Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Toplam 5 tane bilem macro tus olsa yeter. TR bulabileceğim en ucuz ama çalışan gaming keyboard hangisi macro tuşu olan falan elbette. Evde G15 var ama istanbula gidiyorum paso ve orda da bi tane lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Daha dün aldık vatan'dan arkadaşa fiyatı 45TL civarı idi. Mouse'u yok ama bu set için ayrıca X7 Mouse satılıyordu.Klavye gayet hoş, kullanışlı.Tuşları yumuşak, uzerinde USB ve Kulaklık girişide mevcut. A4 Tech X7 Gaming Keyboard Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.sanalmarketim.com/urun/4a69e70372e2dbbef4372679c1ce7c5a/A4-TECH-X7-G800MU-Q-TR-PS/2-GAMER-KLAVYE-SIYAH Bunu almıştım ben, işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gaming* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 x7 fiyatına göre baya bi tatmin edici tavsiye ederim şirkete aldım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şirkete X7 !? ne şirketi o oyun mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gaming. X7 kullanıyorum ben 150 dolarlık klavyelerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 valla ben laptop klavyesi gibi makas tuşlu (sessiz farklı bi dizayn) dandirik trust kullanıyorum. o kadar memnunum ki anlatamam. hem tuşlar daha yassı, hem geniş, ama laptop kadar düz yüzey de değil. öbür sivrü piramit tuşlu klavyelere göre yazımı oynaması daha hızlı. üstelik bildiğin sessiz. geceleri falan da iyi oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende istiyorum makro'lu klavye en ucuzu 40 lira mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben bundan alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 patide değişim var bu başlık geçen sene açılsa herkes fakir falan derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya senko o cihaz iyi güzel de o kadar para verip türkçe klavye alamamak uyuz ediyo beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 öyle bi handikapı var evet, hatta ben o klavyeyi alırım bi hafta sonra türkçesini çıkarırlar. ama çokta lazım olmuo türkçe, her haltı ingilizce yazioz zaten, bi forumda türkçe yazamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o tuslari sola koyacaklarina, F serisinini ustune bir sira daha ekleselermis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 kafeye alıcam bunlardan. su geçirmez diyor. kafede klavyeler hep üzerine birşeyler dökülüyor diye bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yok abi, ben frizbynin 2 kuruşluk aydınlatmalı klavyesini alacam :D sırf türkçe diye ehueh. kırmızı led de ve parlak siyah sprey boya da aldım mı tamamdır :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 cenx said: kafeye alıcam bunlardan. su geçirmez diyor. kafede klavyeler hep üzerine birşeyler dökülüyor diye bozuluyor. ne güzel kafeymiş o ya, her masaya bi g11. yanınada g13 yakışır artık onların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 x7'yi kastetti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 x7 tabiki o kadar maçam yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ehue yanlış anlamışım :D olsun gün gelir o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 x7 fiyat performans iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Çok boş vakit oluyor ondan cnm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://www.bilgeonline.com.tr/ProductDetails.asp?productid=1875 buradaki klavye x7 değil mi? anlamadım farklı yazıyor adı da. Yoksa farklı mı? Ayrıca x7 mouse ve klavye bu fiyat uygun mudur? X7 değil sanırım makrosu da yokmuş, dandik galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Evet o sitedeki X7 serisine ait bir klavye degil. X7 bir A4tech serisi, tek model degil bizim bahsettiğimiz "X7 G800" modeli. Serinin geri kalanını ( mouse, klavye, speaker vb ) A4Tech X7 Gaming sitesinden görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yunusemre said: http://www.bilgeonline.com.tr/ProductDetails.asp?productid=1875 buradaki klavye x7 değil mi? anlamadım farklı yazıyor adı da. Yoksa farklı mı? Ayrıca x7 mouse ve klavye bu fiyat uygun mudur? X7 değil sanırım makrosu da yokmuş, dandik galiba o klavye gayet dandik ama iş gören bişey, geçen sene almıştım o linklediğini 32 liraya sıf mouse'u beğendiğimden. işimi görüyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar