barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ekşi betanın ta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi organize bir şekilde imdb'de şahanın filmine 1 puan verip sonra gördün mü en kötü film seninki bak görüyor musun demek nasıl bir mantık ya, yani incisözlük'ten bile düşük bir zeka seviyesi var şuan ekşide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 8284 kadın çaylağın 8 mart'ta yazar yapılması yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 biz erkek yazarlara kadınlar günü hediyesi vermişler. YIKIN ORAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ekşi Sözlük eski kalıplarını sıfırlıyor. yazıyo şu anda açmaya çalışınca. ne ki bu acaba? bide 1 saatten geri sayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 o yeni dandik tasarıma geçerler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yok başka bişi var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 abi nefret ediyorum soyle adam zkme temelli ama görünürde böyle hayat felsefesini cözdüm olan reklam triplerine, reklamcılık cok gereksiz bir meslek, kapitalizme de lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 umarım eski stili tamamen silmezler. yeni 'beta' olan site okadar kötü ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hiç yeniliçi değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 beta süper lan hemen geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 facebooktan çok dayanır bu ekşisözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ee giremiyo muyuz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 TV'de sıfırlı mıfırlı reklam gördüydüm sanki. Onunla alakası olmasın şimdi yaptıklarının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 millet ne geçirmiş ssg'ye, sanki yıllardır para veriyorlar siteye de kapanınca herkes küfür basmış. ayrıca tamam eşşek gibi reklam alınmış olması abartı ama yazarların tepkilerinin yanında sıfır kalır. adamlar meşaleyle evini basacak nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bokum gibi bu yeni tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ne olmuş ekşi sözlüğe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Coptu icerik, simdi tasarim da cop oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi herifler niye reklam koymayacak ben onu anlamadım. açgözlü falan demişler de bırakın koysun herif reklamını, adamın ekmek teknesi lan ekşi sözlük. beleşe reklam başlıkları açarken iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Coca Cola reklamı geldi, kapat'a bastım girdim siteye. Normal görünüme dön dedim döndü. Adblock sağolsun kaç yıldır reklam görmüyorum. Ee zaten instant search olayı için beta kullanıyordum uzun süredir. Niye çemkirdiler ki bu kadar? İlk tam sayfa alınan reklam değil hani. Ne reklamlar gördü site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 adam siteye 8bin trane karı getirdi hala ağlayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yalnız site berbat olmuş eski tasarımı tema gibi yapamamış mı gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ssg'nın sözlük sayesinde yediği karının hattı hesabı yok adamın evinin önünde sıra olacaklar neredeyse. adaletin bu mu dünya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Eskisine hala giriliyor. antik.eksisozlük gibi bi adresi vardı. Yenisini beğenmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bu arada millet neden adamın sözlük üzerinden para kazanmasına takmış hiç anlamıyorum. Herif kurmuş, para kazanacak tabi. Ayrıca her ay eski yazarlarına sembolik de olsa maaşlarını yatırıyor tıkır tıkır. Yeniler abuk subuk 10 entry gireceklerine, adam akıllı 1 entry girseler, belki onlar da üç beş nasiplenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar