Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Blöf de olsa öyle açık bir tehdit savurursan, adam da o blöfü görürse saldırmaktan başka çaren yok. Yoksa maymunların maskarası olursun uluslararası arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abazanlarımızı israilli milflere saldırtırız!!!! deseymiş.. beyler anne dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ağır olabilir de, böyle bir olay sonucunda bir yaptırımdan söz etmek gerekmez mi? Nedir yani, obamaya şikayet edicem sizi bir yaptırım mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 TRTTurk Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek Gazze sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın açılması için talimat verdi şu haber doğruysa olay tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/International_reactions_to_the_Gaza_flotilla_clash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.ihh.org.tr/ galiba adresin ismi. ama id psw falan istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lan göt kadar gazzeye niye bu kadar olay oluyo ben onu anlamıyorum, alsın israil bitsin ızdırab, orta kalan nedir anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Savaş açmanın paradox oyunlarında declare war demek kadar kolay olduğunu zanneden insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 olabilecek en mantıklı konuşma yapıldı zaten daha ne ne savaşı saçma sapan çocuk çocuk konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tayyip güç gösterisi yaptı ve feci şekilde getirisini alacak. arap dünyasında tekrar tayyip pankartları dolaşmaya başlar hele hele mısır sınırı açıyorsa oyoyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi Mısır sınırı açtıysa İsrail GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi nasıl dinliyosunuz obamaya şikayet edicem nedir? adam sessiz ve tepkisiz kalmayacağını en uygun dille söyledi, bence gerekli sertlik düzeyini ve seviyesini en iyi koruduğu konuşmasıydı adeta. bm'den destek istedi. yani ilerleyen adımları israil belirleyecek gemileri verip vermemesiyle. gerisi hukuksal. uluslararası hukuk kuralları devreye giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 recep bey guzel konustu metini kim hazirladiysa 10 numara is, cidden yapilabilicek en guzel konusmaydi sonlara dogru metin bitip dogaclama konusmaya gectigi zaten bariz belli oldu lol, bi2-3 dakiak daha dinlemeye devam ettim kapattim basbakandan tiksiniyor olabilirsiniz, ancak konu dispolitika olunca ve ulkemizin hakkini savunmak olunca sonuna kadar arkasindayiz, yetersiz bir cikis yaparsada en agir sekidle elestiririz duygusal davranip gene bir cuval incirin icine etseydi kizardikta yerinde konusmaydi yani, cidden dunya israilden bunaldi artik http://img175.imageshack.us/img175/2758/israelq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 declare war exterminate populace build cami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 viktor haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gemide bizim tekelci ahmet abi olaydı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dünyanın bıkması yetmiyor. ABD'nin, yeter artık piç, besledim büyüttüm sürekli sorun çıkardın, kırdın döktün parçaladın defol git artık başının çaresine bak, arkanda ben yokum o yüzden mahallenin oğlanlarıyla kavga edeceğin zaman 2 kere düşün demesi lazım. Başka türlü değişmez bu düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hiç bir yaptırımı olmayan bu konuşmaya Israil'den nasıl bir cevap gelecek merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 aquila said: lan göt kadar gazzeye niye bu kadar olay oluyo ben onu anlamıyorum, alsın israil bitsin ızdırab, orta kalan nedir anlamıyorum. sorun gazze değil, içindeki insanlar. "iskoçya'nın tek sorunu içinde fazla iskoç olması" diyen ingiliz tahtının bilge kralı uzun bacaklı richard'ın uzun yıllar önce ortaya koyduğu bu gerçeği bugün bazılarımızın göremiyor oluşu üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ne yaptırım isterdin başbakanın diyebileceği mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 israil aslında bir atar yapsada bakalım o zaman tayyip bu kadar rahat olabilicak mi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bilmiyorum tam olarak detaylarını ama israille aramızda imzalanan bazı silah anlaşmaları filan da var. bunlar tekrardan gözden geçirilebilir. ticari olaylar filan iptal edilebilirse (kolay değil tabi biliyorum) edilir. bu tip yaptırımlar yapılabilir. bilemiyorum. bm nato anca kınarlar yani. ası samut hareket lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Absolut said: Ne yaptırım isterdin başbakanın diyebileceği mesela? Mesela aynı olayın ABD vatandaşlarının olduğu bir gemiye yapıldığında, Obama'nın vereceği tepkiyi beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ehuehuehuehueheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Herşeyimiz ABD'yle eş, bir tepkide denklik kalmıştı eksik di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar