Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Absolut said: Mısır neden kapattı sınırı sebebi hatılayan varmı? onlarda haması desteklemiyor dünyada bi tek biz destekliyoruz haması ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ne desin daha? Terörist devlet dedi., yalancı dedi, katil dedi yani bakkalla kavga etmiyor bir başka devlete laf ediyor herşeyin bir adabı var. İsrailin tanınması ile ilgili bişiler yapacak tanımayın ulan bunları diyecek :P Dartanian said: Sizi tatmin etmiş anlaşılan 2 hır gür sonunda şu konuşmadan da oyları alır konu kapanır.Konunun peşini bırakmıcaz falan da lafta kalır yanına kar kalır olcak şey budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dartanian said: Dynun said: @darta Abi ne desin savaş açıyoruz mu desin? Bu mu tatmin edicek Açık açık da hakaret edicek hali de yok. ee? Yok abi tatmin edicek bişey dedi mi allah aşkına? Sonunda yine yanlarına kalıcak ki başka da bi bok olmaz bizden. Abi yanlarına bırakmamak için gidip kafasına vurman lazım? Savaşmak aptallık olacağına göre, BM güvenlik konferansından, natodan veya islam zirvesinden çıkacak İsrail'e yönelik cezalar ile birlikte hareket edilir ki meşru olsun. Senin dfdfsd'a korum al sana killing spree dersek onlardan ne farkımız kalır? Türkiye uluslararası yasaları öyle Amerika vs gibi ülkeler gibi hiçe sayacak , kınasınlar bişi olmaz ben savaşıma bakayım diyecek bir ülke konumunda deil sen de biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Absolut said: Mısır neden kapattı sınırı sebebi hatılayan varmı? ablukaya başlanıldıktan sonra hamas mısır duvarını havaya uçurdu birsürü filistinli mısıra kaçtı. mısırda hamas gazzenin kontrolünü ele geçirdikten sonra refah'ı kapadeı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bu kızlara bunlar yapılır mı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bu durumda yapılacak en iyi konuşmayı yaptı bence başbakan. Savaş mı açılmasını bekliyordunuz ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Absolut said: Mısır neden kapattı sınırı sebebi hatılayan varmı? Bildiğim kadarıyla akın akın gelen Filistinli mültecilerle de başa çıkamaz hale gelmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dartanian said: Dynun said: @darta Abi ne desin savaş açıyoruz mu desin? Bu mu tatmin edicek Açık açık da hakaret edicek hali de yok. ee? Yok abi tatmin edicek bişey dedi mi allah aşkına? Sonunda yine yanlarına kalıcak ki başka da bi bok olmaz bizden. Daha ne desin adam yahu? Kabile dedi, zorba dedi, insanlıktan çıkmış dedi. Bunu destekleyenler de bunlardan farkı yoktur dedi ki bu önemlidir. Uluslararası platformda sert bir duruş önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Absolut said: Ne desin daha? Terörist devlet dedi., yalancı dedi, katil dedi yani bakkalla kavga etmiyor bir başka devlete laf ediyor herşeyin bir adabı var. İsrailin tanınması ile ilgili bişiler yapacak tanımayın ulan bunları diyecek :P Dartanian said: Sizi tatmin etmiş anlaşılan 2 hır gür sonunda şu konuşmadan da oyları alır konu kapanır.Konunun peşini bırakmıcaz falan da lafta kalır yanına kar kalır olcak şey budur. +1 e yani.. yahu ülkeler bile birbirleriyle diplomatik ayakta "kınadım, sert şekilde kınıyorum, çok sert kınıyorum" ve "talihsiz bir olay, üzücü, çok üzücü, derin üzüntü duyduk" gibi derecelendirmeler ile görüşürken bu onlara göre oldukça katı bile sayılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İskenderundaki 6 şehidi anayasa paketine bağladığı ve ordan bile kendine birşeyler çıkarttığı ana kadar söylediği herşeye katılıyorum hatta destek verdim sempati duydum(kendim bile şasırdım ilk defa böyle birşey oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 checkpoint urunlerinden ihh.org a erisim, kullanici yetkisi olmadan engellendi.. serefsizligin bu kadari.. (bilmeyenler icin checkpoint, en buyuk firewall, url filtering, gateway ve UTM cihaz ureticilerinden biri, heryerde kullaniliyor.. bankalarimizda, gsm operatorlerimizde vs..) sebep hate speech mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi anlamıyorumki. 4-1 cekip hadi go go go mu desin adam. böyledir bu isler, adam türkiyenın tepkisini dile getirdi, dünyadan destek almaya calıstı. bize artyıknormal geliyo bu adamın cıkısları ama, bundan sert konusmayı savas cıkınca yaparsın zaten, birazda düşmanınla dalga gecerek konsursun o kadar. aha savas konusması odur yanı. Zaten yapılanlar bunlar, bm ye gidersin nato üyesiysen natoya gidersin, eudeysen oraya gidersini eski sovyetsen putine gidersin ayrıca su var, top bizde değil arkadaslar israilde. gemileri göndericeklermi insanları bırakıcaklarmı sorusturmadan kacıcaklarmı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İsrail gücünü bir yerlerden alıyor muş Her şeyin bir bedeli var mış Obama ile konuşacakğım mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 wiki'de herkesin söyledikleri yazılmış, tayyip en sert konuşandan 10 kat sert konuştu. "haydutun bile kuralı vardır" dedi ki savaşta olsan söylemezsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İsrailin adam öldürme sebebi bu inşaat ve mutfak malzemeleriymiş.haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ne diyosun sen, bu silahlar 4. dünya savaşının silahları. Bknz Einstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Karasakal said: Ne diyosun sen, bu silahlar 4. dünya savaşının silahları. Bknz Einstein. nedemiş bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Top israildeyse topu bırakmassın onda. Böyle aman insanlık ayıbı, aman çok terbiyesizler diye nasiat vermekle olmuyor. Çık adam gibi bu bir savaş nedenidir. Türk vatandaşları 24 saat içerinde iade edilmezse ordu gerekeni yapacaktır vs de. Yaptırım yok. Nedir yaptırım milli takımın çekilmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 çok sert konuştu daha ne desin yahu? %60'a çıkar tayyip bu konuşmayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 3. dünya savaşının neyle olacağını bilmiyorum ama eminimki 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacaktır. A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lol loxias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 loxias sen saldır biz geliyoruz lol ya savaş mı açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 LOxias senbin dedigini demesi durumunda israil geri adım atmazsa sonuçları çok ağırolabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ne çok savaş isteyen insan varmış. savaştan bahsediyoruz ne kadar ciddi bir şey olduğunun farkındasınız umarım? bu işler mahalle kavgası gibi olmuyo. adam yapabileceği en iyi konuşmayı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar