quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Laurelin said: ALES gibi aptal bir sinavida sirf bu yuzden getirdilerdi zaten maksat beyni durmus sakirtlere klasik ezber test cozdurmek Ne oldu yetememiş olamazsın ALES e bu sinir niye? Yurtdışında da pek çok örneği olan genel yetenek sınavı tarzı bir sınav, ezberle ne alakası var lol
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 eldar said: Sağda solda kalmış başlıklarda güzel şeyler yazanlar oluyor, düzenli de girer okurum. Ancak çok tık alan başlıklarda yazılanları okumak büyük bir vakit kaybı bana göre. aynen. populer olanlarda yorumlar les. zaten bı "konuyla ilgili hicbi fikrim yok ama..." yla baslayan yorumlar var ki tam şenlik.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Ekşi şeyler'e başta çok tepkiliydim de güzel kotardılar, direkt sayfadan olmasa da facebook'tan linkleri takip ediyorum, oradan ilginçlere girip bakıyorum çok güzel bilgiler çıkıyor. Leş kısmıyla uğraşmadan direkt güzel okumalık bilgi arayanlar için derleme özet işte. Ara ara tırt ya da kasten şeyler'i beslemek için açılmış başlıklardan gelme olduğu belli konular da çıkmıyor değil tabii...
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 engellenmiş mi? bi şeye bakayım dediydim, giremiyorum.
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 uydunet var bende giremiyorum. farklı browserda vpn eklentisi vardı oradan denedim girdi. bi şeyler karıştırıyorlar yine herhalde.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 https://eksisozluk.com/13-mart-2018-eksi-sozlukun-engellenmesi--5592194
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 biraz önce bi 5 dakika kadar birçok siteye giremedim paticik, reddit vs dahil; sonra düzeldi. ekşi de açılmış şu an, sorun yok.
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 genel herhalde bende patiye de girememiştim az evvel
Öne çıkan mesajlar