-007- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ekonomi.haberturk.com hek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ses eden yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ABI KOMEDIYE GEL YA ZAVALLILAR http://www.youtube.com/watch?v=Tt-l2Q9GbYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://boards.4chan.org/int/res/1210689 şura baya iyi. siliniyor mu bilmiyorum da deli muhabbet dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi zaten asıl insan topluluğu mavi marmarada değil miydi. Diğerleri daha çok malzeme barındırıyordu diye biliyorum. Diğer milletler ses ediyor birde ya. Devlet etmese halk coşuyor, baksana irlanda coştu işte. Birde Başbakanın yaptığı sert ve yerinde konuşmadan sonra sınır kapısının açılması falan. Bayaa bi olay var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Buyse said: http://boards.4chan.org/int/res/1210689 şura baya iyi. siliniyor mu bilmiyorum da deli muhabbet dönüyor bulgarlar rage yaptı acaip gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu arada diğer milletler de baya ses var. atina dün istanbul gibiydi, isveç'te 10k adam toplanmış bugün israil büyükelçiliği önünde. her şehirde gösteriler var. bizim medya lokal ötesi olduğu için bunları anca el cezire'den falan görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yunanistan'da kısa süre içinde elçisin çağırdı falan diye biliyorum. Bi çok ülke çağırdı yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 kıbrıs rum kesimi bile karışmış sfds.baya bi ses var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sam said: ses eden yok mu? oha epey yardırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 int de ve new de askeri konularda costuran benimde tarafsiz kasiyorum :p israilin JIDF i varsa turkiyeninde patisi var lan adamlar IRISH JEWS ARE POWERFUL AND WONT LET THE GOVERMENT DO AS THEY PLEASE fala ndiye geliyorlar irish jews lol JIDF cok kotu asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: Palestinians never raped your ancestors Palestinians never enslaved your ancestors with usury Palestinians never enslaved your ancestors Palestinians never sacrificed your ancestor's children Palestinians never put your ancestors into prostitution Palestinians never betrayed your ancestors Palestinians didn't murder 60,000,000+ Christians Palestinians didn't cause Black Death Palestinians didn't kill Jesus But you support Jews not just against Palestinians but in general, if this isn't brain washing: what is? sdfhbsdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: a fact about turkey its the sparta of the muslim world it protected arab asses for hundreds of years until lawrance came and started sucking sheik cocks (truth) the arabs betrayed the turks and stabbed them in the back in WWI and turks hate them for that thats why turkey remained silent about palestinians and is the first muslim state to recognise israil and thats why turkey was israels no1 buddy in the region, they even let jews train in their airspace and military schools until now turkey is a shitty country in all aspects apart from its military and military history viktor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 inci de dadandı sanırım said: eci bir milletiz lan biz adamların silahlı gemilerini somalili açlar basıyo paşa paşa teslim oluyolar bizimkilerin yardım gemisini silahlı özel eğitimli komandolar basıyo adamları döve döve .ikertiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 AHAHAHA İNCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de trollüyorum hepsine birden bok atarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hek israil hek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya bizim hackerlar biraz da İngilzice öğrense ne güzel olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 4chanda çok çocukça muhabbetler dönüyor ya nerdeyse red alert oynayıp kaybeden susar dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi öğlen "Is it true that Somalia and Israel will have joint navy exercises in future" diye haraslıyordum ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Esnaf said: kıbrıs rum kesimi bile karışmış sfds.baya bi ses var yani yalnız tüm hareket Cyprus kaynaklı, bilesi yok. The Free Gaza Movement'ın organizasyonu tüm gemilerin birlikteliği. Orası'da kıbrısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 _anijav_ said: 4chanda çok çocukça muhabbetler dönüyor ya nerdeyse red alert oynayıp kaybeden susar dicekler abi 4chan ne bekliyorsun ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 keep +rep emege saygı'ying your admin overlords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 GIYUS ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Giovanni said: ABI KOMEDIYE GEL YA ZAVALLILAR http://www.youtube.com/watch?v=Tt-l2Q9GbYw DOKTOR BU NE ? yandan mohawk çıksın SHUT UP FOOL deyip çaksın bir tane pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar