Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi organize bir şekilde imdb'de şahanın filmine 1 puan verip sonra gördün mü en kötü film seninki bak görüyor musun demek nasıl bir mantık ya, yani incisözlük'ten bile düşük bir zeka seviyesi var şuan ekşide
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
millet ne geçirmiş ssg'ye, sanki yıllardır para veriyorlar siteye de kapanınca herkes küfür basmış.

ayrıca tamam eşşek gibi reklam alınmış olması abartı ama yazarların tepkilerinin yanında sıfır kalır. adamlar meşaleyle evini basacak nerdeyse.
Mesaj tarihi:
abi herifler niye reklam koymayacak ben onu anlamadım. açgözlü falan demişler de bırakın koysun herif reklamını, adamın ekmek teknesi lan ekşi sözlük. beleşe reklam başlıkları açarken iyi
Mesaj tarihi:
Coca Cola reklamı geldi, kapat'a bastım girdim siteye. Normal görünüme dön dedim döndü. Adblock sağolsun kaç yıldır reklam görmüyorum.

Ee zaten instant search olayı için beta kullanıyordum uzun süredir. Niye çemkirdiler ki bu kadar? İlk tam sayfa alınan reklam değil hani. Ne reklamlar gördü site.
Mesaj tarihi:
Bu arada millet neden adamın sözlük üzerinden para kazanmasına takmış hiç anlamıyorum. Herif kurmuş, para kazanacak tabi. Ayrıca her ay eski yazarlarına sembolik de olsa maaşlarını yatırıyor tıkır tıkır. Yeniler abuk subuk 10 entry gireceklerine, adam akıllı 1 entry girseler, belki onlar da üç beş nasiplenecekler.
  • Yeni Oluştur...