BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Telekoma kafam girsin diyor başka birşey demiyorum. Bilindik dns leri yazınca, netde dolaşamıyorum bile arkadaş. Duyulmamış dns adreslerini yazınca, nefes alabildim ya.. Sadece google ip lerine değil, alakasız sitelere bile giremiyordum. girdiğim sitenin titlesi görünüyor. Sayfa yüklenmiyor ama.. Bu şekilde neti işkenceye dönmüş varsa, bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ipleri söylermisin lütfen . googlesız naparım ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 open dns de girmiyor yahu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dns çözmüyor sorunu ne yazık ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vay arkadaş halimize ya. israil memlekete girse daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi de "google bu siteyi destekliyor" denilmis wtf bahane mi ariyorlar? "Atamiza hakaret edildi" derken sansur yapip esas hakareti onlar yapmis oluyorlar. Gazetelere topluca yazip bunlari hukumetin yuzune vurmak lazim. Bi de dunyanin diger ulkeleri "Israil olayinin goruntuleri ortaya cikti Turkiye delirdi" diyormus. Lol, o da baska bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Atatürke hakaret işini cidden abartıyoruz bazen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 google dns kullanıyorum. gugıla girebiliyorum yutuba giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben google dnsle her yere giriyorum şu an. ama bi restart atsam giremiycekmişim gibi bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://www.comodo.com/secure-dns/ şu dnsler çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 allah razı olsun ya buyse. şu örümcek kafalılar yüzünden internetsiz kalıyoduk nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 BabacumMostors said: Bittusa teşekkürlerimizi sunuyoruz adam bölümden banlı o yüzden yazamamış :P 156.154.70.22 156.154.71.22 5 dk önceye kadar giriyodum bunlarla, gitti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yukarıdaki dns leri kullanıyodum bende. hosts dosyamdada ne olur ne olmaz, youtube ip ve adresleri yazılı. Dns + hots dosyasına 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com şunları yazıyorum, herhangi bir problem yaşamıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 4.2.2.1 4.2.2.2 şu an için çalışıyo youtube dahil heryeri açıyo. sonra nolur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 açmıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://google-analystics.com/ için var mı yapabileceğim birşey? Open dns kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cevaplandı mı daha önce bilmiyorum ama: ben youtube sorununu şöyle çözeyim sizin için. youtube jacker falan kullanıyosanız o tip bi program falan, silin öncelikle. C:WINDOWSsystem32driversetc klasöründeki hosts dosyasını notepad ile açın. ctrl+f ile youtube.com'u aratın. sonu 70 ile biten ip'li youtube satırlarını: 209.85.229.99 youtube.com 209.85.229.99 www.youtube.com ile değiştirin. save. ie, mozilla ne varsa açık kapat. DNS ayarların: 208.67.222.222 208.67.220.220 şeklinde olsun. dns işini bilmeyenler için: http://www.opendns.com/ bunu başka bir arkadaş için hazırlamıştım hiç bilmeyenler için falan ondan biraz böyle ama siz anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 valla 2-3 gündür giremiyodum ama tam şu anda eski dns lerimle bile youtube açlıyo. noldu bilmiyorum kararı falan mı geri aldılar yoksa geçici bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi ton söylenti var şuanda ama radyoda google'ın bi çalışma içinde olduğu, yasak masak olmadığı birkaç gün içinde düzeleceği söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 BlindArcher said: Yukarıdaki dns leri kullanıyodum bende. hosts dosyamdada ne olur ne olmaz, youtube ip ve adresleri yazılı. Dns + hots dosyasına 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com şunları yazıyorum, herhangi bir problem yaşamıyorum şimdilik. kardeş o ip ler GOOGle in :) youtube un değil açmaz youtube u değiştirdi ipleri google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rewendor said: valla 2-3 gündür giremiyodum ama tam şu anda eski dns lerimle bile youtube açlıyo. noldu bilmiyorum kararı falan mı geri aldılar yoksa geçici bişey mi Google bizimkilerle kapışıo yine ip değiştirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ahaha harbi iyice kendini rezil ediyo küçük dürüşüyo hükümet desene :D Google'da tahminen "ip deiştir yeri geldikçe ha" diye bi adama söylemişlerdir kafasına göre değiştiriyodur gerektikçe, bizim hükümet haftalarca bürokrasi prosedür tam o ip yi götürüyo 2 dk ya yeni ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 google google-analystics'i saldırgan site olarak bildirmiş sdffd http://google-analystics.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aha google dns calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet ya çok ilginç open dns de açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar