mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2077867 "ben proje adamıyım" by Jet Fadıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi an baykal dondu sandim, cok korktumda gecti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adam evlerin paralarını almış bile.1-2 ay sonra paralarını verenler ağlamaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 cok seviyorum ben bu adami. yine vuracak dibine paranin kacacak bir yerlere. yalniz basbakana soz mu ne vermis galiba bu sozun uzerine dolandirirsa daha bir efsane olur gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 basbakanada biraz para verip kaçar sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tayyip bu adam sayesinde seçildi neticede geçer ona bi kıyak dert etmeyin siz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu adami her gordugumde, fatih altayliyla yaptiklari teketek programi aklima gelir.. fatih altayli programin ortasinda buna "sen bu arabayi yap (imza) bende burda 70 milyonun onunde bu masanin ustune cikip essek gibi aniricam" demisti.. ahahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Viktor said: bi an baykal dondu sandim, cok korktumda gecti sonra böyle yorumlar olduktan sonra bırak jet fadılı, titan saadet zinciri bile geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 titan saadet zinciri > jet fadıl abi adam katanayla pasta kesiyor, sarı ferrariye biniyordu. HEY HEY HEY HEY HEY HEY HEY elinde puro bi dans edişi vardı birde of of of. ayrıca çok efsane bi ceketi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bide araba projesi vardı yanılmıyorsam.adı neydi unuttum şimdi ama bi kaç fuarda göstermişlerdi arabayı sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 imza işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mani said: titan saadet zinciri > jet fadıl abi adam katanayla pasta kesiyor, sarı ferrariye biniyordu. HEY HEY HEY HEY HEY HEY HEY elinde puro bi dans edişi vardı birde of of of. ayrıca çok efsane bi ceketi vardı. daha guzel bir videosunu bulamadim harika adamdi ya neyse 10 yilla kurtardi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gri-siyah parçalı takım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 fadıl akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bir an Mehmet Ali Erbil sanıp çok korktum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ayı gibi adam 10 yılda hapiste çakı gibi olmuş.gerçekten oysa tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 JetFadıl hala iş yapıyorsa, bırak abi bu milleti.. Bırak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu adamın cezası yokmuydu lan bide? türkiyeden kaçmıştı gerçi doğru tayyip ile birlikte cezaları kaldırılmıştı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar