nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Vursun da dünyanın sonu gelsin. nuke'ü olan konuşuyo birader bu ne? Bi nuke atarsan gerisi gelecek artık öyle bir ortamda yaşıyoruz yani dünyanın sonu mu gelsin adamlar farklı dinden diye? Azcık beyni vardır inşallah da ömrü boyunca tek nuke atmaz hep böyle konuşur testis şov yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi. Birisinin israil'e birşey yapması lazım artık. Gerçekten. Oturup izliyor olmamız komik insanlık suçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 escape said: Beyt said: abi kermit geldi aklıma bi an dfs yemek sonrası çay içerken yapmayın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil inci sözlüğe üye galiba. CcC ISRAEL ..... tarzı tehditler savuruyor iran'a hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şimdi abi, siz gerçekten at gözlükleri takıyorsunuz. Mesajları adam gibi okumak işinize gelmiyor sizin, laf sokayım da masturbasyon yapmış olayım falan diyorsunuz. Karakol sistemi diyorum, sistem. Hani karakolun orada durması. Etrafına 2 asker yerleştirmen, sonra da karakolda beklemen. Adamın sızdıktan sonra 2 roketatar ile senin işini bitirmesi. Buna tepki veriyorum. Ha sen burdan "sınırda asker durmasın teröristler şehre insin" lafını çıkardıysani bi zahmet mesajları iyi okumaya çalış. Böyle hakikatten çok saçma oluyor cevaplar. Sistem diyorum, karakol sistemi kötü. Siyasete girdikten sonra bazı tutumlarında sapıtsa da, Osman Pamukoğlu denen adamın 93-95 (sanırım, 1-2 yıl daha fazla olabilir tam hatırlayamadım) yıllarında uyguladığı sistemi takdirle karşılarım. Durmayacaksın abi, statik değil dinamik olacaksın. Ağaç diksen o da durur orda, gelip balta vursan haberi olmaz. Karakol sistemi de aynı sistem. Bekliyosun, bekliyosun bekliyosun. Terörist gelip rpg yi veriyor karakola, hop 7 şehit 10 şehit. Sonra operasyona çıkıyorsun, 5 tane teröristi ölü ele geçiriyorsun, tekrar dönüyorsun, bekliyorsun. Bunu anlatmaya çalıştım, tabi direk mesajlardan atar yapacak birşey çıkarmaya kastığınız için pek anlayamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: THE WASHINGTON POST: Açıklamada, bir aktivistin askerlere ait bir silahı ele geçirdiği ve silahın ateş aldığı belirtildi. Ancak silahın aktivist tarafından mı yoksa yanlışlıkla mı ateşlendiği konusunda bir açıklama yapılmadı. olabilecek her şey sıkılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: >Israeli Officials Claim Aid Flotilla Had Ties to Al Qaeda http://www.foxnews.com/world/2010/05/30/reports-israeli-ships-attack-aid-flotilla-dead/ oh god lol said: HAHAH next they'll be saying it was carrinyg Nazi Concentration Camp guards Mighty lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi Danimarka ne kadar iğrenç pis bir ülkedir yahu. "The people on board were not so innocent ... and I cannot imagine that another country would react any differently," the ambassador said before being summoned to the Danish foreign ministry to explain the attack. edit: Danimarka'dan özür diliyorum. İsrail'in danimarka büyükelçisi demiş yanlış okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 barbu said: dasaaa said: ya şu salaksın, aptalsın diyenleri alıcaz kenara artık.. adam olun olm.. canlı kalkan dediler lan yuh bildiğin canlı kalkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Oha Danimarka harbiden böyle birşey dediyse atıyorum Morten'i evimden gitsin memleketine ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Canlı kalkan kelimesinin anlamını açın sözlükten okuyun. Canlı kalkan diyorsunuz hala ya. La çocuğu canlı kalkan yapmak ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 cidden pis bi ulke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BY #ISRAEL'S OWN LOGIC, Nazis were justified killing anyone who smuggled bread to starving death-camp prisoners #flotilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 SenariouS said: Rasmussen, "yaşanan olaylarla ilgili yeni gerçeklerin ortaya çıkmasını beklediklerini" ifade etti. beyler en sonunda gemilerde silah vardı lololo dönerse şaşırmam ahah az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Buradan takip edin: https://twitter.com/#search?q=%23flotilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Cuce said: http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo&has_verified=1 yalnız.. abi ineni dövmüsler ineni dövmüsler. hayrı ellerine sağlıkda aptalmı bu israilliler, tabi bu sırada botla geminin baska yerlerinede cıkmıslar ama komik yani Şu nedir ya, of bu nedir? Hadi asker başarısız, komutan da mı başarısız abi? Adamlar yıkanmış çamaşırın suyunu çıkarır gibi dövüyorlar direk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adamlar aşağıda bekliyor bunlarda keklik gibi iniyor hakikaten bi mallık var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sipeyskeyk said: "The people on board were not so innocent ... and I cannot imagine that another country would react any differently," the ambassador said before being summoned to the Danish foreign ministry to explain the attack. İsrail'in danimarka büyükelçisi demiş yanlış okumuşum. yuh. ve pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hahaha. adamlar kucağa geliyo direk. biriside ilk başta ipi çekiyor. BENİM OLACAKSIN BENİM MUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAHHHHHHH diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 SeaGle said: Şimdi abi, siz gerçekten at gözlükleri takıyorsunuz. Mesajları adam gibi okumak işinize gelmiyor sizin, laf sokayım da masturbasyon yapmış olayım falan diyorsunuz. Karakol sistemi diyorum, sistem. Hani karakolun orada durması. Etrafına 2 asker yerleştirmen, sonra da karakolda beklemen. Adamın sızdıktan sonra 2 roketatar ile senin işini bitirmesi. Buna tepki veriyorum. Ha sen burdan "sınırda asker durmasın teröristler şehre insin" lafını çıkardıysani bi zahmet mesajları iyi okumaya çalış. Böyle hakikatten çok saçma oluyor cevaplar. Sistem diyorum, karakol sistemi kötü. Siyasete girdikten sonra bazı tutumlarında sapıtsa da, Osman Pamukoğlu denen adamın 93-95 (sanırım, 1-2 yıl daha fazla olabilir tam hatırlayamadım) yıllarında uyguladığı sistemi takdirle karşılarım. Durmayacaksın abi, statik değil dinamik olacaksın. Ağaç diksen o da durur orda, gelip balta vursan haberi olmaz. Karakol sistemi de aynı sistem. Bekliyosun, bekliyosun bekliyosun. Terörist gelip rpg yi veriyor karakola, hop 7 şehit 10 şehit. Sonra operasyona çıkıyorsun, 5 tane teröristi ölü ele geçiriyorsun, tekrar dönüyorsun, bekliyorsun. Bunu anlatmaya çalıştım, tabi direk mesajlardan atar yapacak birşey çıkarmaya kastığınız için pek anlayamıyorsunuz. Bir ülkenin ne kadar ıssız bucaksız toprağı olsada, o toprak parçasının en ücra köşesinde bile bir karakolu bulunur. Bu biraz da semboliktir aslında, orda bir karakolunun bulunup bayrağının orda bulunması vs. -Sahipsiz değildir.- mesajı taşır. Derler ya hani; gidemediğin toprak senin değildir falan. Onun gibi. iki bin metre yükseklikte dağa bile karakol kurulur. orda bırak insanı, hayvanı, börtü böcek bile yaşamasa o karakol yine orda durmalıdır. Devletin gücünü ve varlığını temsil eder. Dediğim gibi hiç bir işe dahi yaramasa sembolik olarak bulundurulmalıdır. bizimkilerin pek modern olduğu söylenemez tabi ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 cCc adolfhitler cCc özlüyoruz reis üşüyoruz !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bu yobazların savunduğunu savunmam diyenler için http://www.lemonde.fr/ foto albüme bakın modernler de var.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ichbin ichbin yanıyor bu gönlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar