Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 almanlar yenilince bizde yenilmiş sayıldık dendi mi ? onu bunu bilmem ww2 de favorim hitler ve tayfasıdır.hastasıyım ss subaylarının. o palto kutsaldır nasip olmaz herkese :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 israil askerleri bizi öldürünce hitler dostu oluruz, almanya'da neonaziler bizi yakınca yahudi dostu oluruz. git gel meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz, her fransız için bana ibne diyeceksiniz, her ingiliz için bana piç diyeceksiniz, her polonyolı için oç diyekcesiniz, her amerikalı için fakyu diyeceksiniz, her antilop için naber lan diyeceksiniz. (Adolf Hitler) cCc uber alles hail hitler cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://images.4chan.org/int/src/1275365628836.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 off bu çok fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ülkemizde faşo bol herhalde hitlere hayran olucaklar kime olucaklar başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı tamamen. Konu İsrail olunca Hitlerci oluyoruz. Konu ırkçılık olunca kahrolsun Hitler kahrolsun naziler oluyoruz. Bukelamun gibi halkımız var, normal böyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dartanian said: Ya hitlerin ne yaptığını sadece kulaktan dolma bilgilerle dolu bi gençlik olduğu ve gözleriyle görmedikleri için yahudilerin karşısında durunca direk taraf olarak kendilerine yakın gördüler. Onun dışında hitlerin zekasına hayranım ama faşist bir... Abi yapma, özel hayatında hiç bir yerde dikiş tutturamamış, sokakta geberip gidecekken Alman polisi tarafından eğitilip devşirilmiş sıradan bir kukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sıradan bi kukla führer olabilir mi topraam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 olmaz olur mu dünya'da örnekleri çok hatta ülkemizde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İsmet in Önü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Eleştir de terbiyesizlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 fuhrere kukla dedi. acı biber getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Odeon said: Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz, her fransız için bana ibne diyeceksiniz, her ingiliz için bana piç diyeceksiniz, her polonyolı için oç diyekcesiniz, her amerikalı için fakyu diyeceksiniz, her antilop için naber lan diyeceksiniz. (Adolf Hitler) cCc uber alles hail hitler cCc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Devlet töreniyle iade-i itibar yapmayı öneriyorum Kıymetini bilemedik Nur içinde yat Aziz Adolf :( Ruhuna el-Fatiha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Viktor said: http://images.4chan.org/int/src/1275365628836.jpg Ahahaha. SÜper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 eleman bayağı inançlı bakıyo adlğogmfdlagda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Türk milleti Hitleri neden sever? Server çünkü nazi döneminde adamlar tüm dünyaya kafa tutarken bizimle tek bir dalaşlari bile olmamıştır, adam Türkiyenin etrafından dolaşmış sanki bir hayaletiz hiç orada yokmuşuz gibi açmıştır cephelerini ha bunun üç nedeni vardır; 1. Atatürk hayranıdır kendisi. 2. Kurtuluş savaşında zamanın 6 büyük devletine ne yaptığımızı çok iyi bilir, bizi bir Fransadan daha büyük bir lokma olarak görürdü. 3. Trakya'da 1 milyon askeri köylülere beslettik tüm nazi almanyası dönemi boyunca. 1 milyon gerçekten çok büyük rakam. Saldırdığı ülkeleri Türkler sevmez! Fransa, Ingiltere zaten bize Kurtuluş savaşında savaş açmış ülkemizi işgal etmeye kalkmış iki ülkedir. O dönemde ninelerimiz, dedelerimizde heralde Hitleri desteklemişlerdir. Türkler haksızlığa tahamül edemiyor! Haksızlığa uğrayanı, mağdur olanı, ezileni hep korur kollarız. Türk filmlerini ellerimizde mendillerle izleriz. Arapların bizi arkamızdan vurduğunu en ufak mağduriyetlerinde unuturuz. Yüz milyon askerimiz olsa yüz milyonunuda ezilen halkları kurtarmak için göndermek isteriz. Parası var diye, teknolojisi var diye, silahi var diye neredeyse zavallı ve acınası bir duruma düşmüş kendini savunmaktan aciz Filistinlilere Türk milleti dayanamıyor. Eli kolu diplomasi ile bağlanmış millet çağreyi Hitlerin "Bir gün tüm Yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz" sözünde arıyor. Ben Hitleri zeki ve stratejik bir adam olduğu için severim ama faşist, deli ve katil olduğu için sevmem. Ama Türk milletinide gayet iyi anlayabiliyorum. Hitleri seviyorum diyen birine neden seviyorsun diye sormam, saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pekaziz said: Abi yapma, özel hayatında hiç bir yerde dikiş tutturamamış, sokakta geberip gidecekken Alman polisi tarafından eğitilip devşirilmiş sıradan bir kukla. senin mao kadar öldüremedi tamam da fazla ezmişsin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 siz türkler çok barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gecko said: siz türkler çok barbar cCc KKK cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Adolf abime saygım sonsuz şahsen. Gayet zeki ve idealist bir insan. Atatürk 1 adolf 2. Şu an ki israil sorunu falan tırıvırı şeyler sırf onun için arka tutan adam geçsin o işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cahillikten Edit: he normalde saygi duyan varsa lafim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar