Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 yazar olunca hevesim kaçtı. birde girdiğimiz entrylerin kaç kere beğenildiğini yada kötülendiğini fln görebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pati ekşiden daha iyi. gidip orda yazar olsanız ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 başım göte gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 gittigidiyora koy hesabı sat, 200'e sattım geçende eski bi hesabı. aslında bi daha kayıt olup bi daha satsam, güzel geçim kapısı. top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nesil olayı varken sağlam para veriyorlardı ya şimdi ucuza gidiyor. ben son hesabı sattığıma pişman oldum ama elde en az 1 tane bulunsa iyi olur arada lazım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 200 mu? Iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aza bile gitti ya baya eski hesaptı. 300 falandı ben sattığımda diğer ilanlar, şu an bile yeni hesapları hep 200'den fazlaya satıyolarmış baktım demin http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ek%FEi+s%F6zl%FCk gerçi belki sıfır hesap daha değerlidir yeni kullanan için o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ahaha. satalım lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 en sonunda ben de satın alacam. 300'den 730'a çıktı sürekli yükseliyor. çaylak entrylerinde 800. sırada aylarca bekleyen yazarlar olmuş. login oldukça artıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ekşiye yazmak için para veren enayidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 içinde en az 10bin tane bayan yazar var hergün birine yazsan yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 alıcısı varsa satarım her türlü ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mc_Lovin said: Noyan, burada aydınlanacağına ekşi sözlük'te aydınlansaydın bu kadar zamandır, şimdiye generation y'yi kafalamıştın. Biraz açıl şöyle. Litminov said: en sonunda ben de satın alacam. 300'den 730'a çıktı sürekli yükseliyor. çaylak entrylerinde 800. sırada aylarca bekleyen yazarlar olmuş. login oldukça artıyo sanki az önce tarot karşılığı bir ekşi sözlük accountı ve bir takım hediyeler daha aldım ;D artık patinin yükünü azaltırım ekşide takılırken. acaba ekşi sözlük beni kaldırmaya hazır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi ekşi sözlük eskisi kadar eğlenceli bir site değil söyliyim de, sabaha kadar futbol veya anlamsız siyasi tartışmalara giriceksen öyle değil tabi. Ha ünlü falan da olmuyorsun, haaayvan gibi entryler girsen bile okunmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 noyan doğru tercih yapmışsın ekşi sözlüğün senin gibi birine ihtiyacı vardı arada donanım haber konu dışına da yaz tam senin kafadan insanlar var. Garbage'da bile yer vermiyorlar sana artık yuvadan ayrılıp yeni bir hayata yelken açma vaktin geldi. enerjini paticik dışındaki yerlere de yay hepsini burada harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Litminov said: noyan doğru tercih yapmışsın ekşi sözlüğün senin gibi birine ihtiyacı vardı arada donanım haber konu dışına da yaz tam senin kafadan insanlar var. Garbage'da bile yer vermiyorlar sana artık yuvadan ayrılıp yeni bir hayata yelken açma vaktin geldi. enerjini paticik dışındaki yerlere de yay hepsini burada harcama harbidan ha garbage da bile konum kitlendi ya.. paticik faşizanlığın sınırlarını zorluyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 işte bunlar hep işaret.. ruhlar enerjini daha geniş alana yaymanı istiyor buradakileri enerji manyağı yaptın enerjini boşa harcıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Aiko said: yazar olunca hevesim kaçtı. birde girdiğimiz entrylerin kaç kere beğenildiğini yada kötülendiğini fln görebiliyor muyuz ? bunu neden göremiyoruz anlamadım. yoksa görebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 görünmüyor sade ben şeyinden begenilme sıralamasını falan görebiliyonuz 500entry sonra da karma açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Biz açalim bi sözlük daha modern daha FREE ! hemde kaliteli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gittikçe geri doğru gidiyorum yazmayı bıraktığımdan beri sfds 4894 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 300lerden 1020ye gerilettiler beni de 2-3 güne açılır diyordum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 neye göre sıramız değişiyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Lan bende bekledim bekledim , yazar olunca hevesim kacti.Belli bir sure birsey yazmayinca , yazarlik gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cantug said: Biz açalim bi sözlük daha modern daha FREE ! hemde kaliteli! swagsozluk.cc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar