Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pain of salvation-second love pain of salvation-undertow dreamtheater- space-dye vest[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 zeki müren ve anathema kasedi takçaksın, bi de rakı... :) onun dışında aklıma gelenler: zeki müren: dediler zamanla hep gitme sana muhtacım kahır mektubu sorma ne haldeyim ahmet kaya: ağladıkça anathema: one last goodbye burçin: neredesin sen comma: sen edip akbayram: aldırma gönül hasretinle yandı gönlüm elvis presley: are you lonesome tonight gary jules: mad world haluk levent: anlasana chris isaac: wicked game karanlık oda: güle güle mfö: bu sabah yağmur var istanbulda özlem tekin: ve olamadı aşk kumdan kaleler şebnem ferah: yağmurlar[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 GnR - Don't cry GnR - Estranged[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Edip Akbayram - Aldırma Gönül Mahsun Kırmızıgül - Mihriban Ahmet Kaya - Şafak Türküsü , Ağladıkça , Kum Gibi Haluk Levent - Anlasana , Yalan , Yeter artık deli gönül Demir demirkan- kahpe , giti gideli Şebenm Ferah - Yağmurlar , Gözlerimin etrafındaki çizgiler , iyi ve kötü , sigara[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 south park - uncle faker[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tool - Sober Deftones - Bored Lake of tears - Raistlin and the Rose[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya Ahmet Kaya'nın "kafama sıkar giderim" die bi şarkısı wardı puhuaha :D ya bunalıma girmek için diilde bunalımdan çıkmak için ben her zaman Limp Bizkit-Break stuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 johnny hollow - skeleton song dikkat öldürür :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çok önemli parçalar unutulmuş :D deişik şeyler yazalım empyrium - mourners in flames - evil in a closet deep purple - soldier of fortune dream theater - through her eyes (kraldır) =) anathema - one last goodbye sölenmiş ama bastıra bastıra bida anathema - fragile dreams anathema - lost control =) beseech - kiss of november çok güzeldir alanis morissette - utopia stone temple pilots - creep akustik versiyonu :) opeth - to bid u farewell aalatır valla therion - children of the damned eric clapton - wonderful tonight ben çok severim efkar basa pentagram - ftwda sonata arctica - shy sonata arctica - letter to dana steelheart - she's gone steelheart - wait bunları dinledikten sonra kendine gelmek için bide Therion - Morbid Reality üstüne bide cradle dan her ghost çakın [bu liste ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi belirlemişti] :D [Bu mesaj anil_selam tarafından 31 Temmuz 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 KESINLIKLE royksopp - Eple öneririm bunalım ötesi bi müzük ama ben cok seviyorum o ayrı bi dava :) tunja saolsun :) söylediydi bana süper ya citten[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 malmsteen - dreaming agustin barrios - catedral johann manuel serrat - el testament d'amelia.. bende bu sarkıya ödül veriyorum.. tesekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 katatonia dan ne bulursan gibi bişiy..böle bi melankolik, pek bi feci.sağlığa zararlıdır..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gamma ray - lake of tears. lake of tears - so fell autumn rain. bon jovi - bed of roses. anathema var tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 28 days later soundtrack- in a heartbeat[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gece yolcuları - unut beni , güzeldir bunalım yaratır,mesuliyet almıyorum :p.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 çoğu masif tatak parçası. arkadaşım dinliyo bana da dinletiyo bazen. aman allahım ya kalbim sıkışıyo falan. niye dinlenir/dinler anlamam...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Radiohead - Street Spirit Lucky Fake Plastik Trees I will No surprises birs Creep Karma Police I might be wrong Bjork- Bachelorette anlamadim ama All is full of love da ayni etkiyi yaratiyor ^^; Anathema - Dying wish angelica Muse- Muscle Museum Sunburn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tool - parabol,parobola[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bu yakınlarda bu minvalde bi program yapmayı planlıyorum ama bugün mü olur haftaya mı bilemem. kulağınız paticik radyoda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 herkese tek tek teşekkür ediyorum çoğu şu anda download quee'imde daha çok şarkı bekliyorum tabii ki.. yenilerini yazabilirseniz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 fikret kızılok-bu kalp seni unutur mu? sezen aksu-git zülfü livaneli-karlı kayın ormanı ahmet kaya-gidiyorum sebnem ferah-iyi kötü dans pisti[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 seeter&amy lee -Broken Soil- Unreal Drowing pool- tear away 3 doors down- neredeyse tum parcalari ama en cok Loser eric clapton- get lost blues dinle diyecem ama pek bir ornek veremem bunlar hakkinda.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Korn - Falling Away From Me Korn - Hey Daddy Korn - Trash Korn - thoughtless Korn - Blind KoRn - a.d.i.d.a.s. Korn - It's On! Korn - Freak on a Leash Beni kimse Tutamaz (Murat Kekilli miydi neydi) Beatles Yesterday Morcheeba - What New York couples fight about Dido - Here With Me Nirvana - The Man Who Sold The World Dream Theater - PULL ME UNDER apocalyptica - toreador Led_Zeppelin - Kashmir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 soyleyım sana bı sarkı ama sana uyar mı bılmem. bence Levent Yüksel - Tuana 'yı dinle derim ben.[signature][hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nightwish - dead boys poem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar