aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 macroya biraktim ben, yarin oglene gm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Oha lan yazar olmuşum. Ne ara bitmiş la önümdeki 780 kişi sdfbjh ekşi sözlük camiasina hoşgeldiniz! sizin şahane bir insan olduğunuzu farkettik, sözlügü daha iyiye gotureceğinize inandık, size sığındık. sözlük yazarı olmanın tadını çıkarmanız dileğiyle --ekşi sözlük entelijans güruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hizli bir yukselise gectim valla ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 20k dan inemedi aşagı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21216232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahaha her başlık inşallah'la bitiyor artık entry'ler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cok pis sapitti eksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 11500. sıradayım yok mu tanıdık kondüktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 önüne geleni yazar yapıyorlar ekşisözlükçokreorere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Heyooo ben de yazar oldum sonunda. Yılların bekleyişi sona erdi.. Yaşasın kondüktörler..! Önümde bi 3k-4k kişi vardı. Birden yazar oldum heyoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 rereröröröörürürröüüü noluo ya nedir bu yazar olma modu puhaha gösterip vermeyen kıza benzetiyorum ben ekşisözlüğü aslşfkaslşfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 1k sıra kaydım da yetmez ya her gün 1000 sıra kayacaksa 10 güne yazarım orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yazar oluncada yazasin gelmiyo olede lanet bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ekşisözlük so 90's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 reyou said: yazar oluncada yazasin gelmiyo olede lanet bi yer Yazar olmak kolay olunca ekşi'nin eski çekiciliği kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hammerzeit said: şu an kondüktör diye bi grup olayı yapmışlar 22 kişiden oluşan. bikaç saat içinde 300 kişi falan yükseldim. adamlar böyle çalışırsa yakındır yazar olmam. sevindim lan. yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bir günde 2500 sıra kaydıysa 1 haftaya yazarım edit : aslında 10000. sıradayım ama yuvarlayarak hesap yapınca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 "Cin Ruhi" said: reyou said: yazar oluncada yazasin gelmiyo olede lanet bi yer Yazar olmak kolay olunca ekşi'nin eski çekiciliği kalmıyor. eksi guzel bi yer yani bence kotu bi yani yok genelde bilmedigim sarkicilara terimlere fln bakiyom iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 lan tam 9000. sıralardayken lanetlenmişim şimdi gördüm bu ne anlama geliyor ? göte girebilecek bişey de yazmadım yer yer tanım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bende yazarlıktan çaylaklığa dusuruldukten sora lanetlenmiştim. 2 hafta falan sora tamamen sildiler accountu. butun yazdıklarımla falan beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kafama acayip takıldı bu durum. 2-3 sene bekleyip zar zor bu sıraya geldikten sonra lanetlenmek evlat acısı gibi edit : bi öneri verin ne yapmalıyım bu durumda ? sözlükten okuduğum kadarıyla 10 entry falan filan girin deniliyor işin aslını burda öğreneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Son oylananlar listesindekilerde, hangisinin ne olarak oylandığını görebiliyor muyuz,? Yani şukela, orta veya kötü olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=steam%2F%2321211604 şunu nasıl kötülüyolar belli değil ahaha çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yaklaşık 30 saat önce 20 bininci sıradaydım, şu an açtım baktım yazarım. Nasıl oldu anlamadım ama iyi bu muhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mokoko said: bende yazarlıktan çaylaklığa dusuruldukten sora lanetlenmiştim. 2 hafta falan sora tamamen sildiler accountu. butun yazdıklarımla falan beraber. account gidince yazdıklarında mı gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar