hani arkadaşlarına hava atamayabilirsin ama hem felsefesi olsun hem sokaktaki gücü olsun çok sağlam ve zevkli bir spor. JKD Hocanla konuş o da biliyordur virali yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acuster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yanlış anlamadıysam benle bir şey geçiyorsunuz google'ye viral yazınca Virüsle'ilgili şeyler çıkıyor. Jkd hakkında bilgisi olan vey yapan yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 acuster said: Yanlış anlamadıysam benle bir şey geçiyorsunuz google'ye viral yazınca Virüsle'ilgili şeyler çıkıyor. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 fui sin tekmesi var mı bu teknikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 trollemeyin arkadaşlar, jeet kune do'ya gönül vermiş kişiler de vardır eminim burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Buruş Li tekniği bu, o da WT'den türetti diye biliyordum. Bu durumda bu teknik fui sin tekmesini barındırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 virale gitmiştim ben ama ortamı pek iyi değil, yenileri sevmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ShadowFury said: fui sin tekmesi var mı bu teknikte? o tekmenin kullanilmasi yasak degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 viral iyide çevresi kötü diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acuster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dalga Geçmeyin Arkadaşlar. Jeet kune do dan anlaan kimse yokmu. (Bu arada Trollemek nedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 troll insanın üstüne yakışanı gitmesidir. jeetkunedo ninjanın üstüne yakışanı giymesidir. viral kapitalizmin üstüne yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acuster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Beni bu siteyle Daha uo server'ı varken oynayan bir abim tanıştırdı Ekşi sözlükde bu site için çok kötü yorumlar vardı yeni üyelerle çok kötü dalga geçerler demişlerdi baktım Herkesin en az 1000 Mesajı var buraya mesaj atanların .İyi dalga Geçtiniz ama Bravo:)-D:)-D. Lütfen ciddi ciddi cevap vericekler girsin. (Ve Troll nedir birisi lütfen söylesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 keetkunedo şimdi çok yaygın bir savunma sanatı değil, o izmitteki abilerinde jeetkuendo'nun inceliklerini fln bildiklerini hiç sanmıyorum, yani bunu yemiş olmak için atıyorum bruce lee'nin öğrencisinin öğrencisinden ders almış olması lazım hocanın, allah bilir nerde öğrendi gideceğin hoca. belki jeetkuendo diye başka bişiyi kakalıyacak sana. 2-3 sene bi dövüş sanatı öğrenip sonra hoca olan insanlarla dolu etraf, aikido da keza aynı şekilde adam 1.dan olmuş hocalığa başlamış, yaf 1.dan dediğin welcome to aikido'dur, anca hoca asistanı olabilirsin belki. hocanın nerden öğrendiğine, ne kadar emek verdiğine dikkat etmek lazım, ömür boyu süren şeyler bu dövüş sanatları 3sene jetkundo gördüm hoca oldum denilebilecek şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 benim abim gitti bi ara. bende daha önce 7 8 ay karateye gitmiştim. bi ara abimle gittim. misal karatede zart zurt kata mıydı neydi salak salak şeyler vardı. hoca bişi derdi zart zurt aynı tekmeyi sallatırdı. jeet kune do da en azından benim gittiğim yerde daha çok sana şöyle geldi nabarsın şeklinde çalıştırıolardı. ben şöyle yumruk atıyım sana sende şu şekilde engelliceksin. deyip o engelleme tekniğini çalıştırıolardı fln. fena da değildi hani karateden daha çok işe yarar bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acuster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Popeye said: ShadowFury said: fui sin tekmesi var mı bu teknikte? o tekmenin kullanilmasi yasak degil mi? Yassah! Bir tek bizim Chaotic'e serbest :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ghald abicim sen nerelerdesin yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alipasa79 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 geç oldu ama jeed kune do nun Türkiye de eğitimcisini iyi bulamassın o yüzden başka spor dalına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar